Sütlü tatlı yiyebilirsin bence canım doktorum bana haftada bir yada 2 sütlü tatlı yiyebilirsin dedi yok demem dersen hurma kuru kayısı kuru üzüm onlarla bastırabilirsin InşAllah istediğiniCanim fena tatli cekiyooor
Biraz bitter çikolata iyi iş görür günkurusu falan yemek istemiyorsanCanim fena tatli cekiyooor
Sütlü tatlı yiyebilirsin bence canım doktorum bana haftada bir yada 2 sütlü tatlı yiyebilirsin dedi yok demem dersen hurma kuru kayısı kuru üzüm onlarla bastırabilirsin InşAllah istediğini
Biraz bitter çikolata iyi iş görür günkurusu falan yemek istemiyorsan
Kızlar Motivasyonum sıfır oluyor bazen. Bayrama kadar 3 ay var. Bu 3 ayda 10 kilo vermem lazım. Ama 7leri göremiyorum. Offf ya napıcam ben. Misafire brownie hazırladım. Biraz yedim. Offff
Saol canım okuyorum burayı da hep geç kalıyorum yazmaya. Bende bundan sonra geliyorum hep inş. 1 ay önce işe başladım. O yüzden günler nasıl geçiyor anlamıyorum.Canim ayni kilodayiz boy da 2 cm senden uzunum sadece. Buraya sık sık yazmak biraz frenliyor ve birbirimizi motive ediyoruz. Hicbirimiz hatasiz diyet ve spor programi uygulamiyoruz. Ama bir geri iki ileri bir seyler yapiyoruz.
Diyet takımlarındayken süper kilo verdim. Ama şu an tekrar motive olamiyorum. Bi 12 kilom kaldı vermem gereken. İnşallah başaracağım.
Aaa 20 çok değil mi?Ben de en az 20 kilo vermek istiyorumbakalim yarisini yaza kadar halletsem yine kardayim. Firsat buldukca yaz yemeni icmeni yaptiklarini.
Aaa 20 çok değil mi?
174 cm boya 58 mi? Aman allahım benim kemiklerim sayılır o kilodaEn az yirmiaslinda ideal kilom boyuma gore 62 ama ben 58 e ineyim diyorum 2 3 kilo alip verme payim da olsun. Tam anlamiyla fit olmak istiyorum
174 cm boya 58 mi? Aman allahım benim kemiklerim sayılır o kiloda
Çok haklısın. Bende pilatese başladım haftada 2 gidiyorum. Vücudum şekillenmeye başlayacak inşallah. Bende geçen sene 74lerde baya incelmiştim. Kemiklerim iri sanırım. O yüzden 68 istiyorum bende. 7leri görmeyeyim mümkünseCanim hamilelikten kisa sure once 68 69 kilolarinda seyrediyordum ve ben o halimi begenmiyordum. Gobek vs oluyor yani biraz da basen. Aslina bakarsan rakamlar tamamen hikaye. Pilates ve spor da yaptigim icin tartida yazanin onemi yok aynaya baktigimda iste bu demem lazim.
Bir de adi diyet degil saglikli yasam. Spor ve pilatesi hic birakmayi dusunmuyorum zaten gecmisim de var. Ayni sekilde saglikli beslenme de. Yoksa ideal kilomuza geldik deyip eski beslenme duzenine donersek aynen geri aliriz kilolari.
Çok haklısın. Bende pilatese başladım haftada 2 gidiyorum. Vücudum şekillenmeye başlayacak inşallah. Bende geçen sene 74lerde baya incelmiştim. Kemiklerim iri sanırım. O yüzden 68 istiyorum bende. 7leri görmeyeyim mümkünse