Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Super valla dunyamin en iti seyi flan olavilur hatta

Kesinlikle canim. Bence diyetin en zor yanlarindan biri diyete uygun yiyecek hazirlamak. Ne yiyecegim derdini kafandan atinca kilo vermeye basliyor insan. Ve her lezzeti diyete uyarliyorlar. Mesela bugun risotto vardi normalde ona ozel bir pirincten yapiliyor ama bana gelen bugdaydan yapilmisti cok da guzeldi. 1 aylik aldim ama bittiginde 2. Ayi da alicam bu gidisle

Kesinlikle oylw cunku diyet yemegi haİelamak bebegi olan biri icin cok zor Allah ne verdiyse yiyip gecesin geliyo insan useniyo en zorlandigim oydu zaten... Esim yer mi yapsam mi bilmemne diyene kadar al hazir ye gec

Geecekten ama gercekten saglikli beslenmek su zamansa cok zor sebze isi cok zor hazirlamak vakit vs... Bi makarna koymak ya da direkt disardan pizza soylemek aslinda en kolayi ama kotusu... Neyse ben tekrar tabTaya dondum 1 haftadir, temmuzda digee videolara baslicam doyamadim.anaaini satim 4 ay bitti hala.su tabataya hala tartilmadim.ama kilo almamisimdir muhtemelen alsam hissederim cunku hemen hamur isi cok yemek istiyorum.ama daha siftah yapmadim.bakalim iste boyle canlar

Cok zor ya. Bebenin yemegini hazirlamak bana yetiyor. 5 dakika birakamiyorum bir yere ona zor hazirliyorum. Kendimi dusunecek halim kalmiyor insanin gecistiresi geliyor. Saglikli tercihler hazirlayamiyorsun.

Yarin tarti gunumuz bir tartil istersen buradan da duymayan kalmasin yarin tarti gunu

05:00 : 1 kuru incir , 1 yaş kayısı , 1 YK sirke

07:00: 1 tabak dolusu kiraz, 1 bardak kiraz sapı çayı

08:00: 22 dk evde yürüyüş yapıldı

10:00: kuvvetli bir kahvaltı yapıldı... 8 adet patatesli börek, bir dilim ekmek, tereyagi, 4 adet yumurtayla yapılmış tereyağlı otlu yumurta, 2 dilim kaşar peyniri, kiraz sapı çayı

14:00: 1 kayısı, 1 tabak kiraz, 1 adet fındıklı lokum

16:00: 1 bardak kefir, 1 kase karpuz, 2 adet fındıklı lokum

17:00: 1 salatalık, 2 avuç kiraz, 1 adet kayısı, 1 kiraz sapı cayi

18:00: 22 dk evin içinde yürüyüş yapıldı

20 1 tabak dolusu erişteli yeşil mercimekli çorba, 2 adet kabak dolması, kabak içi kızartma, 1 kase karpuz, 1 adet patates li börek

Sirkemi içerim ve gün biter

Canim biliyorum yeni dogum yaptin. Ben de ilk zamanlar normal yememin disinda yedim (aslinda yedirildim) yanlis anlama sakin. Ama 8 boregi nasil yedin uzerine ekmek 4 yumurta vs. Kucuk borekler miydi ya da. Kilo alabilirsin bu ilk emzirme donemleri tehlikeli daha cok sivi tuketmek gerekiyor.

Evet ben hazirlamaya calisiyorum.ama iskenfeden baska bisey degil... Tamam yarin ben de sizle.bielikte tartilim.3 haftadir tartiya cikmadim

Kiz vur dedik oldurdun savasa mi gidiyon 8 boregi yidin ustune ekmego yidin hey masallah

Benim burada butun yediklerim birbirine girdi sabah sucuklu yumurta, 2 parca peynir, 4 zeytin, 1 dilim ekmek, biraz recel ve tereyagi
Arada bir avuc kadar badem, findik, kuru uzum, 1 kare bitter, 1 turk kahvesi
Aksam 1 tabak mercimekli bulgur pilavi, salata, 2 catal makarna, ayran
Saat 4te aksam yemegi yedim. O saatten beri birsey yemedim. Simdi bir sütlü kahve iciyorum. Cok aciktim. Umarim kahve yeter
Spor olarak carsiya yuruduk geldik 2 saat sürmüştür ve chloe ting abs videosunu yaptim.

Yemee yemee ben de aciktim ama yememmm tarti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…