- 14 Nisan 2011
- 3.136
- 9.406
Evrt cok guzel gercekten boyle bi kursa gitmen benim de ilgimi cekti ama baya zor heralde sayilar da fazlasiyla giriyo isin icine
Cok kafa patlatmak gereken bir konu evet. Asiri emek istiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evrt cok guzel gercekten boyle bi kursa gitmen benim de ilgimi cekti ama baya zor heralde sayilar da fazlasiyla giriyo isin icine
Kiz millet saldirmis resmenBu arada ilgilenenleriniz varsa bir actigim konuya bakabilir:
Astrolog, doğum haritası
Herkese merhaba. Astrolog adayiyim. Su an ders aliyorum. Ozel mesajla bana ulasan ilk 5 kisiye dogum haritasi analizi yapacagim.Henuz ongoru yapmiyorum. Dogum harita analizi icin dogum tarihi saati ve yeri bilinmesi gerek. Herkese iyi aksamlar 🌼www.kadinlarkulubu.com
Kiz millet saldirmis resmen
Çok ilginç ve zor bir alan seçmişsin. İstediğin şeyde ilerlemeni takdir ettim vallahi. Ben de bu ara bir hobim olsa da azıcık keyif alsam çok istedim ama ne alanda uğraşacağımı bile düşünmeye vakit bulamadığım için şimdi sadece işlerimi yapayım da ilerde inşallah diye her şeyi erteledim.Bu arada ilgilenenleriniz varsa bir actigim konuya bakabilir:
Astrolog, doğum haritası
Herkese merhaba. Astrolog adayiyim. Su an ders aliyorum. Ozel mesajla bana ulasan ilk 5 kisiye dogum haritasi analizi yapacagim.Henuz ongoru yapmiyorum. Dogum harita analizi icin dogum tarihi saati ve yeri bilinmesi gerek. Herkese iyi aksamlar 🌼www.kadinlarkulubu.com
Çok ilginç ve zor bir alan seçmişsin. İstediğin şeyde ilerlemeni takdir ettim vallahi. Ben de bu ara bir hobim olsa da azıcık keyif alsam çok istedim ama ne alanda uğraşacağımı bile düşünmeye vakit bulamadığım için şimdi sadece işlerimi yapayım da ilerde inşallah diye her şeyi erteledim.
Kilo olarak yazın 62idim. Ama şu ara 64üm. Ben de sürekli en azından o 2kiloyu versem deyip duruyorum ama bir teşebbüsüm yok. Bebek küçükken sabah geç kalkıyorduk. Kahvaltıyı atlayınca daha kolay kilo veriyordum. Yani çok çabalamasamda veriyordum. Şimdi okul başladı ya sabah erken kalkıyorum mecbur, bütün gün kurt gibi açım. Tekrar bir gazla başlayalım hadi,ne versek kârdır
Kızlar naptınız kiloları verdiniz mi
Ben yine hamileyim gelecek yaz burdayım yine
Ahahaha amin demicem görürsün sen yalnız kalmak istemiyorum bilerek değil tabikiGordum gordum ben şok insallah gelecek yaza kadar kilolari veririm de yalniz basina ugrasirsin bilerek mi hamile kaldin kaza mi?
Ahahaha amin demicem görürsün sen yalnız kalmak istemiyorum bilerek değil tabiki
Ooo maşallah Allahım tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına al inşallah. Benim kilo verme işi kaldı. Regl dönemleri çok yiyorum. 62.5 a kadar düşmüştüm yine Sonra 65 oldum. Tek yaptığım spor da yürüyüş. İşten eve yürümek yarım saat o da.Kızlar naptınız kiloları verdiniz mi
Maşallah cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben rejim yapmıyorum fakat yediklerimin porsiyonuna oldukça dikkat ediyorum artık. bu şekilde beslenmeyi öğrendim. akşam 7'den sonra da birşey yemiyorum. Çok nadir annemlere vs geç saatte gidersek masada bir kaç yudum birşey yersem yerim. abur cubur hiç yok bunu kesmem bile bile yetiyor aslında. ofiste gündüzleri çok yerdim kraker bisküvi vs. onlar yok artık.Kızlar naptınız kiloları verdiniz mi
dün ultrasonda gördüm iki saniye durmuyordu eli kolu bacağı sürekli hareket halinde. Belki cinsiyetini görürüm diye uğraştı doktor ama yok fotoğraflar bile kayık çıkıyor hoplayıp zıplamasından. Rahat edemedi olacakValla bir yandan da bir kez huni takacaksin tam takmis olursun 4 5 sene sonra rahat edersin belki (edemedi)
dün ultrasonda gördüm iki saniye durmuyordu eli kolu bacağı sürekli hareket halinde. Belki cinsiyetini görürüm diye uğraştı doktor ama yok fotoğraflar bile kayık çıkıyor hoplayıp zıplamasından. Rahat edemedi olacak
Ooo maşallah Allahım tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına al inşallah. Benim kilo verme işi kaldı. Regl dönemleri çok yiyorum. 62.5 a kadar düşmüştüm yine Sonra 65 oldum. Tek yaptığım spor da yürüyüş. İşten eve yürümek yarım saat o da.
Abur cuburu kesmek başlı başına kilo verdiriyor bir de ödem tutturacak şeyler tüketmemek tartıda eksi gösteriyorMaşallah cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben rejim yapmıyorum fakat yediklerimin porsiyonuna oldukça dikkat ediyorum artık. bu şekilde beslenmeyi öğrendim. akşam 7'den sonra da birşey yemiyorum. Çok nadir annemlere vs geç saatte gidersek masada bir kaç yudum birşey yersem yerim. abur cubur hiç yok bunu kesmem bile bile yetiyor aslında. ofiste gündüzleri çok yerdim kraker bisküvi vs. onlar yok artık.
Benim de gönlüm kızdan yana hayırlısı olsun artıkBu da kiz olur insallah bir kiz bir oglan ne guzel olur
Benim de gönlüm kızdan yana hayırlısı olsun artık
Evet normal doğum yapmıştım. 9 saat sancı çekmiştim. İnşallah bu seferki daha kısa sürer pıt diye doğururumNormal dogum yapmistin sen de dimi? Ay valla kolay gelsin simdiden insallah kolay olur ikinciler kolay oluyor diyorlar
Günaydın kızlar yarın tartılıyor muyuz