• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Almaya deger mi sence. Ciddi fiyatları var ara ara gaza geliyorum aliyim diye. Bi taraftanda zatne istedigim zaman cafelere gidip icebiliyorum diye de düşünmüyor degilim.
Onun yerine robot süpürge mi alsam acaba?
Birde elektirikli ocak kullanan var mi ondan da istiyorum ya sirf temizligi icin.
Robot süpürge candır parasını sonuna kadar Hakediyorsa girmediği yer yok hocam. Benim çocukla 2 yıldır kurtarıcım

Tesekkur ederim canim. Fikirlerin icin. Evet kahve makinem arcelik telve var. Gayet memnunum kopugunden. Farkli bi sey denemek istedim sanirim bu ara evde dura dura neye saldiracagimi sasiriyorum inanki.
Sarjli süpürgem var dyson cok cok memnunum. Tek derdim kendi supurse beni yormasa mantigi. Ama eşim haftada bir yardimci bayani kesin aliyorsun diye diretince otekini almim o zaman ben.
Canım ben tchiboyu letgodan aldım 120 tl ye adam elindeki 3 kutu kapsülü de verince bana çok ucunda geldi. Hatta starbucks ın sütlüğünü ve derecesini de verdi. 2. El bakabilirsin

Tchibo var bende hocam memnunuz. Adet fiyatı 2tlyi geçmeye başladı sadece ona bozuluyorum. Bir sürü aroması var. İnternetten kahveciniz sitesinden alıyorum en ucuz orası geldi bana
Hangi marka modeli acaba. Memnun musun. Internetten baktim ama nasil bi sey alacagimi bilemedim. Latte tarzi kahveleri acikcasi seviyorum zevkine bi tane icsem gunde tanesi 3 lira olsa 90 lira yapar ayda amann kendime jest yapayim dediydim ama cevremde kullanan kimse olmayinca karar veremedim.

Selam kizlar. Bugun baya zor bir gun oldu. Yine uykusuz bir gece gecirdim. Gun icinde 2 saat uyuyabildim ama bas agrisiyla uyandim 😡 bir de halilari yikatmaya verdik. Ev sil supur falan derken resmen öldüm yorgunluktan. Bugun spor yapamadim malesef ama yediklerime dikkat ettim.
Sabah;
Bir kk kadar suzme peynir, bir yk labne, sucuklu yumurta, domates, salatalik, biber, 3 dilim tam bugday ekmegi
Arada 2 tane hurma
Aksam;
1 kepce yayla corbasi, 1 tabak kisir
4 dilim karpuz
Umarim unuttugum birsey yoktur. 😊

Canım ben tchiboyu letgodan aldım 120 tl ye adam elindeki 3 kutu kapsülü de verince bana çok ucunda geldi. Hatta starbucks ın sütlüğünü ve derecesini de verdi. 2. El bakabilirsin
2. El den korkuyorum koronadan. Bi de esim ikinci el almaya gicik oluyor niyeyse. Parasinda degilimde alacaksam duzgun bi sey alayim zevkine varayim diyorum. Yoksa alip alip birilerine vermek istemiyorum😂

Selam kızlar öğle 12:30 da sütlü kakaolu tarçınlı Türk kahvesi içtim
Sonra 15:00 de dün attığım videoyu yaptım yarım saat ( iwatch 287 kcal hesapladı ve kendisi yüksek yoğunluklu antremanı seçti)
Sonra 20 dk yürüdüm. Şimdi de 20 dk yürüdüm 11bin adım sonrası duş aldım. Yeter bugünlük.
Akşam yemeği hem geç oldu eşimle iftarda yedim hem de patates yedim.
20:30 yoğurtlu kabak
2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak dolusu kremalı patates :duduk:
Dün geceden uykusuzum erken yatmayı düşünüyorum kızımı eşim yatırır.
Bir de 2. Çocuk olunca vicdan yapmaya başladım. Kızım geldi oğlumun kafasını öptü yanağını sevdi sonra geldi elini tutturup kendi yanağını sevdirdi. Aslında sürekli öpüp kokluyorum ama kıskandı ya da az geldi sevgim sanırım. Anlayacaktım. (Kızım konuşmuyor ama duygularını belli etmeye başlamasına ayrıca sevindim ama yine de onu ihmal mi ediyorum acaba diye çok üzüldüm)

2. El den korkuyorum koronadan. Bi de esim ikinci el almaya gicik oluyor niyeyse. Parasinda degilimde alacaksam duzgun bi sey alayim zevkine varayim diyorum. Yoksa alip alip birilerine vermek istemiyorum😂
Ben aldığımda korona yoktu tabi heey gidi. Eşim de aldığı ekmek yapma, katı meyve sıkacağı, yumurta haşlama, yoğurt yapma makinelerini 2. Ye kullanmayınca ona almayı yasaklamıştım o zaman 2. El almıştı. Hatta ben sinbo kahve makinesini kullanıyorum heveslenip okkayı almıltı kullanmadı hiç. Tam bir alışverişkolik eşim. Hele şu karantina döneminde kargoculara üzüldüm eşim gibilerin saçma sapan alışverişlerini taşıdıkları için.

