autumnn hatta ekleyeyim benim oğlum iki aylıkken süt et ve yumurta alerjisi çıktı ,içinde bunların olduğu hiç bişey yemedim 6aylik olana kadar o arada bile veremedim kilo, geçen sene aynı şekilde benim arkadaşım yaşadı durumu kız anında zayıfladı bu gıdaları yemeyince o adeti de üç ayda hemen olmuştu
Adet olunca tabi diyet sporsuz hemen gitmez ama eskiye göre daha hızlı gidiyor tabi , vücut öyle bir direnç gösteriyor ki ya ben 6li mini Magnum yer spor salonuna giderdim su doğumdan önce kilo verme otoritesiydim resmen okulda hocalar bana sorarlardiBen emziriyorum diye kilo aliyorum canim resmen. Bunca cabam kilo vermeye degil aslinda kilo almamaya. Simdi bazi arkadaslar diyor adet olunca kilo veremedim. Acikcasi verirsem elbette iyi olur ama benim amacim hoop adet oldum 4 5 kilo gitti degil ki. Hedefim o degil zaten. Benim istegim regl olamamanin verdigi vucudun direncinin kirilmasi bu kadar cabamin bosa gitmemesi. Yaptigim diyetlerin ve sporlarin ise yaramasi. Cunku su an hicbir ise yaramiyor aslinda. Dengesine biraz olsun donse haftada 500-1000 gr verebilsem su cabalarima bana yetecek. Az olsun da olsun artik 100 200 gr la olmuyor.
Bir de ben spora ara verince tembellesiyorum. Bak bugun yapmadim yarini kara kara dusunuyorum ama yapicam. Araliksiz daha iyi gitti bende. Ama tabi 7 gun yapmak zor onu ben de yapmiyorum zaten.
Yok ya anne olunca vucut 180 derece degisiyo cidden bugun cagla sikelin yeme rutinim.die videosununizledim.yahu kadin bilsiginiz ac geziyor ACCCCC... Sabah avakado ve yumurta yiyo baska bisey yok hani diyolar ya onlarin vucut yapisi oyle bi gitsinler ulan avakado ve yumuera nedir insan isyan eder. Oglen bi yulaf yiyo meyve falan katiyo aksam haslama et yanina sebze. Hayati diyetle geciyo kadininAdet olunca tabi diyet sporsuz hemen gitmez ama eskiye göre daha hızlı gidiyor tabi , vücut öyle bir direnç gösteriyor ki ya ben 6li mini Magnum yer spor salonuna giderdim su doğumdan önce kilo verme otoritesiydim resmen okulda hocalar bana sorarlardişimdi kilo veremiyorm deyince bi taraflariyla guluyorlardir eminim gebelikte de 10kilo aldım bide doktorum bile söylüyordu çok küçük duruyor karnın diye ama işte nazara geldim
Senin şu örnekler deYok ya anne olunca vucut 180 derece degisiyo cidden bugun cagla sikelin yeme rutinim.die videosununizledim.yahu kadin bilsiginiz ac geziyor ACCCCC... Sabah avakado ve yumurta yiyo baska bisey yok hani diyolar ya onlarin vucut yapisi oyle bi gitsinler ulan avakado ve yumuera nedir insan isyan eder. Oglen bi yulaf yiyo meyve falan katiyo aksam haslama et yanina sebze. Hayati diyetle geciyo kadinin
Aa berguzari unutuyon heralde kadin hepimizin sesi olduSenin şu örnekler deozaman ben de örnek vereyim Aslıhan turan 2. Bebeği doğurdu ne ödem ne kilo ,berfu da öyle , canım Hazal Kaya fahriye onlar bizden
Felaket derecede cikolata yeme.istegim vardi bugun macro centerda zuber diye bi cikolata bildum tavsiye ederim.cikolata falan degil.aslinda icinde kakao olan bi enerji bar. Sporcular icin sanirim.kalorisi cok.dusuk tavsiye ederim hatta trendyolda 20 li satiyolar almayo dusunuyorum hem kalori dusuk hem lezzetli ben hindistan cevizlisini yedim bugun. Aksamda karatay borego ve tavuk yedim gunu bitirdim
Felaket derecede cikolata yeme.istegim vardi bugun macro centerda zuber diye bi cikolata bildum tavsiye ederim.cikolata falan degil.aslinda icinde kakao olan bi enerji bar. Sporcular icin sanirim.kalorisi cok.dusuk tavsiye ederim hatta trendyolda 20 li satiyolar almayo dusunuyorum hem kalori dusuk hem lezzetli ben hindistan cevizlisini yedim bugun. Aksamda karatay borego ve tavuk yedim gunu bitirdim
Benim hic ama.hix dikkatimi bile cekmemis tatliyla pek aram yok oldumu da gercek cikolata hep bakmisimdie markette. Ama bunun tadida cidden iyuydi (kalorili olanlar kadar olmasada tabii ki)Hatta orman meyvelisinden bugun yedim. Kolajenli protein bar. Ben de siparis vereyim spor sonralari tuketmek icin.
