Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Öğle 1 lahmacun 2 ızgara köfte salata.
Ara sade Türk kahvesi bir kuru kayısı içine ceviz koydum. Şimdi arkadaşım uğrayayım dedi inşallah tatlı getirmez gelirken.
Kızlar bir de bir şey soracağım ben hamileyken cildim çok güzel bebek gibi oldu yıllar sonra. Ama 40ım çıktığından beri bir iki sivilce vb çıktı acaba regl olacağım diye mi yoksa aylar sonra tatlı yemeye başladım diye mi sizce?

Canım sen mutlaka yağ kas ölçümü yapan bir tartı kullan bu kadar spor ile kesin kas kütlen artmıştır

Evet canim artti. Diyetisyenin tartisi oyle orada olcturuyorum ama hala yag fazla. Kilo az azaliyor ama yaglar kasa donusuyor incelmem cok oldu. Haftaya pilatese baslayali 1 ay olacak olcum yapacagiz totalde incelmemi yazacagim. Zaten disaridan asla 81 durmuyorum cok daha ince gozukuyorum hem boy hem de sporun faydasiyla.

Valla benim hamilelikten beri simdiye kadar cildim mahvoldu oncesinde bebek gibiydi

KAHVALTI=

Meyveli yulaf

Ara öğün =

Şekersiz türk kahvesi
1 adet hurma

Öğle yemeği =
3 yumurtalı menemen
2 dilim tam buğday ekmeği
10 zeytin

Akşam yemeği =
7 kaşık nohut yemeği
5 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt

3litre su

Lahmacuna bayılırım hayatım boyu onu yiyerek beslenebiliceğimi düşünürüm hatta şaka bi yana öğle öğünü için güzel ve doyurucu bi tercih bende bir iki kilo daha vereyim yicem InşAllah kendime öyle bi hedef koydum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…