Selam kızlar öğle 12:30 da sütlü kakaolu tarçınlı Türk kahvesi içtim
Sonra 15:00 de dün attığım videoyu yaptım yarım saat ( iwatch 287 kcal hesapladı ve kendisi yüksek yoğunluklu antremanı seçti)
Sonra 20 dk yürüdüm. Şimdi de 20 dk yürüdüm 11bin adım sonrası duş aldım. Yeter bugünlük.
Akşam yemeği hem geç oldu eşimle iftarda yedim hem de patates yedim.
20:30 yoğurtlu kabak
2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak dolusu kremalı patates :duduk:
Dün geceden uykusuzum erken yatmayı düşünüyorum kızımı eşim yatırır.
Bir de 2. Çocuk olunca vicdan yapmaya başladım. Kızım geldi oğlumun kafasını öptü yanağını sevdi sonra geldi elini tutturup kendi yanağını sevdirdi. Aslında sürekli öpüp kokluyorum ama kıskandı ya da az geldi sevgim sanırım. Anlayacaktım. (Kızım konuşmuyor ama duygularını belli etmeye başlamasına ayrıca sevindim ama yine de onu ihmal mi ediyorum acaba diye çok üzüldüm)
Ben de o vicdan azabını cok yasiyorum. Benimkilerin arasi tam 2 yas. Esim olmasa ikisine yetismem mumkun degil. Uykusuz kalinca istedigim gibi ilgilenemiyorum buyukle. Hep ondan caliyorum malesef 😔 umarim kucuk biraz daha buyuyunce ikisi cok iyi arkadas olurlar

Hangi marka modeli acaba. Memnun musun. Internetten baktim ama nasil bi sey alacagimi bilemedim. Latte tarzi kahveleri acikcasi seviyorum zevkine bi tane icsem gunde tanesi 3 lira olsa 90 lira yapar ayda amann kendime jest yapayim dediydim ama cevremde kullanan kimse olmayinca karar veremedim.
Cafissimo galiba turuncu

Sahur yulaf lapası(ceviz,badem,hurma)
3 çatal fırın patates,filtre kahve
İftar ıspanaklı tavuk sarma beşamelli
Yoğurtlu semizotu,şekersiz güllaç
Canim ispanaklu tavuk sarmanin tarifini paylasabilir msn iftara mi aldin birilerini falan ben de cubku dusunuyorumda bunu tam davet yemegi

Canim ispanaklu tavuk sarmanin tarifini paylasabilir msn iftara mi aldin birilerini falan ben de cubku dusunuyorumda bunu tam davet yemegi
Yok eşim,ben ve oğluma yaptım 😀 ama evet davet yemeği 😀😀
İç malzemesi
Yarım kilo ıspanak
1 kapya biber
1 orta boy kuru soğan
3-4 yemek kaşığı sıvıyağ
Tuz,karabiber,pulbiber
10 Tavuk pirzola kemikleri ve derisi çıkarılacak(ben göğüs kullandım)
Kaşar

Beşamel için;
1,5 yemek kaşığı un
1,5 yemek kaşığı tereyağ
2 su bardağı süt
Tuz,karabiber

Sıvıyağda soğanı kaburup biberi ekle.Doğranmış ıspanağı ekleyip pişir.Baharatını ekle.
Tavuklar sarılabilecek incelikte olsun.İçine pişen harcı üzerine kaşar koyup sarılacak.40 dakika 200 derecede kendi suyunu salıp çekerek pişecek.Sonra üzerine hazırlanan beşamel üstüne kaşar üzeri kızarana kadar pişecek.Sıcak servis edilecek.

Yok eşim,ben ve oğluma yaptım 😀 ama evet davet yemeği 😀😀
İç malzemesi
Yarım kilo ıspanak
1 kapya biber
1 orta boy kuru soğan
3-4 yemek kaşığı sıvıyağ
Tuz,karabiber,pulbiber
10 Tavuk pirzola kemikleri ve derisi çıkarılacak(ben göğüs kullandım)
Kaşar

Beşamel için;
1,5 yemek kaşığı un
1,5 yemek kaşığı tereyağ
2 su bardağı süt
Tuz,karabiber

Sıvıyağda soğanı kaburup biberi ekle.Doğranmış ıspanağı ekleyip pişir.Baharatını ekle.
Tavuklar sarılabilecek incelikte olsun.İçine pişen harcı üzerine kaşar koyup sarılacak.40 dakika 200 derecede kendi suyunu salıp çekerek pişecek.Sonra üzerine hazırlanan beşamel üstüne kaşar üzeri kızarana kadar pişecek.Sıcak servis edilecek.
İlk pişerken ıslak yağlı kağıtla kapatıyorum.Beşamel döktükten sonra üstü açık pişiriyorum.

