Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Sadece bir oneri kesinlikle az bisry kilo verdi bi tarafi kalkti gbi algilanmasin bu yazdigim sey ben kendimi kilo vermis olarak gormuyorum bile vucut saha reforme olmadi sadece kendi yaptiklarimdan kendi vucuduma iyi geldi diye bu oneriyi sunacagim;
Kizlar diyet yemegi pek yenmiyo bizim grupta gordugum kadariyla genelde olan bi kepce bi kepce az diye yeniyo, inanin salliuorum makarna var evde az bisey yedihiniz az bisey et yemeginden aldini lz tartiya ciktiniz kilo verwmedim halbuki az yedim diyosunh ya, o makarna ya da pirinc pilavi isi bozuyo cunku makarna diyet yemegi degil. Sadece bir tavsiye benxe az bile olsa yemeyin, 1 kase corba 5-6 kofte ya da antrikot yanina salata bu kadar makarna/pilav/bulgur/patates/tursu/kizartmabin her turu kocaniza paslayin

Canim emzirenler olarak diyet yemegi yenmesi gerekmiyor zaten. Makarna pilav vs konusunda haklisin onlari min. seviyede tutmaliyiz. Diyetisyenimin dedigine gore su an benim (bizim) yaptigim asla diyet degil saglikli beslenme. Zaten bana gore de emzirmenin ilk 1 yili en azindan cok sert diyetler yapilmamali. Sen nasil yapabiliyorsun dayaniyorsun onu da bilmiyorum ya da sutun etkilenmedi mi bilemiyorum. Ama sen de etkilenmedi diye baskasinda etkilenmeyecek degil tabi. Yanlis anlama kilo vermen cok iyi ve supersin bunyesel olarak mi hizli kilo veren yapin var yoksa cok fazla yemekten kistigin icin mi bilmiyorum. Ama ben eminim sadece senin beslendigin gibi beslensem de kilo verme hizim senin gibi olmazdi yani biraz da bunyesel. Buraya diyetisyenimin bana son attigi programi atiyorum kisiye ozel tabi uygulamak size kalmis ben pek uygulamiyorum acikcasi 😅 sen de bu listeye bakarsan tam diyet listesi olmadigini gorebilirsin canim 🤗

IMG-20200505-WA0006.jpg

Canim emzirenler olarak diyet yemegi yenmesi gerekmiyor zaten. Makarna pilav vs konusunda haklisin onlari min. seviyede tutmaliyiz. Diyetisyenimin dedigine gore su an benim (bizim) yaptigim asla diyet degil saglikli beslenme. Zaten bana gore de emzirmenin ilk 1 yili en azindan cok sert diyetler yapilmamali. Sen nasil yapabiliyorsun dayaniyorsun onu da bilmiyorum ya da sutun etkilenmedi mi bilemiyorum. Ama sen de etkilenmedi diye baskasinda etkilenmeyecek degil tabi. Yanlis anlama kilo vermen cok iyi ve supersin bunyesel olarak mi hizli kilo veren yapin var yoksa cok fazla yemekten kistigin icin mi bilmiyorum. Ama ben eminim sadece senin beslendigin gibi beslensem de kilo verme hizim senin gibi olmazdi yani biraz da bunyesel. Buraya diyetisyenimin bana son attigi programi atiyorum kisiye ozel tabi uygulamak size kalmis ben pek uygulamiyorum acikcasi 😅 sen de bu listeye bakarsan tam diyet listesi olmadigini gorebilirsin canim 🤗

Eki Görüntüle 2631517
Yok canim benim bahsettigim aslinda miktar degil miktar benim bireysel olarak az, diyet yemeginden kastim bu listedeki gbi et yazmis yanina kadin sadece salata yazmis baska bisry yazmamis.. miktar olarak zaten kesinlikle oneride bulunamam cunku benimkinin ne kadar az olduhunun farkindayim. Listede bulgur/pilav/patetes/kizartma hicbi sey eklememis benim kastettigim buydu

Menüm
10.00
2 yumurtadan kaşarlı omlet
4 zeytin
Peynir
Domates salatalık
1 bardak süt

