- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.469
- 158
Benim çocuk tuvalete bile yollarmıyor eskiden böyle değildi. Bi geçiş döneminde 3 haftadır. Oyalayamıyoruz sürekli ağluyor. Evi bile süpüremiyoruz.Ben 2 kere yürüdüm dün. Bir de mutfak ve banyoda su ile yaptığım işler hariç saatim takılı
Allah sağlıkla mutlulukla nice seneler nasip etsin inşallahGünaydın kızlarrbendende bir-1400 gelsin 75.0 kilom bu arada bugün yıldönümümüz geçen sene karnı burnunda tombik bir şekilde kutlamıştım yavrularımın tulumlarınıda masaya koymuştum bu sene içleri dolu çok şükür evlatlarımla ilk senemiz olucak Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin canım Allah razı olsunAllah sağlıkla mutlulukla nice seneler nasip etsin inşallah
Yok canim sabahtan pazara gittim bi 6 km ordan oldu iftar sonrası da site içerisinde yürüdüm bi 6 da ordanBu kadar adımı nssıl atıyprsunuz maşallah. Hiç durmadan 3 saat yürüdünüz mü?
Kiz verememisim de iste.ay bu hafta yemedigim sey kalmadi yaaa. Kendimi tutamadim hic. Cok şükür almadik en azindan. Haftaya vericem insallah ya.Kizlar hepinjz mukemmel kilolar vermissinjz hepinizi tebrik ederim2 haftanin icinde sonunda 56.9 la 56yi sonundan yakaladim 57.9 du .9 lanetiyle gidiyoruz bakalim lindalinda ya yeyip yeyip sen niye kilo almiyosun soyle bakim ne giciksin ya
Aaaa bide verseydin o kadar yemeye burda seni linc ederdik vaallahiKiz verememisim de iste.ay bu hafta yemedigim sey kalmadi yaaa. Kendimi tutamadim hic. Cok şükür almadik en azindan. Haftaya vericem insallah ya.
Kizlar gunde ne kadar meyve yiyorsunuz? Simdi sekersiz besleniyoruz ama meyve de seker deposu sonucta. Ben zaten cok fazla yemem ama vitamin icin yemek de lazim.
Bugun ben de oyleyim cunku uykum var. Geceleri uyumak istiyorum artikSpor yapmak istiyorum ama asla yapasim yok kalkasim yok of...
Uykusuzluk beni mahvetti yani suan inan kafamin ustunde sanki bi vinc var o kadar kotuyumki gogsum acik yatmisim yel girmis bide agriyo bagrim... Boynumun sol kismina yatmisim heralde cocuga bajum die orayi kipirdatamiyorum zaten... Yarim saate ya da saat basi uyaniyoruz bazen agliyorhm artij uyjusuzluktan cidden oturup agliyorumBugun ben de oyleyim cunku uykum var. Geceleri uyumak istiyorum artik
Benim de sirtim oyle agriyor ki. Ayni senin gibiyim. Tukendigimi hissediyorum. Bir de buyukle de ilgilenmem gerekiyor. Kucugu uyutunca ben de uyuyamiyorum malesef. Biraz once ikisini birden yatirdim. Birseyler atistirip yatayim dedim. Odaya bir girdim ki kucuk uyanmis. Yasadigim sinir harbini hayal et. Aldim icerde oturuyoruz simdiUykusuzluk beni mahvetti yani suan inan kafamin ustunde sanki bi vinc var o kadar kotuyumki gogsum acik yatmisim yel girmis bide agriyo bagrim... Boynumun sol kismina yatmisim heralde cocuga bajum die orayi kipirdatamiyorum zaten... Yarim saate ya da saat basi uyaniyoruz bazen agliyorhm artij uyjusuzluktan cidden oturup agliyorum
İkinci cocukla birkikte artik insan sanirim kendisi icin hicbi sey yapamiyo bi donem. Yani surejli uykusuzluk surekli yorgynluk diyorum ben, seninki suan iki kati anladigimBenim de sirtim oyle agriyor ki. Ayni senin gibiyim. Tukendigimi hissediyorum. Bir de buyukle de ilgilenmem gerekiyor. Kucugu uyutunca ben de uyuyamiyorum malesef. Biraz once ikisini birden yatirdim. Birseyler atistirip yatayim dedim. Odaya bir girdim ki kucuk uyanmis. Yasadigim sinir harbini hayal et. Aldim icerde oturuyoruz simdi
500 gr vermissin bugun artik odul olarak spor yapma bence dinlenSpor yapmak istiyorum ama asla yapasim yok kalkasim yok of...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?