• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kizlar sizce bu yil tatil olur mu? Oteller sanirim haziranin sonunda aciliyorlar. Ama gitmek ne kadar mantikli olur iyi bir otele vs gidilir mi ne dusunuyorsunuz?
Ben ailemin yanina gideceğim gidebilirsem. Tatil yoresinde yasiyorlar zaten. Ama otele gitmezdim ben olsam. Esimin izninde gitmeyi dusunuyorduk ama iptal ettik o plani.

Kizlar sizce bu yil tatil olur mu? Oteller sanirim haziranin sonunda aciliyorlar. Ama gitmek ne kadar mantikli olur iyi bir otele vs gidilir mi ne dusunuyorsunuz?
Biz ağustos sonu gidicez canım ama normalde oteli hiç sevmiyoruz eşimle çok sıkıcı geliyo bize bungalov tarzı evlerde kalıyoruz yeşilin içinde harika oluyo yada çadır kampı düşünüyoruz :KK68: Sizde otel dışında başka sseçenekleri düşünüp gidebilirsiniz

20200515_152033.jpg
Elveda -1.400 gr :KK54: Hoşgeldin 71 haftaya da seni göndermek dileğimle:KK200:

Biz ağustos sonu gidicez canım ama normalde oteli hiç sevmiyoruz eşimle çok sıkıcı geliyo bize bungalov tarzı evlerde kalıyoruz yeşilin içinde harika oluyo yada çadır kampı düşünüyoruz :KK68: Sizde otel dışında başka sseçenekleri düşünüp gidebilirsiniz

Biz de agustos gibi dusunuyoruz zaten gidersek. Mental olarak cok yorgunum cidden hepimiz gibi cok ihtiyacim var.

Merhaba kızlar...
Ben ıkı cocuk annesıyım Bı yigidim 12 bir yiğidim henuz 2 aylık😍troıt rahatsızlığım dan dolayı gebelıklerımde cıddi kilo alıyorum. Ilk oglumda 40 kiloya yakın aldım sezeryan ile dogum yaptım bebısım 3780 dogdu 98 ile doguma gırdım dogum sonrası sadece 6 kılo gıtmıstı ilginc olan hemen hemen bebek 4 kılo iken rahımdır plesentadır suyudur zaten bunlar sadece 7 8 kılo yaparken nasıl 6 kılo gıtmıstı anlamamıstım🙄neyse... Sonrasında leslie ile spor sabahları yuruyus bazen gunde 2 kere yuruyus ve dıyet İle ıstedıgım kilodan Cok daha fazlasına ulastım. 58 ile basarıya ulasmıstım :KK31:okadar zayıftım ki hastalık var zannediyordu cevrem🤣sonra biraz daha toparladım derken 2.bebem yola koyuldu❤96 kılo ile de doguma gırdım bebem 3280 doğdu ve dogumda sadece 4 kılo gıtmıstı. Yine ilk gebelıgımdeki gıbı giden kılo sasırttı.. 40 ıcınde 10 kılo gıttı suan 86 kiloyum... Kendi kendime dıyet uygulamaya calısıyorm ama emzırdıgım ıcın korkuyorum da henuz erken mı diye dusunuyorum ama dikkat ederek yaparsam sıkıntı olmayacağını da dusunuyorum. Neyse Cok uzattım..

Bende geldim aranıza boy 1.68 kılo 86 😊
Yaaa kızlar yanlıs olmus tok karnına 86 yım🤣ynı 2 kilo cıkaracaz :KK8:

İkinci cocukla birkikte artik insan sanirim kendisi icin hicbi sey yapamiyo bi donem. Yani surejli uykusuzluk surekli yorgynluk diyorum ben, seninki suan iki kati anladigim
bunu bende dusunuyorum surekli yasıyorum hatta aynen oyle oluyor... Cok bakımlı bir bayanken suan kendime yetısemıyorm. eve bile zor yetısıyorum. Herhalde dıyorum en az bir sene boyle gider. Cunku kuzenimde de sahit oldum. Eşim hergun muhakkak yemek ister yemeıcmeyi sever elim hep mutfalta olmalı. 2 de cocuk 😍Allah canlarına saglık versin tabıkı coksukur 🙏

Aynen oyle bunu bende dusunuyorum surekli yasıyorum hatta aynen oyle oluyor... Cok bakımlı bir bayanken suan kendime yetısemıyorm. eve bile zor yetısıyorum. Eşim hergun muhakkak yemek ister yemeıcmeyi sever elim hep mutfalta olmalı. 2 de cocuk 😍Allah canlarına saglık versin tabıkı coksukur 🙏
Dus alabilmek bile luks iki kucuk cocukla. Buyugu uyutup kucugu de mama sanldayesiyle banyoya yanima aliyorum oyle yapiyorum bazen.

Dus alabilmek bile luks iki kucuk cocukla. Buyugu uyutup kucugu de mama sanldayesiyle banyoya yanima aliyorum oyle yapiyorum bazen.
Evet evde yalnızken asla dus yok zaten eşim evdeyken giriyorum. Gecen gun bır defa deniyeyım dedim 50 kez kapattım o muslugu sesi dinlemek ıcın 🤣🤣hatta bununla ilgili bir görsel gördum bugun Cok hosuma gitti.
Screenshot_20200515_115927_com.instagram.android~2.jpg

Biz de agustos gibi dusunuyoruz zaten gidersek. Mental olarak cok yorgunum cidden hepimiz gibi cok ihtiyacim var.
Kesinlikle ihtiyacımız var hatta planimda ağustos 'ta yaz tatilimi ekim başı da kaplıca tatilimı yapmak var inan onların hayali ile yaşıyorum diyebilirim sana

Kesinlikle ihtiyacımız var hatta planimda ağustos 'ta yaz tatilimi ekim başı da kaplıca tatilimı yapmak var inan onların hayali ile yaşıyorum diyebilirim sana

Ah sorma canim. Biz gidersek kismen daha az kalabalik olan fiyat olarak yuksek bir otel tercih ederiz gibi. Kalabalik vs olmamasi icin. Guzel oteller var. Eger otel olmazsa da bu villa kiralamalar oluyor onu da yapabiliriz. Valla bilmiyorum tatil olsun da. Ilk kez bebekle tatilim olacak nasil olur nasil yediririm emziririm tatil yapariz bilmiyorum hem onun acemiligi hem corona nasil bir yil yasiyoruz belli degil. Ilk annelik deneyimimiz evlere tikinarak geciyor...

Back