Damlanin ismi ne cnm sana zahmet fotosu varsa atarmisin belki bulurum fransadada aynisindanYok ayriyeten herhangi bisey yapmadım ama oruç tuttuğum zamanlarda vs damla kullanıyordum oda çok etki ediyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Damlanin ismi ne cnm sana zahmet fotosu varsa atarmisin belki bulurum fransadada aynisindanYok ayriyeten herhangi bisey yapmadım ama oruç tuttuğum zamanlarda vs damla kullanıyordum oda çok etki ediyordu
Canim.bu miktarlar cok az degilmi sence kalorisi cok dusuk vucut sut uretmek icin kaloBende paylaşayım menümü
Sabah 1haşlanmış yumurta
3zeytin
1küçük dilim peynir
1dilim ekmek
2ceviz
Ara öğün 1bardak süt
1bardak süt arttırmak için serbet gibi biz kaynet deriz ondan içtim. Normalde bol sekerli olur ben içine az miktarda şeker koydum
1fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam az tereyağ ve kendi yağıyla kızartılmış 2parca tavuk
Yağsız bol yeşillikli salata
Akşam şekersiz çay
3litre su
Canim ben kalori hesabi yapiyorum benim boy ve kiloma gore almam gereken 1800 kalori 1800 e tamamliyorum cunku vucut sut uretmek icin ekstradan 500 600 kaloriye ihtiyaci varmis kalorimi 1800 de tutup yuruyusle ve abur cubur yemeyerek baslangic yaptim kalori cok dusuk olursa sut uretimin zamanla azalabilirBende paylaşayım menümü
Sabah 1haşlanmış yumurta
3zeytin
1küçük dilim peynir
1dilim ekmek
2ceviz
Ara öğün 1bardak süt
1bardak süt arttırmak için serbet gibi biz kaynet deriz ondan içtim. Normalde bol sekerli olur ben içine az miktarda şeker koydum
1fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam az tereyağ ve kendi yağıyla kızartılmış 2parca tavuk
Yağsız bol yeşillikli salata
Akşam şekersiz çay
3litre su
Hosgeldin canim kac kilosun boyun kac bebis ne kadarlikSelaaam. Ben de geldim. :)) beni de alir misiniz. 1 ay diyet yapti m daha dogrusu saglikli beslendim. odemlerim gitti biraz sekle girdim. Ama 10 kilo vermem lazim .emziriykrim. hedefim ayda 3 kilo. Cok değilse tabi kafaya koydum bir aksilik.olmazsa mayıs sonuna kadar çoğu gidecek ınsallah. Bakıyoruz yediklerimizi mi paylaşıyoruz
Kuru dut ve hurma birde kuru incir kan sekerini dengelemekte efsane ara ogun olarak bir kuru incir 2 3 tane kuru dut dograyip yogurda koyup yemeni tavsiye ederim seker istegini koreltiyorBirebir aynı kilo ve boydayız canım, 74le doğuma girdim şuan 65-66 arasında kaldım. İlk hedefim 5, sonra 10 kilo verip 55e ulaşmak. Doğum yapalı yaklaşık 4 ay oldu ama emzirirken canım çok tatlı çekiyor buna nasıl çözüm bulacağım bilmiyorum
Hoşgeldiniz :) bebeğiniz kaç aylık.Selaaam. Ben de geldim. :)) beni de alir misiniz. 1 ay diyet yapti m daha dogrusu saglikli beslendim. odemlerim gitti biraz sekle girdim. Ama 10 kilo vermem lazim .emziriykrim. hedefim ayda 3 kilo. Cok değilse tabi kafaya koydum bir aksilik.olmazsa mayıs sonuna kadar çoğu gidecek ınsallah. Bakıyoruz yediklerimizi mi paylaşıyoruz
Canım ben hep bu kadar yiyorum öğünde fazla olsa da yiyemem. Hep abur cubur yiyodum akşamları Onları bıraktım.Canim.bu miktarlar cok az degilmi sence kalorisi cok dusuk vucut sut uretmek icin kalo
Canim ben kalori hesabi yapiyorum benim boy ve kiloma gore almam gereken 1800 kalori 1800 e tamamliyorum cunku vucut sut uretmek icin ekstradan 500 600 kaloriye ihtiyaci varmis kalorimi 1800 de tutup yuruyusle ve abur cubur yemeyerek baslangic yaptim kalori cok dusuk olursa sut uretimin zamanla azalabilir
Merhaba canım sende yeni doğum yaptın galiba. Subat annelerinden hatırlıyorum sanki. İlk bebek mi senin. Sütü en iyi artıran bebeği bol bol emzirmek. Onun dılşında yeşillikler, bulgur pilavı, irmik, boza, malt içecekleri ilk çocukta sütümü arttırdı benim2 yasina kadar emzirmissiniz kizinizi acaba yapdiginiz farkli birsey varmiydi sut artirmak icin
Galactago canım bitmişti bende çöpe atmıştım maalesef ama nette vardır resimleriDamlanin ismi ne cnm sana zahmet fotosu varsa atarmisin belki bulurum fransadada aynisindan
Merhaba, ben de aranıza katılabilir miyim .bir yaşında oğlum var. Doğum sonrası 10 kilo kadar verdim ama son 5 kiloyu veremiyorum. Gerçi diyet te yapamıyorum.zor geliyor. Sizinle birlikte başlarsam belki diyorum kendimi frenlerim veririm.20gün oldu doğum yaptım. Üst üste 3.gebelik olunca önceki kilolarla beraber hepsi kaldı. Benimle beraber hem sağlıklı beslenip hemde zayıflamak isteyen anneleri bekliyorum. Gelin beraber zayıflayalım
Tabi ki de seni de görmek isteriz aramızda. Kilonu boyunu ve hedef kilonu yazarsan listeye ekleyebilirizMerhaba, ben de aranıza katılabilir miyim .bir yaşında oğlum var. Doğum sonrası 10 kilo kadar verdim ama son 5 kiloyu veremiyorum. Gerçi diyet te yapamıyorum.zor geliyor. Sizinle birlikte başlarsam belki diyorum kendimi frenlerim veririm.
