Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Canım 5 aylıktı ben tattırıyordum aslında yanlış anlayacak bişey yok haklısın tam zamanında başladık ve 9 10 aylıkken dediğin gibi herşeyi yiyordu hatta ben yemeklerimi baharatsız yapıp ne yiyorsak veriyordum. Dişleri geç çıktı 10 ayın sonunda ve çok kısa bir sürede 6 sı birden çıktı o dönemde tükürmeler istememeler başladı hala devam ediyor. Bu seferde damak tadı gelişti herhalde anlamadım mesela bazı tatları hergün yapsam yiyor mesela yemekte eline salatalık turşusunu alıp kıtır kıtır yiyor limonlu Şehriye çorbasına bayılıyor ben de bazen etli bazen tavuklu bazen sade yapıyorum üzümlü keke bayılıyor sabahları haşlanmış yumurtadan eskiden yerdi şimdi midesi bulanıyor patatesli Omlet yapıyorum çok acıkırsa yiyor ama yediği bunlar diğer yemekleri tükürüyor yada çok acıkması lazım azıcık yemek için .
Maşallah herşey yiyecek kıvamda bıcırık. acaba süt için mi yapıyor böyle. doktoruna danış istersen cnm. sırf bu sebepten bile olabilir yemek reddi. çok biliyor onlar. damak tadı mutlaka gelişmiştir. ama bana kalırsa süt için yapıyor olabilir cnm. orta yolu bulmak için ne yapılabilir bir danış. Belki sadece gece emzirmeye dönersiniz. Gündüz yemek, gece meme. Bir haftada oturmuş olur.

Güvendiğim biryere götürüp deldirmeyi düşünüyorum bende canım bakalım inşallah sorunsuz olur canı acır mı diyede korkuyorum
acımasın diye spreyle birşey sıkıyorlar cnm aniden deldikleri için tabancayla hiç acımıyor. her sabah kalktığında birşey yemeden içmeden senin kendi tükürüğün ile ov. Eskiler öyle der yani :) denersin cnm o şekilde

Hayirli olsun işin canım. Ben seneye bile başlamakta tereddütlüyum. Cesaret edemiyorum😊
Kilo işi bende de oyle bir etki yapti biliyosun. O yuzden cok yavas gittim ama ayda 1 kilo vermis oldum. Hic yoktan iyidir. Senin de oyle devam eder belki. Simdi 2 gundur diyetisyenle basladim.sutu cok etkilemedi gibi. Aksamlari zaten 1 2 olcu mama veriyordum. Bakalim nasil olacak süreç. Burayi birakma yine de😀
Yok canım bırakmayacağım buralardayım. Blw yaptığımız için 1 yaşına kadar ek gıdayla doyum beklemiyorum. O yüzden anne sütü alması çok önemli. Ondan canım sıkıldı.
Çalışmak acayip rahatlatıyor. İlk oğlumda da 6.5 aylıkken başlamıştım. 😍

Maşallah herşey yiyecek kıvamda bıcırık. acaba süt için mi yapıyor böyle. doktoruna danış istersen cnm. sırf bu sebepten bile olabilir yemek reddi. çok biliyor onlar. damak tadı mutlaka gelişmiştir. ama bana kalırsa süt için yapıyor olabilir cnm. orta yolu bulmak için ne yapılabilir bir danış. Belki sadece gece emzirmeye dönersiniz. Gündüz yemek, gece meme. Bir haftada oturmuş olur.

acımasın diye spreyle birşey sıkıyorlar cnm aniden deldikleri için tabancayla hiç acımıyor. her sabah kalktığında birşey yemeden içmeden senin kendi tükürüğün ile ov. Eskiler öyle der yani :) denersin cnm o şekilde
Doktorumuzla konuştuk canım şu an eski kilosundan dolayı hala biraz tombik olduğu için herşey yolunda dedi 12 kilo şuan 3 aydır aynı kiloda onuda doktor hala ortalamanın üstünde olduğu için sorun etmiyor. Ben böyle nereye kadar devam edecek diye düşünüyorum. Yemeklerden iyice soğursa diye korkuyorum. Dayısı da böyleydi tek çeşit beslenirdi Bi yiyeceğe takardı annem çok zorlanırdı. Dayısına çekmiş sıpa 😊

Kulak delme işinide çok geçmeden yaptıracağım. Bi krem önerdiler eczaneden krem alacağım bakalım çok sağol canım 😊💕

Doktorumuzla konuştuk canım şu an eski kilosundan dolayı hala biraz tombik olduğu için herşey yolunda dedi 12 kilo şuan 3 aydır aynı kiloda onuda doktor hala ortalamanın üstünde olduğu için sorun etmiyor. Ben böyle nereye kadar devam edecek diye düşünüyorum. Yemeklerden iyice soğursa diye korkuyorum. Dayısı da böyleydi tek çeşit beslenirdi Bi yiyeceğe takardı annem çok zorlanırdı. Dayısına çekmiş sıpa 😊

