Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kizlar selamlar. 2 gun evvel kan vermistim bugun degerlerim cikti butun degerlerim cok dusuk cikmis doktor diyetinhemen kesiyosun dedi ve vitamine basladim. Ben izninizle aranizdan ayriliyorum zaten yeterinxe kilo verdim bugun tartildim 54.5tim daha fazlasina gercekten gerek yok. Arada bir yazarim sizleri takibe tabii ki devam edicem. 66 ile baslayan yolculugumu 54 ile tamamlayarak aranizdan ayriliyorum sizleri seviyorum
Geçmiş olsun ve tebrik ederim 😊👩‍🎓

Kızlar topu topu 100 gr almışım dünden bugüne şaka gibi. Ben bu metabolizmayı anlamadım. Ayarı ne bunun bilmiyorum. Günlerce az kalori alsam vücut depolamaya başlıyor. Çok alsam önce kilo verip sonra yine depoluyor. Bi yiyip bi yemicem mi yani?!

Son düzenleme:
Kahvaltı
30 gr ezine peyniri
15 gr izmir tulumu
6 kiraz domates
1 orta boy yeşil biber
1 orta boy haşlanmış yumurta
2 dilim(Yaklaşık 60 gr) tam buğday ekmeği

Toplam 405 kal

Uzun zaman sonra ilk defa kahvaltıda ekmek yedim. Güzel oldu. Kumru yemiş gibi oldum. Hoşuma gitti.

Kızlar topu topu 100 gr almışım dünden bugüne şaka gibi. Ben bu metabolizmayı anlamadım. Ayarı ne bunun bilmiyorum. Günlerce az kalori alsam vücut depolamaya başlıyor. Çok alsam önce kilo verip sonra yine depoluyor. Bi yiyip bi yemicem mi yani.
Benim de oyle. Iki gün once bir tane ekler yedim, hala ayni kilodayim. Iki gundur ne seker, ne ekmek ama gitmiyor. Simdi aralikli oruca basladim. 12.30-18.30 arasi yiyecegim

Benim de oyle. Iki gün once bir tane ekler yedim, hala ayni kilodayim. Iki gundur ne seker, ne ekmek ama gitmiyor. Simdi aralikli oruca basladim. 12.30-18.30 arasi yiyecegim
Afiyet olsun :) ben aralıklı oruç yapamam sanırum çünkü kan şekerim düşük oluyor sabah ve bebe hareketli. Bayılırım.

Aralikli oruc denemeye karar verdim.
Annem aralıklı oruç ile kilo verenlerden. 15 kilo vermişti zamanında. şu anda 75 kilo. ara ara yaptığını görüyorum yine. belli bir kapasiteye ulaşınca insan kilo vermesi çok zor oluyor. ben 4 yıldır 61'den 60'a inemeyenlerdenim ki 7/24 rejim yapmama rağmen. Nasıl olduysa bu ramazanda 59.60 mı görmüştüm şimdi 60'la devam ediyorum inşallah hedefim 57 bakalım belki ben de aralıklı oruca başlarım. ama fazlalık olmadığı için vermesi zor olacak gibi :KK43:

Sabah 10.00da yaklasik 1 saatlik yuruyus yaptim acik havada. Eve gelince de biraz karin hareketleri yaptim. Saat 11.30da kahvalti. 1 haslanmis yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 domates, 1 salatalik ve cay.
15.00 bir sutlu kahve yaninda kurme bar
17.00 1 kayisi, 1 kucuk seftali ve bir avuc kadar kiraz
18.30 1 kase mercimek corbasi, 1 kase yogurt, 1 tane közlenmiş patlican
Yarindan itibaren bu beslenme şekline aralikli oruc olarak devam edecegim. Ilk ogunum 12.30da olacak ve aksam 18.30dan sobra yemeyi birakacagim. Gune yine sutlu kahveyle baslamayi dusunuyorum. O beni kahvaltiya kadar tutar. Zaten cocuklarin kosusturmacasindan zaman cabuk geciyor.
Fazlalığın varsa bu şekilde çok çabuk kilo vereceksindir cnm. menüne bayıldım.

Kızlar tüm gün yazamadım kusura bakmayın. Allah hayırla sağlıkla oturmak nasip etsin inşallah biz bugün yazlık aldık küçük şirin Bahçeli bir yer. Ama sabah 5 ten beri yolculuk 20 ye yakın ev görme, beğendiğimiz evleri tekrar Tekrar inceleme pazarlıklar vb bi de İstanbul’a dönüş (malesef trafik normale dönmüş) pert oldum. Başım ağrıyor bebek araba yolculuğunu hiç sevmedi. Karantina bebesi olarak 4 aydır evdeydi bütün gün kucakta oradan oraya ağladı durdu.
Sabah domates salatalık peynirli sandviç
Ara 2 ceviz 5 badem
Ara malesef meyve suyu
Öğlen köfte salata ayran
Ara 2 tane hoşbeş (şekersiz 21 gün için ilk fire)
Akşam bir şey yemeğe halim kalmamıştı evde bir bardak ayran içtim
Spor yok ama yürüyüş 15bin adımları gördük
hayırlısı olsun inşallah. annemler de yazlık almayı planlıyorlar. Hangi bölgeden aldınız.

