Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

İkinci cocukla birkikte artik insan sanirim kendisi icin hicbi sey yapamiyo bi donem. Yani surejli uykusuzluk surekli yorgynluk diyorum ben, seninki suan iki kati anladigim
Oyle canim. Cok sukur ikisi de saglikli ama ben iyi olamiyorum. Kendim icin yaptigim tek sey kilo vermeye calismak. Gun 24 saat ama bir saat bile bana kalmiyordur. Gece de uykusuz kalinca vucut cokuyor artik.

Merhaba kızlar...
Ben ıkı cocuk annesıyım Bı yigidim 12 bir yiğidim henuz 2 aylıktroıt rahatsızlığım dan dolayı gebelıklerımde cıddi kilo alıyorum. Ilk oglumda 40 kiloya yakın aldım sezeryan ile dogum yaptım bebısım 3780 dogdu 98 ile doguma gırdım dogum sonrası sadece 6 kılo gıtmıstı ilginc olan hemen hemen bebek 4 kılo iken rahımdır plesentadır suyudur zaten bunlar sadece 7 8 kılo yaparken nasıl 6 kılo gıtmıstı anlamamıstımneyse... Sonrasında leslie ile spor sabahları yuruyus bazen gunde 2 kere yuruyus ve dıyet İle ıstedıgım kilodan Cok daha fazlasına ulastım. 58 ile basarıya ulasmıstım okadar zayıftım ki hastalık var zannediyordu cevremsonra biraz daha toparladım derken 2.bebem yola koyuldu❤96 kılo ile de doguma gırdım bebem 3280 doğdu ve dogumda sadece 4 kılo gıtmıstı. Yine ilk gebelıgımdeki gıbı giden kılo sasırttı.. 40 ıcınde 10 kılo gıttı suan 86 kiloyum... Kendi kendime dıyet uygulamaya calısıyorm ama emzırdıgım ıcın korkuyorum da henuz erken mı diye dusunuyorum ama dikkat ederek yaparsam sıkıntı olmayacağını da dusunuyorum. Neyse Cok uzattım..

Bende geldim aranıza boy 1.68 kılo 86

Sabahlari cok ac oluyor mumkun degil spor yapmak kahvalti hazirlamak yedirmek falan 11 i bulur. Dayanamaz yani ama kahvaltidan once mumkun olsa iyi olurdu spor yapmak. Ben kahvaltidan 2 saat sonra falan yapiyorum genelde ama bugun yapamadim. Insallah kendimi toparlarsam birkac saat sonraya dusunuyorum.

500 gr vermissin bugun artik odul olarak spor yapma bence dinlen

Ama 2 gundur sanirim spor yapmadim. Max. Iki gun ara olsun istiyorum sonra soguyorum. Bir de yemeklerime artik smoothie katacagim. Kendinden siseli degil ama cok guzel bir makinem var kullanmiyorum bile. Bir ogunu smoothieyle gecistirsem daha az kalori alirim gibi geliyor.

Hosgeldin. Cuma gunleri tarti gunumuz. Sutun icin bol bol emzir ve bol bol su dereotu tuket. Biz sekersiz 21 gun yapiyoruz ama sen bilirsin katilmak istersen. Sekere ihtiyacin yok.

Benimki uyanir uyanmaz agzina bisey koymuyo 1 saat gecmesi lazim. İste bende bi gun yapip bi gun yapmiyorum.napim yoksa hicbi seyi yetistiremiyorum smoothie ben oglen yemehi olarak yapiyorum cok iyi oluyo yulaf zaten doyuruyo dunku smoothieyi kavun ceviz yulaf 4 gni ictim inanir msn sanki iskender yemizim o kadar karnim tikandi bide icine buz falan koymustum inanilmaz iyi geldi

Hosgeldin canim ben seye takildim.58 den 96 ya nasil.ciktin cidden insan bi anda 40 kilo alabiliyo mu hadi 10 kilo hamilelikten desek 30 kilo

Kızlar uykusuzluk ve d vitamini eksikliği kilo vermede çok büyük engeller malesef. Ben bu hafta eşim uyanınca çocukları ona bırakıp 1- 2 saat uyudum hep yoksa yerimden kalkacak halim olmuyordu.
Su corona bitsin guzel bi kan testi arrindan adam gni b12 ve d vit. Takviye

Hosgeldin canim ben seye takildim.58 den 96 ya nasil.ciktin cidden insan bi anda 40 kilo alabiliyo mu hadi 10 kilo hamilelikten desek 30 kilo
Hosbulduk Şöyle orda belirtti m bıraz toparladım dıye onu derken yanı Cok zayıfım dıye bizimkiler yedire yedire kılo aldım 60 kusurde felan hamiş kaldım. Yani gebelıkte de 30 kusur aldım. Alınıyor malesef.. Ben Cok hızlı alıyorum karnı m ikiz ucuz gıbı şişiyor. Enteresan. Dogum sırasında dok tor rahmımın yapısal olarak buyuk oldugunu soylemisti acaba bundanmı oluyor bilemedim. Cok fazla odem topluyor ıc kısımlar galıba

Oyle canim. Cok sukur ikisi de saglikli ama ben iyi olamiyorum. Kendim icin yaptigim tek sey kilo vermeye calismak. Gun 24 saat ama bir saat bile bana kalmiyordur. Gece de uykusuz kalinca vucut cokuyor artik.
Evet saglikli olduklarini bilmek cok guzel hatta bazen sikayet ettigim icin sucluluk duyuyorum. Ama icimden diyorum uykusuzum iste uykusuz, Allah im lutfen gunah yazma ama ben de insanim surekli yorgun uykusuz sacini tepeden topuz yapmis bi kadin olmak cok yorucu

Hosgeldin. Cuma gunleri tarti gunumuz. Sutun icin bol bol emzir ve bol bol su dereotu tuket. Biz sekersiz 21 gun yapiyoruz ama sen bilirsin katilmak istersen. Sekere ihtiyacin yok.
Tartı almayı dusunuyorum bende. Cunku bu salgın gunlerinde dısarıda cıkamıyoruz. Şeker kullanmıyorm zaten benim ıcın hıc zor degil.

Evet insanda ya cocuk beslenmezse duygusu da oluyo dogru insanlar da yedirmeye calisiyo. Odemden de olabilir canim biz kadinlar kolay degio bi mucize tasiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…