- 29 Ocak 2018
- 2.238
- 4.112
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben onu yapiyorum su an. 12de kahvalti 3te araogun 7de aksam yemegi 9da ara. Gec kalktigim icin iyi gidiyorAralikli oruc denemeye karar verdim.
Ama yaaa şimdi kim yazicak bize tabata yapın diye nereye gidiyosun canım isimiz saka sagligin herşeyden önemli çok dikkat et kendine Allaha emanet ol yaz muhakkak bizedeKizlar selamlar. 2 gun evvel kan vermistim bugun degerlerim cikti butun degerlerim cok dusuk cikmis doktor diyetinhemen kesiyosun dedi ve vitamine basladim. Ben izninizle aranizdan ayriliyorum zaten yeterinxe kilo verdim bugun tartildim 54.5tim daha fazlasina gercekten gerek yok. Arada bir yazarim sizleri takibe tabii ki devam edicem. 66 ile baslayan yolculugumu 54 ile tamamlayarak aranizdan ayriliyorum sizleri seviyorum
Sagolasin canim benim.tabataya devam.edicem.ama.daha fazla.zayiflamim.artik 165 e 54 kilo yeter ya doktor da oyle.deyince ben artik bi durayim. Yine sizleri takip.ederim insaahAma yaaa şimdi kim yazicak bize tabata yapın diye nereye gidiyosun canım isimiz saka sagligin herşeyden önemli çok dikkat et kendine Allaha emanet ol yaz muhakkak bizede
Kizlar selamlar. 2 gun evvel kan vermistim bugun degerlerim cikti butun degerlerim cok dusuk cikmis doktor diyetinhemen kesiyosun dedi ve vitamine basladim. Ben izninizle aranizdan ayriliyorum zaten yeterinxe kilo verdim bugun tartildim 54.5tim daha fazlasina gercekten gerek yok. Arada bir yazarim sizleri takibe tabii ki devam edicem. 66 ile baslayan yolculugumu 54 ile tamamlayarak aranizdan ayriliyorum sizleri seviyorum
Ben de su an 6/18 yapmaya karar verdim 12.30 ile 18.30 arasi yemek yiyecegim. Yoksa bu gobegimdeki yaglarin eriyecegi yok. Zaten benim beslenme seklim buna cok yakin. Cok zorlanacagimi sanmiyorumBen onu yapiyorum su an. 12de kahvalti 3te araogun 7de aksam yemegi 9da ara. Gec kalktigim icin iyi gidiyor
Sagolasin canim evet 55-56 arasi seyretmek.istoyorum. insallah geri almayiz bakalimCanim masallah degerlerini toplarsin insallah bir an once. Ama yaz yine de bize. Ilk mezunumuz gibi oldun vay be dikkat et ama geri alma ne emeklerle verdin. Koru kilonu.
Tebrik ediyorum ve basarilarinin devamini diliyorum umarim biz de senin gibi hedefimize ulasabiliriz.Sagolasin canim evet 55-56 arasi seyretmek.istoyorum. insallah geri almayiz bakalim
Ben yapıyorum ama 16:8 değil 15;9 oluyorAralikli oruc denemeye karar verdim.
Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin. Karar vermissiniz ne guzel. Biz de ev almaya niyetlendik bugun 2 ev baktik amaaa tabii ki olmadi henuzKızlar tüm gün yazamadım kusura bakmayın. Allah hayırla sağlıkla oturmak nasip etsin inşallah biz bugün yazlık aldık küçük şirin Bahçeli bir yer. Ama sabah 5 ten beri yolculuk 20 ye yakın ev görme, beğendiğimiz evleri tekrar Tekrar inceleme pazarlıklar vb bi de İstanbul’a dönüş (malesef trafik normale dönmüş) pert oldum. Başım ağrıyor bebek araba yolculuğunu hiç sevmedi. Karantina bebesi olarak 4 aydır evdeydi bütün gün kucakta oradan oraya ağladı durdu.
Sabah domates salatalık peynirli sandviç
Ara 2 ceviz 5 badem
Ara malesef meyve suyu
Öğlen köfte salata ayran
Ara 2 tane hoşbeş (şekersiz 21 gün için ilk fire)
Akşam bir şey yemeğe halim kalmamıştı evde bir bardak ayran içtim
Spor yok ama yürüyüş 15bin adımları gördük
Kendine iyi bak :) sağlıcakla kal. Tebrik ederim.Kizlar selamlar. 2 gun evvel kan vermistim bugun degerlerim cikti butun degerlerim cok dusuk cikmis doktor diyetinhemen kesiyosun dedi ve vitamine basladim. Ben izninizle aranizdan ayriliyorum zaten yeterinxe kilo verdim bugun tartildim 54.5tim daha fazlasina gercekten gerek yok. Arada bir yazarim sizleri takibe tabii ki devam edicem. 66 ile baslayan yolculugumu 54 ile tamamlayarak aranizdan ayriliyorum sizleri seviyorum
Sağlıcakla oturun, hayırlı olsun canım :)Kızlar tüm gün yazamadım kusura bakmayın. Allah hayırla sağlıkla oturmak nasip etsin inşallah biz bugün yazlık aldık küçük şirin Bahçeli bir yer. Ama sabah 5 ten beri yolculuk 20 ye yakın ev görme, beğendiğimiz evleri tekrar Tekrar inceleme pazarlıklar vb bi de İstanbul’a dönüş (malesef trafik normale dönmüş) pert oldum. Başım ağrıyor bebek araba yolculuğunu hiç sevmedi. Karantina bebesi olarak 4 aydır evdeydi bütün gün kucakta oradan oraya ağladı durdu.
Ara 2 ceviz 5 badem
Ara malesef meyve suyu
Öğlen köfte salata ayran
Hayırlı olsun çocuklar için çok güzel olmuşKızlar tüm gün yazamadım kusura bakmayın. Allah hayırla sağlıkla oturmak nasip etsin inşallah biz bugün yazlık aldık küçük şirin Bahçeli bir yer. Ama sabah 5 ten beri yolculuk 20 ye yakın ev görme, beğendiğimiz evleri tekrar Tekrar inceleme pazarlıklar vb bi de İstanbul’a dönüş (malesef trafik normale dönmüş) pert oldum. Başım ağrıyor bebek araba yolculuğunu hiç sevmedi. Karantina bebesi olarak 4 aydır evdeydi bütün gün kucakta oradan oraya ağladı durdu.
Ara 2 ceviz 5 badem
Ara malesef meyve suyu
Öğlen köfte salata ayran