Fazlalığın varsa bu şekilde çok çabuk kilo vereceksindir cnm. menüne bayıldım.

hayırlısı olsun inşallah. annemler de yazlık almayı planlıyorlar. Hangi bölgeden aldınız.
Benim sorunum karin bolgesindeki yaglar. Dogumla alakasi yok, hep vardi gobegim ve midem. Bel bolgesi incr degil. Ne kadar spor yapsam da orasi hep kaliyor. Yediklerimi azaltmanin da cok faydasi olmadi. 21 gun sekersiz yaptim, toplam 1,5 kilo gitti. Bu donem de spor da yaptim, ekmek de tuketmedim ama hayal kirikligi oldu benim icin. En az 3 kilo gider sanmistim :KK43:

Kızlar topu topu 100 gr almışım dünden bugüne şaka gibi. Ben bu metabolizmayı anlamadım. Ayarı ne bunun bilmiyorum. Günlerce az kalori alsam vücut depolamaya başlıyor. Çok alsam önce kilo verip sonra yine depoluyor. Bi yiyip bi yemicem mi yani?!
günde toplam kaç kalori alıyorsun cnm. tulum peyniri ve ezine peyniri vs. çok yağlı bir peynir. Braz ara mı versen bazı yiyeceklere. Ben lor peyniri yiyorum kahvaltıda. daha hafif. reçel vs yiyorsan onları da bırakmayı dene. yeşillik ağırlıklı tüketebilirsin.

Sabah kahvaltı: aç karna nescafe, yarım paket çizi ( 180 kalori civarı) gerçekten tok tuttu reklamdaki gibi :)

öğlen menüsünde: 1 kepçe mantar çorbası, 3 kızarmış köfte (aşçı kazartacağım dedi), salata

ara öğün bugün hiç birşey yok. kızarmış köfte yiyeceğim çünkü.

Akşam: bir kase cacık

Bugün köfteden dolayı hiç birşey yemeyeceğim yani :)

Akşam yemekten sonra da yarım saat eliptik bisiklet ve yarım saat pilates. sonra bizim sıpayla kudurmaca:) sürekli dans etmek istiyor bu aralar dıptıs müzikler hem de. kuduruyoruz 2 gecedir evde :)

Benim sorunum karin bolgesindeki yaglar. Dogumla alakasi yok, hep vardi gobegim ve midem. Bel bolgesi incr degil. Ne kadar spor yapsam da orasi hep kaliyor. Yediklerimi azaltmanin da cok faydasi olmadi. 21 gun sekersiz yaptim, toplam 1,5 kilo gitti. Bu donem de spor da yaptim, ekmek de tuketmedim ama hayal kirikligi oldu benim icin. En az 3 kilo gider sanmistim :KK43:
boyun ve kilon kaç cnm. vücut indeksin dengeliyse inan bir kilo bile diyetle sporla gitmiyor örnek 4 yıldır 1 gr veremeyen ben. ben 167 boy 60 kilo. ramazandan önce 61'dim 4 yıldır

boyun ve kilon kaç cnm. vücut indeksin dengeliyse inan bir kilo bile diyetle sporla gitmiyor örnek 4 yıldır 1 gr veremeyen ben. ben 167 boy 60 kilo. ramazandan önce 61'dim 4 yıldır
Boyum 160 kilom 62,5 canim. Idealim 57 benim ama uzun zamandir inemiyorum. Ah genclik! 52 kiloydum bir zamanlar :KK43:

Ben çok memnunum ıf diyetinden.Basen ve kalçadan gidiyor.Ben genetik basenli biriyken bende bile bariz belli oluyor.

Kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. İnşallah çocuklara ve bize iyi gelir.

Bu arada ben de Ramazan’ın son 10 gününden beri aralıklı oruç yapıyorum kesinlikle hızlandı kilo verme olayı. ( normalde 100 gr ver 200 al oluyordu)
Dün yolda olunca ödem olur diye tartılmayım dedim eşim tartılalım bugün yemeyelim aldıysak dedi ( kendi yapınca ne kadar dikkatli ben tekken gözümün önünde dünyaları yeri). İlk hedefi 90 dı 89.9 olmuş sabah. Ben de resmen bir buçuk yıl sonra 74 ün gördüm sonunda 74.8!!
Dün iki tane hoşbeş ile bozduğum şeker orucuna devam ediyorum

Sabah 10:30 sucuklu yumurta
Peynir ( 1 kk beyaz peynir 2-3 parça sepet peyniri)
1 dilim ananas
Salatalık kapya biber
1 parça simit

Ogle yemegini gecistirdim. Bebenin ara ogununden kalan yarim elmayi yedim. Aksama da kiymali bezelye yapacagim yogurtla yeme planlarim var. 10 gun icinde inanilmaz kilo vermem gerekiyor hanimlar. Sifir kacamakla ilerlemem lazim.

Ve bir de tabata + gecen attigim egzersizler yapildi. Mysonismysun Mysonismysun emekli oldu diye sizi tabatasiz birakacagimi mi sandiniz 😅

Ogle yemegini gecistirdim. Bebenin ara ogununden kalan yarim elmayi yedim. Aksama da kiymali bezelye yapacagim yogurtla yeme planlarim var. 10 gun icinde inanilmaz kilo vermem gerekiyor hanimlar. Sifir kacamakla ilerlemem lazim.

Ve bir de tabata + gecen attigim egzersizler yapildi. Mysonismysun Mysonismysun emekli oldu diye sizi tabatasiz birakacagimi mi sandiniz 😅
Sardim.artik sizi bu tabata belasina ben gitsemde hayalet gbi ustunuzde dolasacak :ruh:

X