Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

halacocuksun bence kilo vermeye degil almaya calisiyor canim saka yapiyorum lütfen alınma, ilk emzirdigim zamanlar ben de cok yerdim ama frene erken bastim. Kilolar yerlesmeden bir dur de bence
8 tane olmasa da 2 dilim yerim artik

Bizi de yoldan cikaracak sanki cok uzun sure yolda kalabiliyormusuz gibi

Sagol canim sen de menunu tam paylas bakalim sana da afiyet olmus mu
Bana tam afiyet oldu.
8.00
1.5 haşlanmış yumurta
Dereotu maydanoz domates salatalık
Avokado
Peynir zeytin
Az Karpuz

12.30
1 kase yulaflı muzlu tahinli karışım
Az karpuz

13.30
1 dilim karabuğdayunlu fırın mücver
1 küçük tahinli kurabiye

18.00
fırında 2 tavuk but(sebzeyle birlikte)
Salata

21.30
Filtre kahve
Maden suyu

Yaklaşık 4 lt su
Sabah yarım saat tempolu yürüyüş
Akşam 1 saat aletli pilates

Sen 3-4 ay boyle takil.bence bosver ben bayildim
Bencede takıl valla. Bende çok sevdim. Oh yemek hazırlama derdin yok. Daha ne.
Ben bugün bir aydınlanma yaşadım. Akşam işten gelince ben koşa koşa mutfağa giriyorum eşimde güya çocuklarla ilgileniyor. Ama kavgaları gürültüleri bitmiyordu. Eşime bundan sonra yemekleri sen yapacaksın bende çocuklarla ilgileneceğim dedim ve huzurlu bir akşamüstü geçirdik. Oh bee daha ne. Hemde yemek önüme hazır geldi

Sabah simit peynir zeytin domates salatalık
Öğle 1 tane kır pidesi
Akşam kavurma kiraz (ne alaka di mi)
Akşam sonrası en küçük paket çekirdek ( bi hafta sıktım son gün olmadı ) ödem olmaz inşallah
Eşim ilk defa bugün göbek baya küçülmüş dedi. İlk şekersizden beri yani Ramazan ortasından beri 6 cm gitmiş zaten gömlekler bir beden küçüldü sonunda
Bugün bebiş 5. Ay kontrolüne gitti. Normalde tosun gibiydi diş öncesi iştahı azaldı sadece 300 gr almış ama doktor kilosu iyi dedi. İlk Diş döneminde diyet yapma dedi zaten tam 4/4 lük diyet olmuyor hiç bir zaman. 73 ü göreyim biraz gevşetip sporu artırmayı düşünüyorum. Mesela bulgur meyve filan daha sık yerim.
Bir de doktor istekli ise hafif hafif tattırmaya başla dedi 1 tatlı kaşığı olarak. Sofrada zor duruyor maşallah tosun paşam. Temmuz da ilk yoğurt ve meyve püresi ile başlarım sanırım 5,5 aylık olacak.

Canim sana tavsiyem ek gidaya gecince kendi kendine yiyebileceği seyleri ver eline yesin. Surekli pure ya da blendir yapma. Çiğnemeyi ogrenirse senin de isin kolaylasir. Benim buyum oglum oyle cok istahli bir bebek degildi. Hala yeni tatlara kapalidir ama ufak ne gorse istiyor. 10 aylik olacak, alt iki disi cikti ama o iki disiyle ne bulsa yiyor. Ben de aman bogulur diye sakinmiyorum. Kendi gozetimimde yemesine izin veriyorum. Boyle olunca surekli ne yiyecek diye dusunmek zorunda kalmiyorum. Mesela bugun aksam carsiya gittik. Cikmadan once abisine corba icirdim ama kucuk istemedi. Carsida acikacagini biliyordum. Emzirme imkanim yoktu. Biberon da almiyor, zaten hic formul mama vermedim. Abisine aldigim simitte bir parca verdim eline, gelene kadar onu kemirdi. Gelince de corbasini icirsi annem. Benimki tavsiye sadece canim. Uygulamak istersen diye yazmak istedim.

Teşekkür ederim canım. Kızımda da öyle yaptım şükür yeme problemi olmadı hiç. Bu da inşallah sorun yaşatmaz. Yemeyen çocuk çok zor oluyor yeğenlerimden biliyorum. Anneleri artık ne olursa yesin keşke diyorlar

Masallah ablasindan gorup yer bence. Evet yemeyen cocuk zor. Surekli ne pisirsem diye dusunuyorum

Ben de geçen 5 büyük börek yedim. Ve sıkıntı olmadı çok şükür.

Kahvaltı
111 gr haşlanmış yumurta
30 gr tam buğday ekmek
1tk labne
1tk bal

Öğle
3 yk yulaf
200 ml süt
1 tk bal
1 tk ceviz
65 gr muz

Akşam dışarı pikniğe çıktık dağa taşa
1 ciğer şiş dürüm
1 urfa dürüm
Daha olsa yerdim. 8 börekten sonra beni de topa tutmayın
200 ml ayran
1 çilek
1 lokma cici bebe kızım zorla ağzıma soktu.

Umarım yarın güzel rakam yazarım buraya.

Sabah yumurta peynir 2d.ekmek salata

Ara 3hurma 3ceviz

Oglen 4kasik bulgur pulavi
3kasik et sote

Ikindi 1d.yaspasta. kizimin d.gunuydu. yoksa tatli hakkimi tartidan sonra kullanirdim:) 2pizza pogaca

Aksam 3kasik et 2d.ekmek ayran

Bu hafta ici tartida guzel gormustum.umarim bugunkuler yarini cok etkilemez.

Nice güzel yaşları olsun siz sevdikleriyle, doğum günü kutlu olsun :)

halacocuksun bence kilo vermeye degil almaya calisiyor canim saka yapiyorum lütfen alınma, ilk emzirdigim zamanlar ben de cok yerdim ama frene erken bastim. Kilolar yerlesmeden bir dur de bence
8 tane olmasa da 2 dilim yerim artik
Haklısın kuzum yemek yemeyi abarttım bugün dengelemeye calisirim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…