Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Allah sağlıkla mutlulukla nice seneler nasip etsin inşallah

Kizlar ben de -300le 65.0la geldim. Aslinda hafta ici 64.5gormustum ama o gun cok acikinca basim agrimisti.ondan sonra gelsin mini pizzalar makarnalar saglik olsun. Ben canimi sıkacagima yavas yavas gitmesine razi olanlardanim. Verenleri kutluyorum. Insallah hepimize en rahat hissedecegimiz bedenlere saglikla kavusuruz.

Kizlar hepinjz mukemmel kilolar vermissinjz hepinizi tebrik ederim2 haftanin icinde sonunda 56.9 la 56yi sonundan yakaladim 57.9 du .9 lanetiyle gidiyoruz bakalim lindalinda ya yeyip yeyip sen niye kilo almiyosun soyle bakim ne giciksin ya
Kiz verememisim de iste.ay bu hafta yemedigim sey kalmadi yaaa. Kendimi tutamadim hic. Cok şükür almadik en azindan. Haftaya vericem insallah ya.

Kahvaltida yine ayni seyleri yedim, bir kasik kadar labne, 5 tane zeytin, 2 dilim salam, iki dilim tam bugday ekmegi, domates, salatalik, biber. Kendime iki tane de yumurta haşlamıştım ama uykusuzluktan onlari unutmusum. Oglen yiyecegim. Bir de kahvaltidan once sutlu kahve ictim. Aliskanlik oldu bende. Sabahlari ayilmami sagliyor

Bugun ben de oyleyim cunku uykum var. Geceleri uyumak istiyorum artik
Uykusuzluk beni mahvetti yani suan inan kafamin ustunde sanki bi vinc var o kadar kotuyumki gogsum acik yatmisim yel girmis bide agriyo bagrim... Boynumun sol kismina yatmisim heralde cocuga bajum die orayi kipirdatamiyorum zaten... Yarim saate ya da saat basi uyaniyoruz bazen agliyorhm artij uyjusuzluktan cidden oturup agliyorum

Benim de sirtim oyle agriyor ki. Ayni senin gibiyim. Tukendigimi hissediyorum. Bir de buyukle de ilgilenmem gerekiyor. Kucugu uyutunca ben de uyuyamiyorum malesef. Biraz once ikisini birden yatirdim. Birseyler atistirip yatayim dedim. Odaya bir girdim ki kucuk uyanmis. Yasadigim sinir harbini hayal et. Aldim icerde oturuyoruz simdi

Bu arada kizlae ben artik sporu bebis uyurken degil uyanikken yapiyorum hatta soyleki uyanir uyanmaz yapiyorum daha mahmurlugu gecmiyo benimji cubku ayakta sallanmadan uyuyan vi cocuk degil. Diyelim uyurken kalktim yapmaya basladim 15. Dajikada uyaniyo ve bi daha uykuga dalmiyo ve surekli agliyo bu sefer uykusuny alamadigi icin ben desen ustum basim ter icinde onu avutmaya caliaiyorum boyle olmuyo. Sabah kalkiyoruz hemen sporumu yapiyorum o da mama sand. Duruyo oyuncak veriyorum sonra kahvalrimizi yapiyoruz ben banyoya giriyorum o da benle banyoda duruyo bieaz daha oyuncaklarla oynuyoruz sonra uyumaya geciyo bende 1 saat tam anlamiyla dinlenmis oluyorum

İkinci cocukla birkikte artik insan sanirim kendisi icin hicbi sey yapamiyo bi donem. Yani surejli uykusuzluk surekli yorgynluk diyorum ben, seninki suan iki kati anladigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…