HarikaHayırlı akşamlar menüm
Kahvaltı
2 yumurtalı kaşarlı menemen
Yarım salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak süt
Ara
2 gün kurusu
2 yk yoğurt
Biraz badem
Tarçın
Akşam
2 kepçe yoğurt çorbası
3 mini köfte
1 yk bulgur pilavı
Salata
Su 3 litre
Spor 50 yarım mekik
150 ip atlama
Eki Görüntüle 2635214 Günü de böyle kapatalim InşAllah
SupwrsinEki Görüntüle 2635214 Günü de böyle kapatalim InşAllah
Teşekkür ederim canım benimSupwrsin
Yanlış yazmışım 2 cevizSahura güldüm 5 fındık 2 fındık
Tebrik ederim çok güzel vermişsinGüüüüünaaydın ne kadar güzel bir gün değil mi!
Hadi ilk Benden gelsin. Çarşamba daha iyiydi aslında ama Cuma’dan Cuma’ya olanı yazdığımız için bir iki günlük oynamaları ben de dikkate almıyorum.
Regl olmasına rağmen giden -1400gr
Yeni kilom 75,4
Allahım buraya 75 yazmayı nasip ettin 70 i de tez zamanda sağlıkla göster Allahım.. şekersiz 12. Gün
Kaça düşmüştün?Gunaydin arkadaslar. Ben de tam 64 geldim. En basa donmus bulunuyorum
En son 61dim ama birakmistim. Simdi yeniden basladim canimKaça düşmüştün?
Çok uzak değilsin canımEn son 61dim ama birakmistim. Simdi yeniden basladim canim
Aslinda motivasyonu yuksek biriyimdir. Ama iki bebekle eve hapsolunca ve geceleri de dogru duzgun uyumayinca boyle oluyor. Bugun spor yapamadim mesela cunku sirtimda acayip bir agri var, saga sola bile donemiyorumÇok uzak değilsin canım ☺ Bir iki haftaya toparlarsın yine inşallah.. bir de hızlı alınan hızlı verilir dikkat edersen..
Bu kadar adımı nssıl atıyprsunuz maşallah. Hiç durmadan 3 saat yürüdünüz mü?Eki Görüntüle 2635214 Günü de böyle kapatalim InşAllah
Ben 2 kere yürüdüm dün. Bir de mutfak ve banyoda su ile yaptığım işler hariç saatim takılıBu kadar adımı nssıl atıyprsunuz maşallah. Hiç durmadan 3 saat yürüdünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?