AynI benim eşim kızımda öyleydi. Oğlumda izin vermeyeceğim bıdı bıdı yapmasına. Kızımı çok kolladık 4 yaşına kadar hep hastaydı ne zamankoyverdim kendine geldi çocuk.. 40 çıksın oğlumun soğuk olsa da çıkacağım inşallahNe kadarlik oldu bebegin? Benim esim de cok pimpirikli. Bizimki 6 aylik oldu, hala disari cikarken yok yuzu usumus, yok battaniye niye almadin diye diye sinir eder beni. Kanguruya koyup cikiyorum disari, bana yapisip firin gibi oluyor zaten yavrum. Dun aksam avmye gittik esimle. Markette bir bebek vardi, en fazla kirki yeni cikmistir. Sapkasi bile yoktu kafasinda. Giydirip cikarmis annesi, ne guzel geziyorlar. Ben o aylarda en fazla saglik ocagina goturuyordum ya da arabada ev oturmasina falan gidiyorduk.
Ne kadarlik oldu bebegin? Benim esim de cok pimpirikli. Bizimki 6 aylik oldu, hala disari cikarken yok yuzu usumus, yok battaniye niye almadin diye diye sinir eder beni. Kanguruya koyup cikiyorum disari, bana yapisip firin gibi oluyor zaten yavrum. Dun aksam avmye gittik esimle. Markette bir bebek vardi, en fazla kirki yeni cikmistir. Sapkasi bile yoktu kafasinda. Giydirip cikarmis annesi, ne guzel geziyorlar. Ben o aylarda en fazla saglik ocagina goturuyordum ya da arabada ev oturmasina falan gidiyorduk.
Soyle ikna edebilirsin. Cocugun mikroplarla tanismasi gerek, yoksa bagisiklik sistemi gelismez. Sogugu da alması lazim mikroplari da. Aslinda surekli evde tutarak ona kotuluk ediyor. Ben hava guzelken yarim saat de olsa cikarmaya calisiyorum. Benim bir de 2,5 yasinda oglum oldugu icin ikisini birlikte cikarmam mumkun degil. Bugun burada hava cok guzel. Gidince biraz cikarmayi dusunuyorum.4 ay 1 haftalik. Biz biraz basta emme sarilik vs problemi yasadik ve ekstra cocuguna duskun bir baba anlatamam. Ben avm ye falan zaten goturmem domuz gripleri dolaniyor etrafta. Ama en azindan acik havada cikmak ya da bir arabama bebegi koyup annemlere oraya buraya gidebilmek istiyorum1 ay daha dayanayim havalar iyi olsun bebek de az daha buyumus olur o zaman ikna etmeye calisacagim.
Soyle ikna edebilirsin. Cocugun mikroplarla tanismasi gerek, yoksa bagisiklik sistemi gelismez. Sogugu da alması lazim mikroplari da. Aslinda surekli evde tutarak ona kotuluk ediyor. Ben hava guzelken yarim saat de olsa cikarmaya calisiyorum. Benim bir de 2,5 yasinda oglum oldugu icin ikisini birlikte cikarmam mumkun degil. Bugun burada hava cok guzel. Gidince biraz cikarmayi dusunuyorum.
Kizlar dogum sonrasi korse kullanan var mi? Ben bu gobegimi mekikle toparlayamayacagim sanirim. En son 120 mekikten sonra sabah sirt ve boyun agrisiyla uyandim ve dun o yuzden mekik cekemedim. Yamuna diye bir marka var, sanirim en iyisi ama biraz pahali. Sizin onereceginiz baska bir marka var mi?
Peki korse butun karni toparliyor mu? Faydasini gordun mu?Bende yamunanin hem korsesi hem tayti var. Tayti spora giderken kullaniyorum korseyi evde arada cok duzenli olmamakla birlikte kullaniyorum. Bence gayet iyi. Hatta su an spordan yaziyorum size uzerimde yamuna tayt var
Ogle yemek gecistirdim gibi bir sey oldu 1 elma bol su ictim vs.
Peki korse butun karni toparliyor mu? Faydasini gordun mu?
Kızlar ben ufak ufak yürüyüşlere başlayınca sütüm de azalır mı acaba? Kızımda hiç düşüncem olmamıştı azalır mı diye azalmadı da şükür çok koşturmacalı bir işim vardı.. şimdi ebebekten stilltee aldım anne süt çayı diye geçiyor. Çok şekerli bir tadı var resmen içim bulandı. Bu arada eşim de kanguru siparişi vermişti mamadusbabyden geldi. Yenidoğan aparatı var 4 aya kadar öyle. Bir yarim saat yürüdüm evde güzel uyudu. Baya da rahat ettim ellerim kollarım ağrımadı.autumnn sence korse mi tayt mı? Bu ay sadece birini alabilirim pahalı baya yamuna. Sen sezaryen mi normal mi Doğum yaptın. Benim sezaryen ya dikişleri zorlamasın diye taytla başlasam daha iyi olacak sanki