Güzel hedef koymuşsun canım kendime. Benim önceki çocukta eşimle anlaşmıştık kaybettiğim her 2 kg için bir kıyafet vb aldırdım ona. Şimdiki hayalim çocuklar ile bebeğin Doğum gününde güzel bir stüdyo fotoğrafı çektirmek. Kızımda 9 sene önce imkanlarımız azdı ev borcu ödüyorduk bunda olsun istiyorum..Kizlar soyle bi karar aldim kendimce kendimi gaza getirmek icin; zara mango tarzi yerler biliyosunuz temmuz ayinda yaz indirimime giriyo su meshur hicbie kadinin hayir diyemedigi %70 tabelasi varyaben 3 yildir kendime dogru durust bisey almadim cunku istedigim fizikte degildim. 68in altina dusemedim 2017 den sonra... İste temmuza kadar istedigim kiloya gelip parami da biriktirip temmuzda alisveris yapayim.diyorum.bu beni baya gaza getirdi herkesin kendine gore zevki vardir magaza yonunden belki sizde de zayiflama isteginizi arttirir
Bu arada birazdan üçüncü ara öğünümü yapıcam bir kase yoğurt yicem he bir de bebiş bugün sakindi yarım saat bisiklet bindim
İftar saatinde yicem 8 i geçiyor tabi. Geç oluyor ama eşimi de yalnız bırakamıyorumCanim aksam yemegini saat kacta yiyeceksin peki gec olmuyor mu
Sabah:
2 tam bugday
Peynir
2 yumurta
1 cay kasigi tereyagi
1 tatli kasigi bal
Ogle:
5-6 ceviz
3-4 kayisi
Aksam:
2 kofte
2 yk kozlenmis patlican
2 yk yogurt
Spor:
30 dk hiolp hop tabata
İzlenim:
Bu sefer ayni videonun 2. Bolumunj yaptim size yemin ediyorum.yapali 5 saat oldh hala karnimin agrisindan oluyorum boyle bi video yok her yeriniz yaniyo... Mahvetti beni 1. Onun yaninda cok hafif kaliyo youtubedan bulabilirsiniz isteyemle paylasim
Aynen hele sonda bi hareket var strechden once yani bilmitorum ben zorlandim baya belki bana oyle geldi sizleri bilmem
Bu video mu canim yarin yapayim ben de
Ben de bazen 5 bi yiyip corbayi esimle iciyorum bazen direkt onla yiyorumİftar saatinde yicem 8 i geçiyor tabi. Geç oluyor ama eşimi de yalnız bırakamıyorum
Sunuda soylim 25 dakika ya o videonun ederi bence 30 dakika cunku dinlenme sureleeini 30 saniye kisaltmislar ve 30 saniyenin yetmesine bence imkan yok yani kendin zaten videoyu durdurup bi 30 saniye daha en az dinleniyosjn o yuDen yine 30 dakika vu videoyla geciyo
Bu video mu canim yarin yapayim ben de
Ben bunu yapıyorum.İlkindeki kız(soldaki)Aynen hele sonda bi hareket var strechden once yani bilmitorum ben zorlandim baya belki bana oyle geldi sizleri bilmem
Cunku soldaki insan degil ya da bi tarafinsa pil var onla calisiyoBen bunu yapıyorum.İlkindeki kız(soldaki)
itici gelmiştispora yaklaşımım
Ayy topiğimi buldumbenide alırmısnz aranıza hanımlar 2 çocuk annesiyim ilk kızm 3 yaşına girecek 2.ci 6 gün sonra kırkı çıkıyor inşaAllah 23 yaşındayım 1.71 boyundayım 89.6 kiloyum