Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kızlar bende diyetisyene gittim bugün sonuçlarım çok güzel :KK68: Annemler varken aldığım +2600 gr da gitmiş 71.2 olmuşum pandemi oncesinden bu yana 5 kilo göbekten yağ gitmiş. Yağım bayağı azalmış vücudum da doktorum son 4 kilon kaldı sonra korumaya geçelim artık dedi:KK200::halay::KK68:

Bugün ben gümledim. Toplam 1300 kal kek yedim. Ve 800 kal aşım yaptım almam gereken. Neyse pişman değilim en azından yiyip aldım derim. Yemeden alınca daha çok koyuyor çünkü. Bu sabah 65,5 gelmiştim artık yarın kaç olurum bilmiyorum. Bunaldığım için yarın anneme gidiyorum 2 gece 3 gündüz kalıcam.

Kizlar selamlar. 2 gun evvel kan vermistim bugun degerlerim cikti butun degerlerim cok dusuk cikmis doktor diyetinhemen kesiyosun dedi ve vitamine basladim. Ben izninizle aranizdan ayriliyorum zaten yeterinxe kilo verdim bugun tartildim 54.5tim daha fazlasina gercekten gerek yok. Arada bir yazarim sizleri takibe tabii ki devam edicem. 66 ile baslayan yolculugumu 54 ile tamamlayarak aranizdan ayriliyorum sizleri seviyorum

Kizlar selamlar. 2 gun evvel kan vermistim bugun degerlerim cikti butun degerlerim cok dusuk cikmis doktor diyetinhemen kesiyosun dedi ve vitamine basladim. Ben izninizle aranizdan ayriliyorum zaten yeterinxe kilo verdim bugun tartildim 54.5tim daha fazlasina gercekten gerek yok. Arada bir yazarim sizleri takibe tabii ki devam edicem. 66 ile baslayan yolculugumu 54 ile tamamlayarak aranizdan ayriliyorum sizleri seviyorum
Ama yaaa şimdi kim yazicak bize tabata yapın diye :KK43: nereye gidiyosun canım isimiz saka sagligin herşeyden önemli çok dikkat et kendine Allaha emanet ol yaz muhakkak bizede

Ama yaaa şimdi kim yazicak bize tabata yapın diye :KK43: nereye gidiyosun canım isimiz saka sagligin herşeyden önemli çok dikkat et kendine Allaha emanet ol yaz muhakkak bizede
Sagolasin canim benim.tabataya devam.edicem.ama.daha fazla.zayiflamim.artik 165 e 54 kilo yeter ya doktor da oyle.deyince ben artik bi durayim. Yine sizleri takip.ederim insaah ❤️

Canim masallah 🧿 degerlerini toplarsin insallah bir an once. Ama yaz yine de bize. Ilk mezunumuz gibi oldun vay be 😅 dikkat et ama geri alma ne emeklerle verdin. Koru kilonu.

Ben onu yapiyorum su an. 12de kahvalti 3te araogun 7de aksam yemegi 9da ara. Gec kalktigim icin iyi gidiyor
Ben de su an 6/18 yapmaya karar verdim 12.30 ile 18.30 arasi yemek yiyecegim. Yoksa bu gobegimdeki yaglarin eriyecegi yok. Zaten benim beslenme seklim buna cok yakin. Cok zorlanacagimi sanmiyorum

Sabah 10.00da yaklasik 1 saatlik yuruyus yaptim acik havada. Eve gelince de biraz karin hareketleri yaptim. Saat 11.30da kahvalti. 1 haslanmis yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 domates, 1 salatalik ve cay.
15.00 bir sutlu kahve yaninda kurme bar
17.00 1 kayisi, 1 kucuk seftali ve bir avuc kadar kiraz
18.30 1 kase mercimek corbasi, 1 kase yogurt, 1 tane közlenmiş patlican
Yarindan itibaren bu beslenme şekline aralikli oruc olarak devam edecegim. Ilk ogunum 12.30da olacak ve aksam 18.30dan sobra yemeyi birakacagim. Gune yine sutlu kahveyle baslamayi dusunuyorum. O beni kahvaltiya kadar tutar. Zaten cocuklarin kosusturmacasindan zaman cabuk geciyor.

Kızlar tüm gün yazamadım kusura bakmayın. Allah hayırla sağlıkla oturmak nasip etsin inşallah biz bugün yazlık aldık küçük şirin Bahçeli bir yer. Ama sabah 5 ten beri yolculuk 20 ye yakın ev görme, beğendiğimiz evleri tekrar Tekrar inceleme pazarlıklar vb bi de İstanbul’a dönüş (malesef trafik normale dönmüş) pert oldum. Başım ağrıyor bebek araba yolculuğunu hiç sevmedi. Karantina bebesi olarak 4 aydır evdeydi bütün gün kucakta oradan oraya ağladı durdu.
Sabah domates salatalık peynirli sandviç
Ara 2 ceviz 5 badem
Ara malesef meyve suyu
Öğlen köfte salata ayran
Ara 2 tane hoşbeş (şekersiz 21 gün için ilk fire)
Akşam bir şey yemeğe halim kalmamıştı evde bir bardak ayran içtim
Spor yok ama yürüyüş 15bin adımları gördük

Kızlar tüm gün yazamadım kusura bakmayın. Allah hayırla sağlıkla oturmak nasip etsin inşallah biz bugün yazlık aldık küçük şirin Bahçeli bir yer. Ama sabah 5 ten beri yolculuk 20 ye yakın ev görme, beğendiğimiz evleri tekrar Tekrar inceleme pazarlıklar vb bi de İstanbul’a dönüş (malesef trafik normale dönmüş) pert oldum. Başım ağrıyor bebek araba yolculuğunu hiç sevmedi. Karantina bebesi olarak 4 aydır evdeydi bütün gün kucakta oradan oraya ağladı durdu.
Ara 2 ceviz 5 badem
Ara malesef meyve suyu
Öğlen köfte salata ayran
Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin. Karar vermissiniz ne guzel. Biz de ev almaya niyetlendik bugun 2 ev baktik amaaa tabii ki olmadi henuz😑

Kendine iyi bak :) sağlıcakla kal. Tebrik ederim.

Ara 2 ceviz 5 badem
Ara malesef meyve suyu
Öğlen köfte salata ayran
Sağlıcakla oturun, hayırlı olsun canım :) ❤️

Ara 2 ceviz 5 badem
Ara malesef meyve suyu
Öğlen köfte salata ayran
Hayırlı olsun çocuklar için çok güzel olmuş 😊

X