Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kızlar merhaba ben bugün genel anestezi ile kolonoskopi oldum. Normalde yarın ameliyat olacaktım ama doktor şu an için yapmayalım dedi ama rahatlamam için botoks yaptı o bölgeye.
4-5 güne etkisi başlar dedi 5-6 ay da rahatlarsın hala düzelme olmazsa değerlendirip ameliyata karar veririz dedi.
Üç gündür açtım elim ayağım titredi Dünden beri. Sabah 76 kg ile gittim hastaneye sıvı kaybından büyük ihtimalle. Yarın ve öbür gün anestezinin şişliği ödemi olur dedi

Kızlar merhaba ben bugün genel anestezi ile kolonoskopi oldum. Normalde yarın ameliyat olacaktım ama doktor şu an için yapmayalım dedi ama rahatlamam için botoks yaptı o bölgeye.
4-5 güne etkisi başlar dedi 5-6 ay da rahatlarsın hala düzelme olmazsa değerlendirip ameliyata karar veririz dedi.
Üç gündür açtım elim ayağım titredi Dünden beri. Sabah 76 kg ile gittim hastaneye sıvı kaybından büyük ihtimalle. Yarın ve öbür gün anestezinin şişliği ödemi olur dedi
Neymis sorunun canin simdi tam olarak

Tekrar gecmis olsun canim.

Kahvaltı=

1 su bardağı süt
4 kasık yulaf
1 muz
Az tarcın

Ara öğün=

Şekersiz türkkahvesi
2dilim ananas

Öğleyemeği =

1 kase mercimek çorbası
Yarım portakal

Akşam yemeği =

1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
Salata

2 litre su
bugün meyve günü oldu sanki 🤭 aşağı yukarı 7 kilo verdim vücudumun yorulduğunu hissediyorum duraksama dönemime girdim yarın ki durumuma göre şaşırtırcam vücudumu et istiyo canım eti tavuğu abarticam😍😍😍🤗🤣

Gözümüz dönüyor çünkü 😂
eveeeett 🙈🙈🙈🤣🤣🤣
çok geçmiş olsun
Kahvaltı=

1 su bardağı süt
4 kasık yulaf
1 muz
Az tarcın

Ara öğün=

Şekersiz türkkahvesi
2dilim ananas

Öğleyemeği =

1 kase mercimek çorbası
Yarım portakal

Akşam yemeği =

1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
Salata

2 litre su
bugün meyve günü oldu sanki 🤭 aşağı yukarı 7 kilo verdim vücudumun yorulduğunu hissediyorum duraksama dönemime girdim yarın ki durumuma göre şaşırtırcam vücudumu et istiyo canım eti tavuğu abarticam😍😍😍🤗🤣
Maşallah ne güzel. Evet ya şaşırtmak çok önemli. İlk hamileliğimden sonra 74lere kadar inmiştim. Kaç ay boyunca durakladım kaldım. Sonrada boşverdim. 5 ayda 80 oluverdim 😭😭

Sabah:
2 dilim tam tahil
Peynir
6 adt zeytin
1 tatli kasigi bal
1 cay kasigi tereyagi
1 yumurta

Ogle:
Elma
6 adt kayisi
2 adt ceviz

Aksam:
1 kase yayla corbasi
1 adt patlicani kozlenmis karniyarik

Spor :
30 dk leslie
30 dk agirlastirilmis tabata

İzlenim:
Yarini bekliyoruz...

Sabah:
2 dilim tam tahil
Peynir
6 adt zeytin
1 tatli kasigi bal
1 cay kasigi tereyagi
1 yumurta

Ogle:
Elma
6 adt kayisi
2 adt ceviz

Aksam:
1 kase yayla corbasi

Spor :
30 dk leslie

İzlenim:
Yarini bekliyoruz...
Menü güzel süpersin maşallah 🧿

Sabah:
2 dilim tam tahil
Peynir
6 adt zeytin
1 tatli kasigi bal
1 cay kasigi tereyagi
1 yumurta

Ogle:
Elma
6 adt kayisi
2 adt ceviz

Aksam:
1 kase yayla corbasi

Spor :
30 dk leslie

İzlenim:
Yarini bekliyoruz...
:KK70:Izlenim bölümündeki yorumuna çok güldüm canım 😁 InşAllah yarın herkes için çok güzel olucak😍🤗

eveeeett 🙈🙈🙈🤣🤣🤣
çok geçmiş olsun

Maşallah ne güzel. Evet ya şaşırtmak çok önemli. İlk hamileliğimden sonra 74lere kadar inmiştim. Kaç ay boyunca durakladım kaldım. Sonrada boşverdim. 5 ayda 80 oluverdim 😭😭
Bence önemli olan duraksama dönemlerini sabırla atlatmak çünkü hassas bi durum bence veremiyosun ya sabırsızsın kilom düşmüyorsa diyetin ne anlamı var deyip yemeye başlayabilirsin öf valla ne zor işimiz var ya:mad:

InşAllah azalır canım bünyeden bünyeye de fark edebiliyo benim adetten 3 gün sonra azalır mesela ödemim
benim adetimde 7 gün sürüyor. O yüzden emin olamıyorum. Bide yeni adet olmaya başladım bu 3. Ayım. O yüzden kafalar karışık
Bence önemli olan duraksama dönemlerini sabırla atlatmak çünkü hassas bi durum bence veremiyosun ya sabırsızsın kilom düşmüyorsa diyetin ne anlamı var deyip yemeye başlayabilirsin öf valla ne zor işimiz var ya:mad:
Beni anlattın şu an. Aynen öyle yaptım 😭

Durdum valla canim yanina yarim sogan yesil biber ve domates dogradim napim valla biyle boyle gidecek.
Ara ogun yaptim ama simdi.
3 hurmanin icine badem koyuyirum sonra onlari da kakoaya bandiriyorum leziz oluyor kesin deneyin kizlar😂

Hurma deme gozunu seveyim her cesidini yiyorum abur cuburum oldu 🤣

X