Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kizlar sizce bu yil tatil olur mu? Oteller sanirim haziranin sonunda aciliyorlar. Ama gitmek ne kadar mantikli olur iyi bir otele vs gidilir mi ne dusunuyorsunuz?
Ben ailemin yanina gideceğim gidebilirsem. Tatil yoresinde yasiyorlar zaten. Ama otele gitmezdim ben olsam. Esimin izninde gitmeyi dusunuyorduk ama iptal ettik o plani.

Kizlar sizce bu yil tatil olur mu? Oteller sanirim haziranin sonunda aciliyorlar. Ama gitmek ne kadar mantikli olur iyi bir otele vs gidilir mi ne dusunuyorsunuz?
Biz ağustos sonu gidicez canım ama normalde oteli hiç sevmiyoruz eşimle çok sıkıcı geliyo bize bungalov tarzı evlerde kalıyoruz yeşilin içinde harika oluyo yada çadır kampı düşünüyoruz Sizde otel dışında başka sseçenekleri düşünüp gidebilirsiniz

Biz de agustos gibi dusunuyoruz zaten gidersek. Mental olarak cok yorgunum cidden hepimiz gibi cok ihtiyacim var.

Yaaa kızlar yanlıs olmus tok karnına 86 yımynı 2 kilo cıkaracaz

İkinci cocukla birkikte artik insan sanirim kendisi icin hicbi sey yapamiyo bi donem. Yani surejli uykusuzluk surekli yorgynluk diyorum ben, seninki suan iki kati anladigim
bunu bende dusunuyorum surekli yasıyorum hatta aynen oyle oluyor... Cok bakımlı bir bayanken suan kendime yetısemıyorm. eve bile zor yetısıyorum. Herhalde dıyorum en az bir sene boyle gider. Cunku kuzenimde de sahit oldum. Eşim hergun muhakkak yemek ister yemeıcmeyi sever elim hep mutfalta olmalı. 2 de cocuk Allah canlarına saglık versin tabıkı coksukur

Dus alabilmek bile luks iki kucuk cocukla. Buyugu uyutup kucugu de mama sanldayesiyle banyoya yanima aliyorum oyle yapiyorum bazen.

Dus alabilmek bile luks iki kucuk cocukla. Buyugu uyutup kucugu de mama sanldayesiyle banyoya yanima aliyorum oyle yapiyorum bazen.
Evet evde yalnızken asla dus yok zaten eşim evdeyken giriyorum. Gecen gun bır defa deniyeyım dedim 50 kez kapattım o muslugu sesi dinlemek ıcın hatta bununla ilgili bir görsel gördum bugun Cok hosuma gitti.

Biz de agustos gibi dusunuyoruz zaten gidersek. Mental olarak cok yorgunum cidden hepimiz gibi cok ihtiyacim var.
Kesinlikle ihtiyacımız var hatta planimda ağustos 'ta yaz tatilimi ekim başı da kaplıca tatilimı yapmak var inan onların hayali ile yaşıyorum diyebilirim sana

Kesinlikle ihtiyacımız var hatta planimda ağustos 'ta yaz tatilimi ekim başı da kaplıca tatilimı yapmak var inan onların hayali ile yaşıyorum diyebilirim sana

Ah sorma canim. Biz gidersek kismen daha az kalabalik olan fiyat olarak yuksek bir otel tercih ederiz gibi. Kalabalik vs olmamasi icin. Guzel oteller var. Eger otel olmazsa da bu villa kiralamalar oluyor onu da yapabiliriz. Valla bilmiyorum tatil olsun da. Ilk kez bebekle tatilim olacak nasil olur nasil yediririm emziririm tatil yapariz bilmiyorum hem onun acemiligi hem corona nasil bir yil yasiyoruz belli degil. Ilk annelik deneyimimiz evlere tikinarak geciyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…