Teşekkür ederim. Boy 1.67 kilo en son 65 ti yakın zamanda tartılmadım .hedef kilo 60Tabi ki de seni de görmek isteriz aramızda. Kilonu boyunu ve hedef kilonu yazarsan listeye ekleyebiliriz
Merhaba hanımlar o zaman bilgilrrimizi yazıp başlayalım hep beraber. Cuma günü tartı günümüz olsun. Hepimiz cuma tartılıp güncel kaç kilomuzu ve ne kadar kilo verdiğmizi yazalım. Ayrıca günlük menülerimizi, su miktarı ve yapabildiğimiz sporları da yazarsak daha motive oluruz.
Ben adım elif.31yaşındayım. Öğretmenim. 5yaşında, 2bucuk yaşında ve 37günlük 3çocuk annesiyim :) kilom 71, 1.63 boyum. Hedef kilom 57. Emzirirken düzenli ve sağlıklı yeme ile çabuk kilo verceğimizi düşünüyorum.
Bu postu alıntılayıp bilgilerinizi yazarsanız liste yaparız. @damlapal @Fit_anne minnnnnak C _CikiLeta M mrvlkn1107
Sonucun lbeni7, post: 52273301, member: 689589"]
Çok teşekkür ederim. Sizinde gönlünüze göre versin rabbim inşallah...
Bu değerlerde kese nasıl göründü acaba 1000 üzerinde olması gerekiyo diye biliyodum ben
Kalmıyo diye biliyorum 10.günden sonra geciyo sanırım öyle okudum ben sen testmi yaptın
Benim oyle bilmediğim için korkuyorum zaten
Merhaba kizlar, bende yeni dogum yaptim. Kizim yarin iki aylik olacak insallah. Ben de yavastan kilomu kontrol altina almak istiyorum. 73 kilo ile hamile kaldim hamilelikte cok kilo aldim 93 e kadar ciktim. Suan kilom 79,7 Ideal kilom 60 boyum 1,69 cm. Bende sizinle beraber diyet surecini baslatmak istiyotum.kusura bakmayin lütfen ama
Merhaba hanımlar o zaman bilgilrrimizi yazıp başlayalım hep beraber. Cuma günü tartı günümüz olsun. Hepimiz cuma tartılıp güncel kaç kilomuzu ve ne kadar kilo verdiğmizi yazalım. Ayrıca günlük menülerimizi, su miktarı ve yapabildiğimiz sporları da yazarsak daha motive oluruz.
Ben adım elif.31yaşındayım. Öğretmenim. 5yaşında, 2bucuk yaşında ve 37günlük 3çocuk annesiyim :) kilom 71, 1.63 boyum. Hedef kilom 57. Emzirirken düzenli ve sağlıklı yeme ile çabuk kilo verceğimizi düşünüyorum.
Bu postu alıntılayıp bilgilerinizi yazarsanız
Bu postu alıntılayıp bilgilerinizi yazarsanız liste yaparız. @damlapal @Fit_anne minnnnnak C _CikiLeta M mrvlkn1107
Tartı günleri ne zaman yapıyoruz. Öğünlerimizi yazıcak mıyız
Bence de cumaları tartılalım en geç 11 e kadar yazalım sabahları. Her günde menü yazalım akşam yemek sonrasıCuma gunu tarti gunu.olsun menuleride hergun aksama dogrumu yazsak kizlar nasil yapalim
Hoşgeldin canım. Hep beraber başarırız inşallahMerhaba kizlar, bende yeni dogum yaptim. Kizim yarin iki aylik olacak insallah. Ben de yavastan kilomu kontrol altina almak istiyorum. 73 kilo ile hamile kaldim hamilelikte cok kilo aldim 93 e kadar ciktim. Suan kilom 79,7 Ideal kilom 60 boyum 1,69 cm. Bende sizinle beraber diyet surecini baslatmak istiyotum.
Hosbulduuum 3 ay 8 gün. Sizin?Hoşgeldiniz :) bebeğiniz kaç aylık.
Benim yarın 40 günlük olacak.Hosbulduuum 3 ay 8 gün. Sizin?