- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum Amin canm cümlemizin evlatlarını inşaAllahHosgeldin tabi. Allah bagislasin birlikte zayiflayalim.
Hoşbuldum ❤ Amin canm cümlemizin evlatlarını inşaAllah ❤
Belli kurallar varmı? Hergün menü paylaşılıyor sanırm
Kilo bildirimleri hangi günler
2 dikim ekmek
Salata
Fındık ezme
Zeytin
Yumurta
Hindi füme
kısır
1 dilim ekmek
Zeytin
2 parça mücver
Mercimek çorba
Meyve
Anneler gununuz kutlu mutlu olsun kizlar.
Bugunku menum:
Sabah
2d.ekmek
1tatli k.tereyag 1t.k. bal
1d.peynir 3 zeytin
Domates salatalik
Ara 15findik 1incir
Oglen 5k.kurufasulye 1d.ekmek 1kase yogurt
Ara sutlu kahve
eti yulaf bar(21sekersizde bu yasak miydi bilemedim)
Aksam 6kasik kereviz
2lt.su
Disarda yuruyus yaptim bugun.guzeldi
Merhaba Kızlar inanılmaz bir haftasonundan çıktım. Üstümden tır geçti desem yeridir. Bitsin şu corona valla tırlatmama ramak var. Neyseee öncelikle Mysonismysun canımmm nice mutlu huzurlu yılların olsun eşinle çocuğunla. Sonra anneler günümüz kutlu olsun. Dünyanın en güzel şeyi anne olmak. çok şükür
Yıkılmadım ayaktayım. Bundan sonrası için egzersiz planlaması yaptım. Allahım yardım et
SiZler nasılsınız n’aptınız?
Önümüzdeki maçlar çok ilgi çekici. ayyy çok stresliydi. Hiç anlatıp sizinde canınızı sıkmayayım.Nasil bir haftasonu anlatsana biraz seker iceriyor mu
Cok sagol canim benim.hayirdir insallah kotu bi sey olmamistirMerhaba Kızlar inanılmaz bir haftasonundan çıktım. Üstümden tır geçti desem yeridir. Bitsin şu corona valla tırlatmama ramak var. Neyseee öncelikle Mysonismysun canımmm nice mutlu huzurlu yılların olsun eşinle çocuğunla. Sonra anneler günümüz kutlu olsun. Dünyanın en güzel şeyi anne olmak. çok şükür
Yıkılmadım ayaktayım. Bundan sonrası için egzersiz planlaması yaptım. Allahım yardım et
SiZler nasılsınız n’aptınız?
Benim evim müsait olmadığı için ben yapamadım canım ama videoyu izlediğim kadarıyla çok hareketli başka biri de yapsa vücudu ağrır bence sen gibi olurYa arkadaslar bu videoyu eger yaparsaniz buraya yorum yazar misiniz bi tek ben de mi oldu ben anlamadim nakavt oldum ben resmen ya bu videodan sonra... Yani suan bebis uyudu fakat ben bacaklarimin agrisindan yatamiyorum pertim cikmis resmen
Ben ter içinde kalıyorum.Nefesimi toplamak zor geliyor.Bacak ağrısı çekmedim ama tüm vücuda yorgunluk geliyor.Ya arkadaslar bu videoyu eger yaparsaniz buraya yorum yazar misiniz bi tek ben de mi oldu ben anlamadim nakavt oldum ben resmen ya bu videodan sonra... Yani suan bebis uyudu fakat ben bacaklarimin agrisindan yatamiyorum pertim cikmis resmen
Ya arkadaslar bu videoyu eger yaparsaniz buraya yorum yazar misiniz bi tek ben de mi oldu ben anlamadim nakavt oldum ben resmen ya bu videodan sonra... Yani suan bebis uyudu fakat ben bacaklarimin agrisindan yatamiyorum pertim cikmis resmen
Yok canım olmadı şükür ama bu davulcular yüzünden 3. Sayfa haberlerine çıkmam yakınCok sagol canim benim.hayirdir insallah kotu bi sey olmamistir
ben şimdi deneyeyim dedim. Yapamadım hiç bir hareketi. Önce tek tek öğrenmem gerekiyor sanırım. Çok zor bu hareketler ya. Yoksa bana mı zor geldi?Ya arkadaslar bu videoyu eger yaparsaniz buraya yorum yazar misiniz bi tek ben de mi oldu ben anlamadim nakavt oldum ben resmen ya bu videodan sonra... Yani suan bebis uyudu fakat ben bacaklarimin agrisindan yatamiyorum pertim cikmis resmen
Canım gerçekten kötü bir haftasonuydu. Çok özür dilerim. Ama ben burdayım hala.
Benim evim müsait olmadığı için ben yapamadım canım ama videoyu izlediğim kadarıyla çok hareketli başka biri de yapsa vücudu ağrır bence sen gibi olur
Ben ter içinde kalıyorum.Nefesimi toplamak zor geliyor.Bacak ağrısı çekmedim ama tüm vücuda yorgunluk geliyor.
Evet kixlar demekki bi tek bana zor gelmedi neyse simdulik bu videodan devam edim 2 aydir ayni video baydi beni hemde daha sorlayici olur benim icinBenim evim müsait olmadığı için ben yapamadım canım ama videoyu izlediğim kadarıyla çok hareketli başka biri de yapsa vücudu ağrır bence sen gibi olur