Kizlar siz gene ne guzel 2 cocugu dogurmussun bi ugrasmasi kalmis masallah.
Ben napim yas olmus 33 ikinciyi hangi ara dogurayim. Yok universite yok is bulma derken 28 de evlendim yok borctu yok ev alma yok araba alma derken yas oldu 33 simdi kizim 4 aylik. Kardesi olsun hem istiyorum hem istemiyorum. Dogumda annem bir ay kaldi gitti rahatsiz. Kayinvalidem cok uzakta zaten yardim edemez pek fazla. Kaldim kac aydir kendi basima. Gene duygusala bagladimm aglicam şimdi. Destek cikan bi eşim var Allah bin kere razi olsun. Off deprestona bagladim sen gibi koş Mysonismysun Mysonismysun , 😭

Kizlar siz gene ne guzel 2 cocugu dogurmussun bi ugrasmasi kalmis masallah.
Ben napim yas olmus 33 ikinciyi hangi ara dogurayim. Yok universite yok is bulma derken 28 de evlendim yok borctu yok ev alma yok araba alma derken yas oldu 33 simdi kizim 4 aylik. Kardesi olsun hem istiyorum hem istemiyorum. Dogumda annem bir ay kaldi gitti rahatsiz. Kayinvalidem cok uzakta zaten yardim edemez pek fazla. Kaldim kac aydir kendi basima. Gene duygusala bagladimm aglicam şimdi. Destek cikan bi eşim var Allah bin kere razi olsun. Off deprestona bagladim sen gibi koş Mysonismysun Mysonismysun , 😭
Goren de 53 yasindasin sanacak. 33 nedir ki? Eger destek almayacaksan cok zor, soyliyim. Benim su an tek destekcim esim. Bugun sabah nöbetten geldi, butun gece uyumadi. Ben cok kotuydum. Butun halilari supurdu, yikamaya gonderecegiz diye, bir de iki saat bebegi oyaladi ustune ben uyuyim diye. Bunlari yapmamis olsa ben artik bir yerde duser kalirdim sanirim. O yuzden iyi dusun, sirf kardesi olsun diye acele etme canim

Halinin ustunu supurmuyor degil canim elbette supuruyor ama yerden haliya cikarken veya inerken puskullerde vs cok takiliyor bilmiyorum benim kullandigim model de bu;

Ben aldigimda 1000 tl ye falan almistim fiyatlar ucmus.
Ben de halıya takılmıyor anlamında yazmak istemiştim zaten. Eksik yazmışım.

Goren de 53 yasindasin sanacak. 33 nedir ki? Eger destek almayacaksan cok zor, soyliyim. Benim su an tek destekcim esim. Bugun sabah nöbetten geldi, butun gece uyumadi. Ben cok kotuydum. Butun halilari supurdu, yikamaya gonderecegiz diye, bir de iki saat bebegi oyaladi ustune ben uyuyim diye. Bunlari yapmamis olsa ben artik bir yerde duser kalirdim sanirim. O yuzden iyi dusun, sirf kardesi olsun diye acele etme canim
Aslinda ben istemiyorum ama esim arada bi Kardesi olmasin mi kardessiz mi kalsin diye alttan alttan beni isliyor.bende bi acaba mi diyorum. Cok sukur eşimde gercekten cok cok yardimci ayni seninli gibi yoksa bende kafayi yerdim. Ikimizde memuruz ama hani bugune kadar ikimizde öyle zengin ailelerden gelmemisiz o yuzden birazda ben kizimiz büyütelim az gezelim tozalim ona guzel bi hayat sunalim kafasindayim tabi Rabbım izin verdiği müddetçe. 🤲

Aslinda ben istemiyorum ama esim arada bi Kardesi olmasin mi kardessiz mi kalsin diye alttan alttan beni isliyor.bende bi acaba mi diyorum. Cok sukur eşimde gercekten cok cok yardimci ayni seninli gibi yoksa bende kafayi yerdim. Ikimizde memuruz ama hani bugune kadar ikimizde öyle zengin ailelerden gelmemisiz o yuzden birazda ben kizimiz büyütelim az gezelim tozalim ona guzel bi hayat sunalim kafasindayim tabi Rabbım izin verdiği müddetçe. 🤲
Ikinci cocuk anne ne zaman hazirsa o zama olmali bence. Bana bakma, bizimki surpriz oldu. Yoksa ben buyuk 3 yasini doldurduktan sonra dusunuyordum. Elimden geldigince yetmeye calisiyorum ama cok tukendim. Benim ailem de uzaktalar. Annem arada geliyor, 1 ay falan kaliyor. Ben calisirken kv bakiyor ama kendi annem gibi olmasi mumkun degil. Tamam cocuklara iyi bakiyor sagolsun, ama bana pek hayri olmuyor. Annem oldugunda sabah veriyorum, biraz daha uyuyorum mesela. Ama simdi hic kimse yok. Gece gundur her seyleriyle ilgilenmek zorundayim. Cok yorucu cok.

Back