Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Ara ogun 1.30 bir muz. 2.30da uc tane biskrem ve cay. Simdi de ogle yemegi dunden bamya ve bulgur pilavi kalmıştı. Onlari yiyecegim
Ne yapayım derken sizin mesajı görüp eşime kuru bamya al dedim şimdi kaynıyor ocakta. Ben yanına pirinç pilavı yapacağım eşime kaç Aydır pirinç yedirmedim ben de şeker vb çıkınca

Ne yapayım derken sizin mesajı görüp eşime kuru bamya al dedim şimdi kaynıyor ocakta. Ben yanına pirinç pilavı yapacağım eşime kaç Aydır pirinç yedirmedim ben de şeker vb çıkınca
Yazin derin dondurucuya atmistim ben. Domatesi de yazdan koymustum. Her hafta yaparim mutlaka size de afiyet olsun

Sorma beni sorma. Emzirmenin ilk aylari mahvetti beni. Ama soyle diyorum dogumdan sonra 1 yilda anca toplaniyor vucut ben de kendime sure verdim. Insallah yaza kadar buyuk oranini toplamis olurum.
Ben onceki iki dogumumda da 1 yil kilolu kalip sonra verdim. 1 yasindan sonra adet oluyorum belki ondandir. O yuzden bunda da almayim diye ve kontrollu olup porsiyinlari buyutmeyim diye dikkat etsem de cok da kasmiyorum.

Hamileyken hafta hafta foto çekiyordum. Şu anki halime baktım, göbek 4.5 ay ile aynı. Sizde nasıl kızlar ?

Ben mi çok göbekli kaldım ya Bebeğim şu an 4 aylık.

Kilo verdikce gobegim de küçüldü. Daha da verirsem eski haline döner
Hamile kalmdan önce gobegim yoktu hic.
Ama basenlerim vardi bacaklarim kalindi.

Yani kilo versem de basenlerim duracak göbek gidecek gibi geliyor ki su an da ayni

Ancak vakit buldum

Kahvalti 2 haslanmis yumurta 7 zeytin 1 kk peynir 1 tatli kasigi pekmez cay

Oglen yogurtlu ispanak yemegi kucuk bir tabak

1bardak kefir

aksam yemegi ispanakyemegi 2 kasik. 6 tane kofte.

Günaydın dün sabah yediğim börek tartıda artı olarak kendini gösterdi
Bu sabah kalkınca 1 lt su bir kayısı
Kahvaltı
Menemen marul
Peynir 5 zeytin
2 dilim yumurtasız kızarmış ekmek çay
Öğlen ve akşam dün pişen bamya yemeğini yoğurt ve salata ile yerim. Meyve yemeye çalışacağım bir de meyve yiyince tatlı hamur vb çok yemiyorum.
Bebeği doktora götüreceğiz bir ay kontrolü ve kalça usg var.
Herkese az kalorili bol enerjili bir gün diliyorum

Gunaydin cici anneler,

Kahvalti

1 kupa filtre kahve (evet ictim tam bir yil sonra. )
1.5 yumurta
3 sigara boregi
Bir somun ekmegin 5 de 1 i
1 tatli kasigi pekmez
6 zeytin
1 kk peynir

ben gunlerdir spor yapamiyorum gezmekten. En azindan yuruyus yapiyorum diye avutuyorum kendimi. Hava gunesli ve 20 derece olunca disari attik krndimizi.

Ah bir de ben atabilsem bebekle kendimizi... babasi sagolsun hastaliklardan ve havanin tam isinmamasindan bebekle cikmami istemiyor. Ancak bebegi birine emanet edip cikabiliyorum zaten bebekle tek basima araba kullanmama da izin vermiyor. Deliriicemm 1 2 ay daha sabrediyorum sonra istese de tutamaz.

Ne kadarlik oldu bebegin? Benim esim de cok pimpirikli. Bizimki 6 aylik oldu, hala disari cikarken yok yuzu usumus, yok battaniye niye almadin diye diye sinir eder beni. Kanguruya koyup cikiyorum disari, bana yapisip firin gibi oluyor zaten yavrum. Dun aksam avmye gittik esimle. Markette bir bebek vardi, en fazla kirki yeni cikmistir. Sapkasi bile yoktu kafasinda. Giydirip cikarmis annesi, ne guzel geziyorlar. Ben o aylarda en fazla saglik ocagina goturuyordum ya da arabada ev oturmasina falan gidiyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…