• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Ikinci cocuk anne ne zaman hazirsa o zama olmali bence. Bana bakma, bizimki surpriz oldu. Yoksa ben buyuk 3 yasini doldurduktan sonra dusunuyordum. Elimden geldigince yetmeye calisiyorum ama cok tukendim. Benim ailem de uzaktalar. Annem arada geliyor, 1 ay falan kaliyor. Ben calisirken kv bakiyor ama kendi annem gibi olmasi mumkun degil. Tamam cocuklara iyi bakiyor sagolsun, ama bana pek hayri olmuyor. Annem oldugunda sabah veriyorum, biraz daha uyuyorum mesela. Ama simdi hic kimse yok. Gece gundur her seyleriyle ilgilenmek zorundayim. Cok yorucu cok.
Allah yardimcin olsun oncelikle.pirlanta gibi 2 evladin var öyle düşün.ikisi bi arafa buyuynce oh be diyeceksin sende. Kafan attiginda gel buraya biz sana gaz veririz 😂
Rabbım ilk once evladi olmayanlara versin tattirsin bu duyguyu amin.

Kizlar siz gene ne guzel 2 cocugu dogurmussun bi ugrasmasi kalmis masallah.
Ben napim yas olmus 33 ikinciyi hangi ara dogurayim. Yok universite yok is bulma derken 28 de evlendim yok borctu yok ev alma yok araba alma derken yas oldu 33 simdi kizim 4 aylik. Kardesi olsun hem istiyorum hem istemiyorum. Dogumda annem bir ay kaldi gitti rahatsiz. Kayinvalidem cok uzakta zaten yardim edemez pek fazla. Kaldim kac aydir kendi basima. Gene duygusala bagladimm aglicam şimdi. Destek cikan bi eşim var Allah bin kere razi olsun. Off deprestona bagladim sen gibi koş Mysonismysun Mysonismysun , 😭
33 buyuk degil yaaa tas bana da geliyo deme oyle 😆

Yok eşim,ben ve oğluma yaptım 😀 ama evet davet yemeği 😀😀
İç malzemesi
Yarım kilo ıspanak
1 kapya biber
1 orta boy kuru soğan
3-4 yemek kaşığı sıvıyağ
Tuz,karabiber,pulbiber
10 Tavuk pirzola kemikleri ve derisi çıkarılacak(ben göğüs kullandım)
Kaşar

Beşamel için;
1,5 yemek kaşığı un
1,5 yemek kaşığı tereyağ
2 su bardağı süt
Tuz,karabiber

Sıvıyağda soğanı kaburup biberi ekle.Doğranmış ıspanağı ekleyip pişir.Baharatını ekle.
Tavuklar sarılabilecek incelikte olsun.İçine pişen harcı üzerine kaşar koyup sarılacak.40 dakika 200 derecede kendi suyunu salıp çekerek pişecek.Sonra üzerine hazırlanan beşamel üstüne kaşar üzeri kızarana kadar pişecek.Sıcak servis edilecek.
Cok tesekkurler canim ellerine saglik

Ikinci cocuk anne ne zaman hazirsa o zama olmali bence. Bana bakma, bizimki surpriz oldu. Yoksa ben buyuk 3 yasini doldurduktan sonra dusunuyordum. Elimden geldigince yetmeye calisiyorum ama cok tukendim. Benim ailem de uzaktalar. Annem arada geliyor, 1 ay falan kaliyor. Ben calisirken kv bakiyor ama kendi annem gibi olmasi mumkun degil. Tamam cocuklara iyi bakiyor sagolsun, ama bana pek hayri olmuyor. Annem oldugunda sabah veriyorum, biraz daha uyuyorum mesela. Ama simdi hic kimse yok. Gece gundur her seyleriyle ilgilenmek zorundayim. Cok yorucu cok.
2. Cocuk hakikaten cok iyi dusunulmesi gerekiyo anladugim.kadariyla. esim yardimci olmaya calisuyo ama isi inanilmaz yogun gece geliyo bazeb falan yani adama hak veriyorum 0 dinlenme... Bilmiyorum yani 3 yasini doldurmadan kardes zaten yapamam sonrasindanda cok iyi dusunuxem

Sakin yerden isitmsli alma bak adini bile duyunca tuylerim.diken diken oluyo... Bi arizalaniyo cozumu o kadsr zor oluyoki... İsittigi alt kata gidiyo en fazla.. beklwki ev isinsin alttaki sicaklik yayilsin yerden
Beni de düşündürdü açıkçası canım da bilemedim sizlere bi danışmak istedim 🤷‍♀️ teşekkür ederim fikirlerin için 😘

