Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Sabah:
Kase karisik kuru meyveli musli
3 kayisi
4-5 ceviz

Ogle:
1 muz
1 elma
2 yk kasigi kozlenmiz patlican lavasla yedim

Aksam:
Burger King evde kal menu( icerigi yazmim ck fena :KK70: )
Bide bugun dogum gunum oldugu icin pasta aldilarsa bi dilim cakarim artik :rapci:

Spor: gece esimle yururuz 40-50 dakika

İzlenim:
Evet kizlar yeni yasimdan dilehim benle beraber hepimizin evlatlarina Allah saglikli uzun omur versin, bizlere de evlatlarimiza bakabilecek guc kudret saglik versin... Hepimizin yuvalarindan mutluluk eksik olmasin, evlatlarimizla ealerimizle ailelerimiz ve sevdiklwrimizle nice guzel gunler gorelim. Hepinizi seviyorum :KK19:
Iyi ki dogdun canım. Mutlu yillarin olsun sevdiklerinle beraber 🥳

2 dilim tam buğday
Zeytin
Salça
Zeytinyağ
Fındık ezmesi
yumurta
Salata

kısır bol yeşillikle

kahve
çeyrek muz
Çeyrek elma

1 kabak dolması
Salata
1 dilim ekmek

Yine aç yatıyorum. Tahin helvaları, Şam tatlıları içinde şekersiz diyeti bozmuyorum ona göre :)

Sabah:
Kase karisik kuru meyveli musli
3 kayisi
4-5 ceviz

Ogle:
1 muz
1 elma
2 yk kasigi kozlenmiz patlican lavasla yedim

Aksam:
Burger King evde kal menu( icerigi yazmim ck fena :KK70: )
Bide bugun dogum gunum oldugu icin pasta aldilarsa bi dilim cakarim artik :rapci:

Spor: gece esimle yururuz 40-50 dakika

İzlenim:
Evet kizlar yeni yasimdan dilehim benle beraber hepimizin evlatlarina Allah saglikli uzun omur versin, bizlere de evlatlarimiza bakabilecek guc kudret saglik versin... Hepimizin yuvalarindan mutluluk eksik olmasin, evlatlarimizla ealerimizle ailelerimiz ve sevdiklwrimizle nice guzel gunler gorelim. Hepinizi seviyorum :KK19:
Doğum günün kutlu olsun canım benim 💐💕

Akşam yemekte tavuk sote, salata, 2 dilim tam buğday ekmeği yedim. Ama sonra çayın yanında çerezleri götürdüm oysa ne güzel gidiyordum. Adet oluyorum olmaya yakın böyle benim iştahım artıyor 😏

Doğum günün kutlu olsun canım benim 💐💕
Iyi ki dogdun canım. Mutlu yillarin olsun sevdiklerinle beraber 🥳
Mysonismysun Mysonismysun nice mutlu yaşlar sana, iyi dileklerin için teşekkürler 🙏🏻
Mysonismysun Mysonismysun dogum gunun kutlu olsun caniiiiim 🥳 nice mutlu saglikli fit yillara ❤

Tesekkurler kizlar hepiniz cok cok sagolun :KK19: :KK200:

Not: sekersiz 21 gunu unutma pasta falan 🤣
Aminnnn doğum günün kutlu olsunnn 🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎂🎂🎂🎂🎈🎈
Günaydın kızlar

Doğum günün kutlu olsun canım ailenle sevdiklerinle nice güzel yıllara:KK60:
Nice mutlu yıllarınız olsun ailenle.
Doğum günü kutlu olsun canım benim nice güzel senelerin olsun InşAllah ailenle sevdiklerinle :KK200: :KK68:

Tesekkurler kizlar hepiniz cok cok sagolun :KK19: :KK200:

Kahvaltı 12:00 (uykusuz anne sabah uyudu)
Dereotu maydanozlu omlet
1 kk peynir
5 zeytin
Bir avuç semizotu
1,5 dilim ananas
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 kayısı içinde yarım ceviz

Eklentiler

• F4BD27E8-1AB4-4CF0-83BE-068620990627.jpeg
    F4BD27E8-1AB4-4CF0-83BE-068620990627.jpeg
    113,6 KB · Görüntüleme: 18
Kizlar soyle bi karar aldim kendimce kendimi gaza getirmek icin; zara mango tarzi yerler biliyosunuz temmuz ayinda yaz indirimime giriyo su meshur hicbie kadinin hayir diyemedigi %70 tabelasi varya :KK70: ben 3 yildir kendime dogru durust bisey almadim cunku istedigim fizikte degildim. 68in altina dusemedim 2017 den sonra... İste temmuza kadar istedigim kiloya gelip parami da biriktirip temmuzda alisveris yapayim.diyorum.bu beni baya gaza getirdi herkesin kendine gore zevki vardir magaza yonunden belki sizde de zayiflama isteginizi arttirir

X