Ben gitmezdim bıraz pimpirikliyim yada dogrusumu bu bılemedimKizlar sizce bu yil tatil olur mu? Oteller sanirim haziranin sonunda aciliyorlar. Ama gitmek ne kadar mantikli olur iyi bir otele vs gidilir mi ne dusunuyorsunuz?
Ben ailemin yanina gideceğim gidebilirsem. Tatil yoresinde yasiyorlar zaten. Ama otele gitmezdim ben olsam. Esimin izninde gitmeyi dusunuyorduk ama iptal ettik o plani.Kizlar sizce bu yil tatil olur mu? Oteller sanirim haziranin sonunda aciliyorlar. Ama gitmek ne kadar mantikli olur iyi bir otele vs gidilir mi ne dusunuyorsunuz?
Biz ağustos sonu gidicez canım ama normalde oteli hiç sevmiyoruz eşimle çok sıkıcı geliyo bize bungalov tarzı evlerde kalıyoruz yeşilin içinde harika oluyo yada çadır kampı düşünüyoruzKizlar sizce bu yil tatil olur mu? Oteller sanirim haziranin sonunda aciliyorlar. Ama gitmek ne kadar mantikli olur iyi bir otele vs gidilir mi ne dusunuyorsunuz?
Biz ağustos sonu gidicez canım ama normalde oteli hiç sevmiyoruz eşimle çok sıkıcı geliyo bize bungalov tarzı evlerde kalıyoruz yeşilin içinde harika oluyo yada çadır kampı düşünüyoruzSizde otel dışında başka sseçenekleri düşünüp gidebilirsiniz
Yaaa kızlar yanlıs olmus tok karnına 86 yımMerhaba kızlar...
Ben ıkı cocuk annesıyım Bı yigidim 12 bir yiğidim henuz 2 aylıktroıt rahatsızlığım dan dolayı gebelıklerımde cıddi kilo alıyorum. Ilk oglumda 40 kiloya yakın aldım sezeryan ile dogum yaptım bebısım 3780 dogdu 98 ile doguma gırdım dogum sonrası sadece 6 kılo gıtmıstı ilginc olan hemen hemen bebek 4 kılo iken rahımdır plesentadır suyudur zaten bunlar sadece 7 8 kılo yaparken nasıl 6 kılo gıtmıstı anlamamıstım neyse... Sonrasında leslie ile spor sabahları yuruyus bazen gunde 2 kere yuruyus ve dıyet İle ıstedıgım kilodan Cok daha fazlasına ulastım. 58 ile basarıya ulasmıstım  okadar zayıftım ki hastalık var zannediyordu cevrem sonra biraz daha toparladım derken 2.bebem yola koyuldu❤96 kılo ile de doguma gırdım bebem 3280 doğdu ve dogumda sadece 4 kılo gıtmıstı. Yine ilk gebelıgımdeki gıbı giden kılo sasırttı.. 40 ıcınde 10 kılo gıttı suan 86 kiloyum... Kendi kendime dıyet uygulamaya calısıyorm ama emzırdıgım ıcın korkuyorum da henuz erken mı diye dusunuyorum ama dikkat ederek yaparsam sıkıntı olmayacağını da dusunuyorum. Neyse Cok uzattım..
Bende geldim aranıza boy 1.68 kılo 86
bunu bende dusunuyorum surekli yasıyorum hatta aynen oyle oluyor... Cok bakımlı bir bayanken suan kendime yetısemıyorm. eve bile zor yetısıyorum. Herhalde dıyorum en az bir sene boyle gider. Cunku kuzenimde de sahit oldum. Eşim hergun muhakkak yemek ister yemeıcmeyi sever elim hep mutfalta olmalı. 2 de cocukİkinci cocukla birkikte artik insan sanirim kendisi icin hicbi sey yapamiyo bi donem. Yani surejli uykusuzluk surekli yorgynluk diyorum ben, seninki suan iki kati anladigim
Dus alabilmek bile luks iki kucuk cocukla. Buyugu uyutup kucugu de mama sanldayesiyle banyoya yanima aliyorum oyle yapiyorum bazen.Aynen oyle bunu bende dusunuyorum surekli yasıyorum hatta aynen oyle oluyor... Cok bakımlı bir bayanken suan kendime yetısemıyorm. eve bile zor yetısıyorum. Eşim hergun muhakkak yemek ister yemeıcmeyi sever elim hep mutfalta olmalı. 2 de cocukAllah canlarına saglık versin tabıkı coksukur
Yaaa kızlar yanlıs olmus tok karnına 86 yımynı 2 kilo cıkaracaz
Evet evde yalnızken asla dus yok zaten eşim evdeyken giriyorum. Gecen gun bır defa deniyeyım dedim 50 kez kapattım o muslugu sesi dinlemek ıcınDus alabilmek bile luks iki kucuk cocukla. Buyugu uyutup kucugu de mama sanldayesiyle banyoya yanima aliyorum oyle yapiyorum bazen.
Yok canım yaa ben pek dısarı ya cıkmıyorumda nasıl yapacaz o işi bu ayın 8 indeki rakam saglıkocagında tartılmıstkmSabah tartildin mi? Listeyi gun icinde duzenleyecegim olmadi haftaya tarti gununde ekleriz seni.
Tam da bizi anlatıyorEvet evde yalnızken asla dus yok zaten eşim evdeyken giriyorum. Gecen gun bır defa deniyeyım dedim 50 kez kapattım o muslugu sesi dinlemek ıcınhatta bununla ilgili bir görsel gördum bugun Cok hosuma gitti. Eki Görüntüle 2635491
Yok canım yaa ben pek dısarı ya cıkmıyorumda nasıl yapacaz o işi bu ayın 8 indeki rakam saglıkocagında tartılmıstkm
A101 e gelmiş aktuele baktim umarım kalmıştır markete cıkınca bakacagımTarti alarak tabi ki:))
Kesinlikle ihtiyacımız var hatta planimda ağustos 'ta yaz tatilimi ekim başı da kaplıca tatilimı yapmak var inan onların hayali ile yaşıyorum diyebilirim sanaBiz de agustos gibi dusunuyoruz zaten gidersek. Mental olarak cok yorgunum cidden hepimiz gibi cok ihtiyacim var.
A101 e gelmiş aktuele baktim umarım kalmıştır markete cıkınca bakacagım
Bugün kaçamak günüm artık nerdeyse iki aya yakındır lahmacun diyodum iftara kavuşacam bebeklerime
Kesinlikle ihtiyacımız var hatta planimda ağustos 'ta yaz tatilimi ekim başı da kaplıca tatilimı yapmak var inan onların hayali ile yaşıyorum diyebilirim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?