Kulak delme işinide çok geçmeden yaptıracağım. Bi krem önerdiler eczaneden krem alacağım bakalım çok sağol canım 😊💕
önümüz yaz. meyvelerle deneyebilirsiniz. belki yavaş yavaş açılır yemek yeme isteği. ben oğlum şu anda 4 yaşında ıspanağı istemiyor yemeği. ıspanak varken ben doyuruyorum onu anlamadan yanında ıspanağın çokokkrem sokuyorum ağzına. bir tabak ıspanağı bir tatlı kaşığı çikolata ile bitiriyoruz. :) ekmeği çikolataya banıp ıspanağı ağzına sokunca anlamıyor. tabi görüntüsünü gördüğü zaman anne bu ne diyor ben de çorba diyorum anlamasın diye. ee büyüyor tabi kandırması zorlaşacak zamanla imdilik böyle ama.

hani yiyemediği şeyler yanında tükettiği bir meyveyi azıcık azıcık ver belki tadını bastırır. yavaş yavaş da yemeği sade yemeği öğrenir.

Hanimlar bakimsizliktan artik biktim emziriyorum diye hep erteledim ama artik degisiklik gormek istiyorum kendimde. Sombre ombre arasi bir renk yaptiracagim sacima. Bebegim 10 gune 8 aylik olacak. Sizler neler yaptiniz sute gecer mi doktora sorma sansim da yok ne yapsam bilemedim.

Hanimlar bakimsizliktan artik biktim emziriyorum diye hep erteledim ama artik degisiklik gormek istiyorum kendimde. Sombre ombre arasi bir renk yaptiracagim sacima. Bebegim 10 gune 8 aylik olacak. Sizler neler yaptiniz sute gecer mi doktora sorma sansim da yok ne yapsam bilemedim.
Sanmiyorum sute geçeceğini. Hamileler bile boyatiyorlar ama yine de yanlis yönlendirmeyeyim seni canim. Ben hic boyatmadigim icin pek hakim degilim konuya

Sok marketten hurma aldim. Kavanoza yerlestirirken ambalajinin arkasina bir baktim ki icinde glikoz surubu varmis. Actigim icin iade edemedim. Siz de dikkat edin kizlar. Normalde her seyin etiketini didik didik ederim ama hurmaya glikoz surubu katacaklari aklima gelmedi 😳

Sok marketten hurma aldim. Kavanoza yerlestirirken ambalajinin arkasina bir baktim ki icinde glikoz surubu varmis. Actigim icin iade edemedim. Siz de dikkat edin kizlar. Normalde her seyin etiketini didik didik ederim ama hurmaya glikoz surubu katacaklari aklima gelmedi 😳
Evet maalesef üstüne parlaklık için kullanılıyormuş.Kayınpederim yaş hurma alıyor onlarda daha az oluyor demişti.

önümüz yaz. meyvelerle deneyebilirsiniz. belki yavaş yavaş açılır yemek yeme isteği. ben oğlum şu anda 4 yaşında ıspanağı istemiyor yemeği. ıspanak varken ben doyuruyorum onu anlamadan yanında ıspanağın çokokkrem sokuyorum ağzına. bir tabak ıspanağı bir tatlı kaşığı çikolata ile bitiriyoruz. :) ekmeği çikolataya banıp ıspanağı ağzına sokunca anlamıyor. tabi görüntüsünü gördüğü zaman anne bu ne diyor ben de çorba diyorum anlamasın diye. ee büyüyor tabi kandırması zorlaşacak zamanla imdilik böyle ama.

hani yiyemediği şeyler yanında tükettiği bir meyveyi azıcık azıcık ver belki tadını bastırır. yavaş yavaş da yemeği sade yemeği öğrenir.
Bunu dün akşam yaptım canım

Olabilir canım o şekilde denememiştim deneyeceğim sağol 😊

Kizlar kulak deldirme konusunda ben son noktayim sanirim cunku kulagimi universiteye basladigimda gidip kendim deldirdim 🤣 annem deldirmemis, neden bilmiyorum. Halbuki tek kiziyim, hic heveslenmemiş 😔
Canım acır diye belki kıyamamıştır bende korkuyordum ama arkadaşların tavsiyesinden sonra karar verdim canım

Ben 7 aylık tı ombre yaptırdım canım

Benim doktorum önermiyordu canım. Bende şu dalgası yaptıracağım ama seneye inşallah

Benim nörologum saçını boyatabilirsin dedi. Emzirme döneminde 5 kez falan boyadım.

X