halacocuksun bence kilo vermeye degil almaya calisiyor canim saka yapiyorum lütfen alınma, ilk emzirdigim zamanlar ben de cok yerdim ama frene erken bastim. Kilolar yerlesmeden bir dur de bence
8 tane olmasa da 2 dilim yerim artik
Vallahi aklima boregi o soktu. Simdi patatesli kiymali borek hayaliyle yatacagimBizi de yoldan cikaracaksanki cok uzun sure yolda kalabiliyormusuz gibi
Vallahi aklima boregi o soktu. Simdi patatesli kiymali borek hayaliyle yatacagim
O değil esim benden sonra basladi, adam 5 kilo verdi ben gram gram anca veriyorum. Inat etti, yemiyor. Darisi basimaAl isteee. Unut o boregi unut. Fistik gibi olmanin. Esinin dibini dusurmenin hayaliyle uyu
O değil esim benden sonra basladi, adam 5 kilo verdi ben gram gram anca veriyorum. Inat etti, yemiyor. Darisi basima
Gercekten cok sanslilar. Az az da olsa istedigim kiloya inecegimBak diyet arkadasin da var. Erkeklere sinir oluyorum. O kadar kolay kilo veriyorlar ki. Kadinlara her sey mi zor olur ya.
Bana tam afiyet oldu.Sagol canim sen de menunu tam paylas bakalim sana da afiyet olmus mu
Bencede takıl valla. Bende çok sevdim. Oh yemek hazırlama derdin yok. Daha ne.Sen 3-4 ay boyle takil.bence bosver ben bayildim
Valla sorma ne hayaller kurdum. Yarın eşimin Cumartesi canım yeğenimin prensesimin Doğum günü tartı sonrası 2 gün coşarım. Pazar devam ederimHerkes itiraf etsin tartidan sonra bir rahatlama bir kacamak oluyor sanirim
Canim sana tavsiyem ek gidaya gecince kendi kendine yiyebileceği seyleri ver eline yesin. Surekli pure ya da blendir yapma. Çiğnemeyi ogrenirse senin de isin kolaylasir. Benim buyum oglum oyle cok istahli bir bebek degildi. Hala yeni tatlara kapalidir ama ufak ne gorse istiyor. 10 aylik olacak, alt iki disi cikti ama o iki disiyle ne bulsa yiyor. Ben de aman bogulur diye sakinmiyorum. Kendi gozetimimde yemesine izin veriyorum. Boyle olunca surekli ne yiyecek diye dusunmek zorunda kalmiyorum. Mesela bugun aksam carsiya gittik. Cikmadan once abisine corba icirdim ama kucuk istemedi. Carsida acikacagini biliyordum. Emzirme imkanim yoktu. Biberon da almiyor, zaten hic formul mama vermedim. Abisine aldigim simitte bir parca verdim eline, gelene kadar onu kemirdi. Gelince de corbasini icirsi annem. Benimki tavsiye sadece canim. Uygulamak istersen diye yazmak istedim.Sabah simit peynir zeytin domates salatalık
Öğle 1 tane kır pidesi
Akşam kavurma kiraz (ne alaka di mi)
Akşam sonrası en küçük paket çekirdek ( bi hafta sıktım son gün olmadı) ödem olmaz inşallah
Eşim ilk defa bugün göbek baya küçülmüş dedi. İlk şekersizden beri yani Ramazan ortasından beri 6 cm gitmiş zaten gömlekler bir beden küçüldü sonunda
Bugün bebiş 5. Ay kontrolüne gitti. Normalde tosun gibiydi diş öncesi iştahı azaldı sadece 300 gr almış ama doktor kilosu iyi dedi. İlk Diş döneminde diyet yapma dedi zaten tam 4/4 lük diyet olmuyor hiç bir zaman. 73 ü göreyim biraz gevşetip sporu artırmayı düşünüyorum. Mesela bulgur meyve filan daha sık yerim.
Bir de doktor istekli ise hafif hafif tattırmaya başla dedi 1 tatlı kaşığı olarak. Sofrada zor duruyor maşallah tosun paşam. Temmuz da ilk yoğurt ve meyve püresi ile başlarım sanırım 5,5 aylık olacak.
Teşekkür ederim canım. Kızımda da öyle yaptım şükür yeme problemi olmadı hiç. Bu da inşallah sorun yaşatmaz. Yemeyen çocuk çok zor oluyor yeğenlerimden biliyorum. Anneleri artık ne olursa yesin keşke diyorlarCanim sana tavsiyem ek gidaya gecince kendi kendine yiyebileceği seyleri ver eline yesin. Surekli pure ya da blendir yapma. Çiğnemeyi ogrenirse senin de isin kolaylasir. Benim buyum oglum oyle cok istahli bir bebek degildi. Hala yeni tatlara kapalidir ama ufak ne gorse istiyor. 10 aylik olacak, alt iki disi cikti ama o iki disiyle ne bulsa yiyor. Ben de aman bogulur diye sakinmiyorum. Kendi gozetimimde yemesine izin veriyorum. Boyle olunca surekli ne yiyecek diye dusunmek zorunda kalmiyorum. Mesela bugun aksam carsiya gittik. Cikmadan once abisine corba icirdim ama kucuk istemedi. Carsida acikacagini biliyordum. Emzirme imkanim yoktu. Biberon da almiyor, zaten hic formul mama vermedim. Abisine aldigim simitte bir parca verdim eline, gelene kadar onu kemirdi. Gelince de corbasini icirsi annem. Benimki tavsiye sadece canim. Uygulamak istersen diye yazmak istedim.
MasallahTeşekkür ederim canım. Kızımda da öyle yaptım şükür yeme problemi olmadı hiç. Bu da inşallah sorun yaşatmaz. Yemeyen çocuk çok zor oluyor yeğenlerimden biliyorum. Anneleri artık ne olursa yesin keşke diyorlar
Benim kızım her türlü çorbayı yerdi o yüzden tüm sebzeleri çorba olarak başladım. Şimdi damak tadı oluştu daha az sebze yiyor ama 5-6 sene güzel yediMasallahablasindan gorup yer bence. Evet yemeyen cocuk zor. Surekli ne pisirsem diye dusunuyorum
Ben de geçen 5 büyük börek yedim. Ve sıkıntı olmadı çok şükür.Canim biliyorum yeni dogum yaptin. Ben de ilk zamanlar normal yememin disinda yedim (aslinda yedirildim) yanlis anlama sakin. Ama 8 boregi nasil yedinuzerine ekmek 4 yumurta vs. Kucuk borekler miydi ya da. Kilo alabilirsin bu ilk emzirme donemleri tehlikeli daha cok sivi tuketmek gerekiyor.
Nice güzel yaşları olsun siz sevdikleriyle, doğum günü kutlu olsun :)Sabah yumurta peynir 2d.ekmek salata
Ara 3hurma 3ceviz
Oglen 4kasik bulgur pulavi
3kasik et sote
Ikindi 1d.yaspasta. kizimin d.gunuydu. yoksa tatli hakkimi tartidan sonra kullanirdim:) 2pizza pogaca
Aksam 3kasik et 2d.ekmek ayran
Bu hafta ici tartida guzel gormustum.umarim bugunkuler yarini cok etkilemez.
Haklısın kuzum yemek yemeyi abarttım bugün dengelemeye calisirim artıkhalacocuksun bence kilo vermeye degil almaya calisiyor canim saka yapiyorum lütfen alınma, ilk emzirdigim zamanlar ben de cok yerdim ama frene erken bastim. Kilolar yerlesmeden bir dur de bence
8 tane olmasa da 2 dilim yerim artik