Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Mesleğin nedir bu arada canım?

Mesleğin nedir bu arada canım?
Bir firmada yönetici asistanıyım 8 yıl oldu. asıl mesleğim bilgisayar veri işleme. ama yapmadım mesleğimi hiç. zamanında cinsiyet tercihleri bu meslekte hep erkek oldu başvurduğum çoğu yerde. o sebeple hiç başlayamadım. Sadece 3 ay bir şirketin arşivinde veri işledim sonra kendi isteğimle çıktım.

02:00 : bir kase kiraz, 1 adet incir

08.00 : 1 YK sirke , 21 dk evde yürüyüş ( yururken kollarimida sallıyorum artık nasiplensin yavrucaklar :)

09:00: 1 Kayısı, 2 dilim karpuz, 1 fındıklı lokum

09 bol ekmekli yumurtalı kahvaltı

14:00 1 kase karpuz, 1 kase kiraz, 1 incir , bir kayısı

15:00: 3 adet fındıklı lokum

16:00: kiraz sapı çayı

17:00 : 21 dk evde yürüyüş
19:00: bir bardak kefir

19:20 : erişteli yeşil mercimekli çorba bir tabak, 2 adet kabak dolması, 1 kase karpuz

Saat 21:00 gibi sirkemi içer günü kapatırım inşallah

Kahvaltim yazmaya üşendim o kadar çok yedim 3 tost ordakileri yedim süt olsun inşallah

Eklentiler

• 2020-06-17-09-10-54-274.jpg
    118,9 KB · Görüntüleme: 26
Maşallah Başarıların daim olsun :)

lindalinda nerdesinnnn birakma su diyetin ucundan
Yapamiyorum bacim yedikce yedim. Sütüm kesildi emmek istemedi
Aslinda sütüm var ama emmedikce azaldi. Saginca cikmiyor 2 haftadir mama ile gidiyoruz sadece. 6. Ayimiza girdik moralim sifir.sadece buna şükür bu kadar emdi ya diyorum. Her seyi denedim olmadi. Hakkimda hayirlisi böyleymiş.
Diyet fena 65 lerde geziyorum gene. Ne bi gaza gelecek halim ne de gücüm var. Gelip de moralinizi bozmak istemedim sizinde.
Gücüm tükenmiş gibi. Aslinda yarim gun çalışıyorum 12 de evdeyim ama cok yoruluyorum. Yoruldukca sinirden yemege saldiriyorum

Canim oncelikle hicbir sey icin gec degil emzirmeyi sakin birakma her firsatta dene. Cogalacaktir. Sekersiz hosaflar ve bol sivi tuket bir yandan sag ki uyarilsin surekli. Insallah artar.

Diyet konusuna gelince de pes etme. Buradan uzaklastikca diyetten de daha cok uzak oluyor insan. Destek lazim. Yapabilirsin.

Kucuk avuc kiraz yedim. Sutumun biraz azaldigini hissettim. Bir de bebegim bugun ne yediyse kustu kahvaltisi disinda midesinde bir sey kalmadi desem yeri bari beni emsin diye suya dadandim bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…