Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Anneler gununuz kutlu mutlu olsun kizlar.
Bugunku menum:
Sabah
2d.ekmek
1tatli k.tereyag 1t.k. bal
1d.peynir 3 zeytin
Domates salatalik

Ara 15findik 1incir

Oglen 5k.kurufasulye 1d.ekmek 1kase yogurt

Ara sutlu kahve
eti yulaf bar(21sekersizde bu yasak miydi bilemedim)

Aksam 6kasik kereviz

2lt.su

Disarda yuruyus yaptim bugun.guzeldi👍😎

Canim paket icerigi oku mutlaka

Merhaba Kızlar inanılmaz bir haftasonundan çıktım. Üstümden tır geçti desem yeridir. Bitsin şu corona valla tırlatmama ramak var. Neyseee öncelikle Mysonismysun Mysonismysun canımmm nice mutlu huzurlu yılların olsun eşinle çocuğunla. Sonra anneler günümüz kutlu olsun. Dünyanın en güzel şeyi anne olmak. 😍 çok şükür 🙏
Yıkılmadım ayaktayım. Bundan sonrası için egzersiz planlaması yaptım. Allahım yardım et 😊
SiZler nasılsınız n’aptınız?

Merhaba Kızlar inanılmaz bir haftasonundan çıktım. Üstümden tır geçti desem yeridir. Bitsin şu corona valla tırlatmama ramak var. Neyseee öncelikle Mysonismysun Mysonismysun canımmm nice mutlu huzurlu yılların olsun eşinle çocuğunla. Sonra anneler günümüz kutlu olsun. Dünyanın en güzel şeyi anne olmak. 😍 çok şükür 🙏
Yıkılmadım ayaktayım. Bundan sonrası için egzersiz planlaması yaptım. Allahım yardım et 😊

Nasil bir haftasonu anlatsana biraz 🤔 seker iceriyor mu🤔🤔

Cok sagol canim benim.hayirdir insallah kotu bi sey olmamistir

Ya arkadaslar bu videoyu eger yaparsaniz buraya yorum yazar misiniz bi tek ben de mi oldu ben anlamadim nakavt oldum ben resmen ya bu videodan sonra... Yani suan bebis uyudu fakat ben bacaklarimin agrisindan yatamiyorum pertim cikmis resmen :skandal:

Ya arkadaslar bu videoyu eger yaparsaniz buraya yorum yazar misiniz bi tek ben de mi oldu ben anlamadim nakavt oldum ben resmen ya bu videodan sonra... Yani suan bebis uyudu fakat ben bacaklarimin agrisindan yatamiyorum pertim cikmis resmen :skandal:
Benim evim müsait olmadığı için ben yapamadım canım ama videoyu izlediğim kadarıyla çok hareketli başka biri de yapsa vücudu ağrır bence sen gibi olur

Ben ter içinde kalıyorum.Nefesimi toplamak zor geliyor.Bacak ağrısı çekmedim ama tüm vücuda yorgunluk geliyor.

Yarin yapacagim canim aksilik cikmazsa.

suukaa suukaa hic kendine hakim olmuyorsun 😠

Günaydın kızlar bomba gibi geldim
Sabah kalktım regl olmuşum eyvah artı çıkarım bugün..
Şekersiz 1. Haftanın sonucu -1100gr :halay::halay::rapci::rapci:
Aylar hatta yıl sonra 75,9 la müthiş bir Pazartesi oldu..
regl ile hamurişine ekmeğe sarılmazsam Cuma güzel bir tartı bildirimi olur
Fotoda sabah kahvem var yeni bir tarif benim için süt tarçın kakaolu Türk kahvesi

Eklentiler

• C8D76057-B57B-4D98-B63B-586702A0CA45.jpeg
    C8D76057-B57B-4D98-B63B-586702A0CA45.jpeg
    120,6 KB · Görüntüleme: 22
Cok sagol canim benim.hayirdir insallah kotu bi sey olmamistir
Yok canım olmadı şükür ama bu davulcular yüzünden 3. Sayfa haberlerine çıkmam yakın 🤣🤣
ben şimdi deneyeyim dedim. Yapamadım hiç bir hareketi. Önce tek tek öğrenmem gerekiyor sanırım. Çok zor bu hareketler ya. Yoksa bana mı zor geldi? 🙈
Yarin yapacagim canim aksilik cikmazsa.

suukaa suukaa hic kendine hakim olmuyorsun 😠
Canım gerçekten kötü bir haftasonuydu. Çok özür dilerim. Ama ben burdayım hala. 😔

Evet Kızlar sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık dereotu maydonoz
1 bardak süt ile süper bir kahvaltı yaptım. 55 dk tempolu yürüyüşü de tamamladım. Duşumu aldım ve şimdi bol su içiyorum.
Bu ara Güney Kore dizilerine sardım. Oh my Venüs diye. Zayıflamaya çalışan bir avukatı anlatıyor. Süper bir dizi olmuş. İzleyebilen izlesin bence 😍

Benim evim müsait olmadığı için ben yapamadım canım ama videoyu izlediğim kadarıyla çok hareketli başka biri de yapsa vücudu ağrır bence sen gibi olur
Ben ter içinde kalıyorum.Nefesimi toplamak zor geliyor.Bacak ağrısı çekmedim ama tüm vücuda yorgunluk geliyor.
Evet kixlar demekki bi tek bana zor gelmedi neyse simdulik bu videodan devam edim 2 aydir ayni video baydi beni hemde daha sorlayici olur benim icin

X