Iftar
Yarim kepce sehriye corba
6kasik bezelye yemegi
4 kasik haslanmis bugday
Salata yogurt
3dilim tahin pekmezli yulafli kek
1cikolatali gofret😑
Yarim muz

Iftara yakin tartida 64.1gordum bugun.zaten karnim biraz inmis gibiydi🤗insallah cumaya kadar artmaz. Cunku oglanin d.gunu var bu hafta,pasta da yerim kesin😊 neyse yavas yavas da olsa azalma olsun da

2. Cocuk hakikaten cok iyi dusunulmesi gerekiyo anladugim.kadariyla. esim yardimci olmaya calisuyo ama isi inanilmaz yogun gece geliyo bazeb falan yani adama hak veriyorum 0 dinlenme... Bilmiyorum yani 3 yasini doldurmadan kardes zaten yapamam sonrasindanda cok iyi dusunuxem
Cok dusunursen yapamazsin canim.deli cesareti lazim😀2.zor hakkaten. 3.daha kolay geldi bana

Cok dusunursen yapamazsin canim.deli cesareti lazim😀2.zor hakkaten. 3.daha kolay geldi bana
Ya hakikaten 3. Nasil bisey beynim.almiyo yemin ederim evin icinde 3 tame cocuk... Sakin yanlis anlama cok cocujlu biri olmak istedim hep ama bu olduktan sonra diyorumki 3 tane focugum olsa naail buyuturuz bi sekilde buyuyolardir ama ne saman dinlenicem ben

Allah yardimcin olsun oncelikle.pirlanta gibi 2 evladin var öyle düşün.ikisi bi arafa buyuynce oh be diyeceksin sende. Kafan attiginda gel buraya biz sana gaz veririz 😂
Ay evet bazen forumu okuyorum yani evladi olmayanlar gercekten cok skintida ic sesin bi yamdan toplum baskisi vi yandan

Ya hakikaten 3. Nasil bisey beynim.almiyo yemin ederim evin icinde 3 tame cocuk... Sakin yanlis anlama cok cocujlu biri olmak istedim hep ama bu olduktan sonra diyorumki 3 tane focugum olsa naail buyuturuz bi sekilde buyuyolardir ama ne saman dinlenicem ben
Ilk cocuk tam bir depresyon, hayatim bitti zannediyorsun. Zaten sosyal hayat bitmis bari evdeyken ikinciyi de yapiyim diyorsun. 2yil uykusizluktan agliyorsun, bir daha tovbe diyorsun ama sonra bakiyorsun ki onlar oynamaya, kavga etmeye baslamis sen devamli etkinlik bulmak zorunda kalmiyorsun. Sonra ikinci cocuk 6 yasina gelince tekrar bebek ozlemiyle tutusuyorsun ve ucuncu tam bir evin oyuncagi oluyor😀 bizde boyle oldu ama benim avantajlarim vardi. Universitede okurken evlendim ben. Okul bitince de cocuk dusunduk Allah da nasip etti cok sukur. Ustelik ilk cocugum durtuselligi olan, huysuz cocuk diye adlandirilan zor cocuk türü. Duzenli psikiyatr kontrolunde. Ama ona ragmen kardes annenin yukunu kesinlikle hafifletiyor diyebilirim. Şu ev gunlerinde bile birbirleriyle oyalaniyorlar.
Herkesin sartlari farkli. Allah olana da olmayana da hayirlisini versin. Dedigim gibi biz yola erken basladigimiz icin boyle oldu. Farkli sartlarda boyle dusunmeyebilirdim de😊

Amin canım. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.
Zaten buraya gelip sizin yazdiklarinizi okuyunca her sey biraz daha kolaylasiyor 😍

Bence en sagliklisi o. Hem anne icin hem cocuk icin. Bizim erken oldu ama cok sukur ikisi de saglikli. Artik yorgunluk falan bir sekilde idare edilir. Yeter ki onlar iyi olsun 🧿

Günaydın kızlar hem bayramımız kutlu hem kandilimiz mübarek olsun. Ben oruçluyum bugün sahurda ancak su içtim uyku tatlı geldi. Spor filan yapamam yani. Şekersiz 16. Günden selamlar olsun

Eklentiler

• A07DF8A5-C702-41B8-81FC-E8E8D9909653.jpeg
    A07DF8A5-C702-41B8-81FC-E8E8D9909653.jpeg
    52,7 KB · Görüntüleme: 20
  • 6621BF14-1CE1-4B6E-9F81-6A83324E0C6D.jpeg
    6621BF14-1CE1-4B6E-9F81-6A83324E0C6D.jpeg
    44,6 KB · Görüntüleme: 23
Back