Ne yapayım derken sizin mesajı görüp eşime kuru bamya al dedim şimdi kaynıyor ocakta. Ben yanına pirinç pilavı yapacağım eşime kaç Aydır pirinç yedirmedim ben de şeker vb çıkıncaAra ogun 1.30 bir muz. 2.30da uc tane biskrem ve cay. Simdi de ogle yemegi dunden bamya ve bulgur pilavi kalmıştı. Onlari yiyecegim
Yazin derin dondurucuya atmistim ben. Domatesi de yazdan koymustum. Her hafta yaparim mutlakaNe yapayım derken sizin mesajı görüp eşime kuru bamya al dedim şimdi kaynıyor ocakta. Ben yanına pirinç pilavı yapacağım eşime kaç Aydır pirinç yedirmedim ben de şeker vb çıkınca
Ben onceki iki dogumumda da 1 yil kilolu kalip sonra verdim. 1 yasindan sonra adet oluyorum belki ondandir. O yuzden bunda da almayim diye ve kontrollu olup porsiyinlari buyutmeyim diye dikkat etsem de cok da kasmiyorum.Sorma beni sorma. Emzirmenin ilk aylari mahvetti beni. Ama soyle diyorum dogumdan sonra 1 yilda anca toplaniyor vucut ben de kendime sure verdim. Insallah yaza kadar buyuk oranini toplamis olurum.
Ben de 5 paket koymuştum hamileyken canım çeker diye bitti hemenYazin derin dondurucuya atmistim ben. Domatesi de yazdan koymustum. Her hafta yaparim mutlakasize de afiyet olsun
Hamileyken hafta hafta foto çekiyordum. Şu anki halime baktım, göbek 4.5 ay ile aynı. Sizde nasıl kızlar ?
Ben mi çok göbekli kaldım yaBebeğim şu an 4 aylık.
Tam beni tarif ettinHamileyken hafta hafta foto çekiyordum. Şu anki halime baktım, göbek 4.5 ay ile aynı. Sizde nasıl kızlar ?
Ben mi çok göbekli kaldım yaBebeğim şu an 4 aylık.
Ben henüz regl olmadım, sen oldun mu? Regl olunca rahmin ödemi gider biraz azalır diye umut ediyorumTam beni tarif ettinozellikle yemek yiyince 5.5 aya yaklasiyor.
Olmadim bende. Onceki gun onu dusunuyordum, regl olunca daha hizli zayiflarim heralde diyeBen henüz regl olmadım, sen oldun mu? Regl olunca rahmin ödemi gider biraz azalır diye umut ediyorum
Ne kadarlik oldu bebegin? Benim esim de cok pimpirikli. Bizimki 6 aylik oldu, hala disari cikarken yok yuzu usumus, yok battaniye niye almadin diye diye sinir eder beni. Kanguruya koyup cikiyorum disari, bana yapisip firin gibi oluyor zaten yavrum. Dun aksam avmye gittik esimle. Markette bir bebek vardi, en fazla kirki yeni cikmistir. Sapkasi bile yoktu kafasinda. Giydirip cikarmis annesi, ne guzel geziyorlar. Ben o aylarda en fazla saglik ocagina goturuyordum ya da arabada ev oturmasina falan gidiyorduk.Ah bir de ben atabilsem bebekle kendimizi... babasi sagolsun hastaliklardan ve havanin tam isinmamasindan bebekle cikmami istemiyor. Ancak bebegi birine emanet edip cikabiliyorumzaten bebekle tek basima araba kullanmama da izin vermiyor. Deliriicemm 1 2 ay daha sabrediyorum sonra istese de tutamaz.