İnşallah yaa çok özledim denize girmeyi kızım da sayıklıyor kaç gündür deniz diyeBen girdim iki kez. Su tam isinmamis ama hava guzeldi simdilik. Umarim bozmaz senin sansina
Mesleğin nedir bu arada canım?bizim ki koca eşek oldu. geçen sene tatile annemi de götürdük rahat rahat eşimle takılalım diye. sağolsun akşam saat 10da hep birlikte uyuduk. annem 5 yıldızlı otelde keyfine baktı :) eğlendi annem ve eşim ama ben oğlumla yine baş başa kaldım. tutturuyo anne anne anne diye. kimse yanına yaklaşamıyor. ki ben normalde 3 aylık bıraktım onu işe gittim çok küçük bıraktım yani. yine de anne bağımlısı işte. :) hayaller güzeldir. inşallah bizde ki gibi olmaz ama rahat bırakır seni
Insanlardan uzakta girersiniz ya. Biz oyl yaptik, sakindi hem zaten. Semsiyelerin arasi en az iki metre. Denizde de cok yuzen yoktu. Rahat rahag girdikİnşallah yaa çok özledim denize girmeyi kızım da sayıklıyor kaç gündür deniz diye
Ben de biraz once 1 top dondurma yedim. Aslinda daha fazla yerdim ama buraya geldigimden beri sabahlari recel yiyorum. O yuzden tatli hakkimi hafif tuttum
Evde hic yemiyordum canim, anneme geldik, evde kendi yapmis, o kadar guzel olmus ki dayanamiyorumBence recel yeme canim. Benim sorunum mesela sabahlari bal veya sekersiz fistik ezmesi yiyordum sanirim oymus
Aynen . Zatrn biz erkenciyiz kimse sahili doldurmadan girer dönerizInsanlardan uzakta girersiniz ya. Biz oyl yaptik, sakindi hem zaten. Semsiyelerin arasi en az iki metre. Denizde de cok yuzen yoktu. Rahat rahag girdik
Bir firmada yönetici asistanıyım 8 yıl oldu. asıl mesleğim bilgisayar veri işleme. ama yapmadım mesleğimi hiç. zamanında cinsiyet tercihleri bu meslekte hep erkek oldu başvurduğum çoğu yerde. o sebeple hiç başlayamadım. Sadece 3 ay bir şirketin arşivinde veri işledim sonra kendi isteğimle çıktım.Mesleğin nedir bu arada canım?
MaşallahBir firmada yönetici asistanıyım 8 yıl oldu. asıl mesleğim bilgisayar veri işleme. ama yapmadım mesleğimi hiç. zamanında cinsiyet tercihleri bu meslekte hep erkek oldu başvurduğum çoğu yerde. o sebeple hiç başlayamadım. Sadece 3 ay bir şirketin arşivinde veri işledim sonra kendi isteğimle çıktım.
Ben de kek yapmistim ogluma ondan yedimTatlı istiyoruuuuuuuum. 2 gün zor dayandım. Kek, kurabiye istiyorum. Ne güzel 64,8 sınırını da kırdım. Yememem lazım. Kakaolu burçak yesem nolur ya da probis?
Yapamiyorum bacim yedikce yedim. Sütüm kesildi emmek istemedi
Yapamiyorum bacim yedikce yedim. Sütüm kesildi emmek istemedi
Aslinda sütüm var ama emmedikce azaldi. Saginca cikmiyor 2 haftadir mama ile gidiyoruz sadece. 6. Ayimiza girdik moralim sifir.sadece buna şükür bu kadar emdi ya diyorum. Her seyi denedim olmadi. Hakkimda hayirlisi böyleymiş.
Diyet fena 65 lerde geziyorum gene. Ne bi gaza gelecek halim ne de gücüm var. Gelip de moralinizi bozmak istemedim sizinde.
Gücüm tükenmiş gibi. Aslinda yarim gun çalışıyorum 12 de evdeyim ama cok yoruluyorum. Yoruldukca sinirden yemege saldiriyorum
Ben de kakaolu bisküvi yedim 3 tane ama çok iyi geldi valla. Yemesem çatlardım. Afiyet olsun canım sana da :) üzülme olan oldu. Pişmanlık duyup canını sıkma.Ben de kek yapmistim ogluma ondan yedim
Yuruyus yaptim 30 dk canim. Yakmisimdir heraldeBen de kakaolu bisküvi yedim 3 tane ama çok iyi geldi valla. Yemesem çatlardım. Afiyet olsun canım sana da :) üzülme olan oldu. Pişmanlık duyup canını sıkma.