Ben bergüzar kadar ses cikaramam o üst nokta bizi aşarAa berguzari unutuyon heralde kadin hepimizin sesi oldu
Kahvaltida yulaf sut muz ceviz yiyorum ara öğün sade Türk kahvesinasil yapiyotsun canim ben resmen kara deligim bu aralar. kaca kadar yiyorsun kacda birakiyorsun. ogle yemegiyle duruyirsyn. acikinca napiyorsun. cok mu sordum yaa. bende biseyler yapip hizlanmak istiyorumda.
Bazen olur oyle yarinda yapamazsan kasma kendini izin ver 2 gun sinra tam gaz yaparsin hem arada boyle seyler iyi oluyo metabolizma sasiriyo
Kizlar yardim edin bana kara delik gibiyim hic doymuyorum cok fenayim. ekmekden ayrilamiyorum bu aralar
Yaaa benim kızım yolda çok rahattı oğlan berbat. Hiç mi susmaz bir bebek. Geçen maşukiyeye giderken 1 saat ağladı motor durduğu an sustu. Dönüşte kucağımda uyutup öyle bindim arabaya kucakla geldi. Kızım arabaya bindiği gibi camdan bakarken uyurdu hatta ilerleyen zamanda direkt yere iner uyurdu. Bu yeni model bebekler hiç bir yerde uyumuyor. (Az önce kangruda uyudu çok şükür nankörlük yapmayım) iyi yolculuklarÇocuğa besafe aldık yine durmuyor , eşimin okulunda bir hoca çocuk rezilliği sever demiş kadın doğru demiş kucağımda sallana sallana gitse hemen uyurdu
son ses ninni dinliyoruz arabada ancak mayisti daha gideceğimiz çok yol var bayilazam
Sabah diyet kahvaltılık mısır gevreği yedim sadece Türk kahvesi için deliriyorum şuan
Canim her bunye farkli. Cevremde ve burada duydugum cogu kisi reglden sonra verdi. Ben bu kadar beslenmeye ve spora ragmen sissem ve veremiyorsam en buyuk sebep bu.
Teşekkür ederim canımYaaa benim kızım yolda çok rahattı oğlan berbat. Hiç mi susmaz bir bebek. Geçen maşukiyeye giderken 1 saat ağladı motor durduğu an sustu. Dönüşte kucağımda uyutup öyle bindim arabaya kucakla geldi. Kızım arabaya bindiği gibi camdan bakarken uyurdu hatta ilerleyen zamanda direkt yere iner uyurdu. Bu yeni model bebekler hiç bir yerde uyumuyor. (Az önce kangruda uyudu çok şükür nankörlük yapmayım) iyi yolculuklar
Biraz rahatlatmak istemistim. Ben kendimi biliyorum, nasil kilo verecegimi de biliyorum. Kiloya meyilli vucudum, ailem hep kilolu ve diyabetli insanlar. Ben dogrudan yemek yemeyerek, insulini artirmadan leptin hormonundan destek alarak kilo verebiliyorum. Yillardir da aralikli oruca alistigim icin hic zorlanmiyorum aksine yemek yemeyi de sevmez oldum. Seninde mutlaka bir bildigin vardir. Bu kilolar illaki gidecek. Kafaya cok takiyoruz cunku.