Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kan değerlerin için çok üzüldüm. Hemen toparlarsın merak etme. Verdiğin kiloya hayran kaldım. Maşallah buralarda ol. Gitmene üzüldüm vallaKizlar selamlar. 2 gun evvel kan vermistim bugun degerlerim cikti butun degerlerim cok dusuk cikmis doktor diyetinhemen kesiyosun dedi ve vitamine basladim. Ben izninizle aranizdan ayriliyorum zaten yeterinxe kilo verdim bugun tartildim 54.5tim daha fazlasina gercekten gerek yok. Arada bir yazarim sizleri takibe tabii ki devam edicem. 66 ile baslayan yolculugumu 54 ile tamamlayarak aranizdan ayriliyorum sizleri seviyorum
Ben normalde ya süzme ya top peynir yiyorum. Bugün anneme geldim. Reçel 5-6 aydır yemiyorum. Rafine şeker tüketmiyorum. Günlük 1 dilim ekmek ya yerim ya yemem. Toplam 6,5 kg verdim Şubat ortasından bu yana. Normalde 1500 kal. Aşmıyorum.günde toplam kaç kalori alıyorsun cnm. tulum peyniri ve ezine peyniri vs. çok yağlı bir peynir. Braz ara mı versen bazı yiyeceklere. Ben lor peyniri yiyorum kahvaltıda. daha hafif. reçel vs yiyorsan onları da bırakmayı dene. yeşillik ağırlıklı tüketebilirsin.
Canim sagolasin toparlanmam lazim evet yine buralardayim ama okuyorum yazdiklarinizibCanım kan değerlerin için çok üzüldüm. Hemen toparlarsın merak etme. Verdiğin kiloya hayran kaldım. Maşallah buralarda ol. Gitmene üzüldüm valla
Gunaydin. Umarim tartida gorduklerimiz mutlu eder biziGünaydın kızlar yarin tartı günü dikkat edelim.
Ben de dün akşam regl oldum tartılmaya korkuyorum
Günaydın kızlar yarin tartı günü dikkat edelim.
Ben de dün akşam regl oldum tartılmaya korkuyorum
Kilonun 60 olmasi onemli degil canim, dedigin gibi kasa cevirip fit gorunebilirsin.Günaydın kızlar.
Dün akşam yemek yemedim canım istemedi hiç. dolaptan 3 adet aç bitir sosislerden yedim sadece. Dün öğlen yemeğiyle hala duruyorum.
1,5 saat egzersiz yaptım.
Sabah 1 kupa nescafe, 1 galete çubuk yedim.
Öğlen Taze fasülye, yoğurt yiyeceğim.
Ara öğün yanımda birşey yok ama galeta çubukları var. 1 tane yerim belki.
Akşam: annem ızgara köfte yapacakmış. 2 tane köfte yiyeceğim sadece.
1,5 saat egzersiz. Artık amacım kilo vermek yerine yağlarımı kasa çevirmek. Anlaşılan 60'ın altına düşemeyeceğim.
inşallah öyle yapcam. göbek için de sarkan derimi ileriki doğumdan sonra (allah kısmet ederse eğer) gerdireceğim. 21 gündür spor yapıyorum. bacaklarımda ki kaslar elimle dokununca hissetmeye başladım gibi :) bisiklet çok işe yarıyor bacak için özellikle. aynı şekilde kollar için de.Kilonun 60 olmasi onemli degil canim, dedigin gibi kasa cevirip fit gorunebilirsin.
Super boyle devam et. Pes etmiyoruzinşallah öyle yapcam. göbek için de sarkan derimi ileriki doğumdan sonra (allah kısmet ederse eğer) gerdireceğim. 21 gündür spor yapıyorum. bacaklarımda ki kaslar elimle dokununca hissetmeye başladım gibi :) bisiklet çok işe yarıyor bacak için özellikle. aynı şekilde kollar için de.
evet. öyle oluyordur. Sanki oruçluymuşsun da yemek yememen gerekiyor gibi vücut kendini odaklıyor. Su içiyor musun peki yemek yemediğin o saat diliminde. yoksa su da belli bir zamanda mı içiliyor. Annem limon dilimli su içiyordu.Kizlar psikolojik mi bilmiyorum ama acikmiyorum. 1.30da ilk ogunumu yedim. Sonrasinda bir sade kahve ictim. Aradan 3 saat gecti ve ben hala tokum. Su ana kadar ara ogun yapmam gerekirdi ama canim hicbir sey istemiyor. Simdi aksam yemegini hazirladim, firina koydum ama buyuk ihtimal 6dan once yemem. Sanirim bu aralıklı oruc insani gercekten terbiye ediyor