11.00
3 badem
13.00
1 kase yulaf süt karışımı

17.00
1 elma

18.00
100 gr mantarlı tavuk sote
2 yk makarna
1 kase yoğurt

3 lt su olur
Spor yok

Yok canim benim bahsettigim aslinda miktar degil miktar benim bireysel olarak az, diyet yemeginden kastim bu listedeki gbi et yazmis yanina kadin sadece salata yazmis baska bisry yazmamis.. miktar olarak zaten kesinlikle oneride bulunamam cunku benimkinin ne kadar az olduhunun farkindayim. Listede bulgur/pilav/patetes/kizartma hicbi sey eklememis benim kastettigim buydu
Kesinlikle katılıyorum pirinç makarna kuzartma yeyince zor veriliyor ve glisemik indeksi yüksek olduğu için hemen acıktırıyorlar. Olay da burda başlıyor. Onları yeyince 1-2 saat sonra aranmaya başlıyorsun. O yüzden şekersiz 21 gün çok iyi olacak. 😍😍😍

Menum
Filtre kahve
Sucuklu yumurta 2 yumurtayla
1 salatalık
1 domates
Çeyrek portakal
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 bardak süt

Ara
Sütlü kahve
1 incir 1 hurma 1 günkurusu
2 ceviz

Akşam
1 kepçe ezogelin unsuz
4 yk kıymalı bulgurlu kabak yemeği
1 kase cacık
Salata

Su 3 litre
Spor
30 dk eliptik
Birde mekik çekicem

Eki Görüntüle 2631517
Tam boyle bir listeye ihtiyacim vardi.sagol

Eveeet hanimlar yarin tarti gunumuz. Ayni zamanda da sekersiz 21 gune basliyoruz. Seker ve sekerli hicbir urunu tuketmiyoruz ve irademize hakim oluyoruz. Disimizi sikacagiz 💪
Bugün kendime ödül günümdü. Her 3 kiloda bi kendime ödül koyucam artik. Pizza yedim 5 dilim 1 bardak kola. Hic tat almadim normalde hepsini bitirirdim üstüne bi seyler yerdim. Anlamadim 2 aydir yemiyorum ondan midir nedir. Neyse yarin tekrar eski duzenime devam insallah.kizlar pes etmek yok. Elbet belli bi düzene girecegiz hepimiz. Ben mesela daha hic spor yapamiyorum. 60 a inince baslicam demiştim zaten. Icimden yaomak gelmio cok zorlaniyorum.

Kesinlikle katılıyorum pirinç makarna kuzartma yeyince zor veriliyor ve glisemik indeksi yüksek olduğu için hemen acıktırıyorlar. Olay da burda başlıyor. Onları yeyince 1-2 saat sonra aranmaya başlıyorsun. O yüzden şekersiz 21 gün çok iyi olacak. 😍😍😍
Ewet canim.kesinlikle katiliyorjm

Bugün kendime ödül günümdü. Her 3 kiloda bi kendime ödül koyucam artik. Pizza yedim 5 dilim 1 bardak kola. Hic tat almadim normalde hepsini bitirirdim üstüne bi seyler yerdim. Anlamadim 2 aydir yemiyorum ondan midir nedir. Neyse yarin tekrar eski duzenime devam insallah.kizlar pes etmek yok. Elbet belli bi düzene girecegiz hepimiz. Ben mesela daha hic spor yapamiyorum. 60 a inince baslicam demiştim zaten. Icimden yaomak gelmio cok zorlaniyorum.

Tarti gununden sonra odulunu yeseydin yaaaa 😅

Bugun biraz daha kontrolluydum sanki:)
Sabah
2yumurtadan biberli omlet
1d.peynir
1d.ekmek
3zeytin

Ara kahve
1 ceviz 15findik

Ara
minik bir kase magnolia(kopruden onceki son cikis dedim kendime)

Aksam
Yarim kepce mercinek corba
6kasik ispanak
Yarim dilim ekmek
Salata yogurt

Bugünkü menüm
Sabah
2 tane haşlanmış yumurta
Domates salatalık
5 tane zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Bir çatal tahin helvası

Ara 3 ceviz

Öğle
Yemek yemedim
3 tane hurma
1 şeftali

Akşam
Taze fasulye
Salata

Benim 4 yıl önce gittiğim diyetisyenim yemekte pilav makarna varsa ekmek hakkını yemeyip uygun porsiyonda yiyebilirsin demişti kızlar. 5 kilo fazlam vardı 2 ayda gitti o şekilde de vermiştim. Ekmek yerine 3 yk bulgur pilavı yada ara da 1 porsiyon meyve yerine 2,3 hurma yemek, kibrit kutusu kadar tahin helvası yemek sütü de arttırıyor.

Ben unutmusum menuyu yazmayi yazayim. Sabah;

1 dilim peynir
2 dilim ekmek buyuklugunde anne pidesi
1 domates
2 cay kasigi bal
1 cay kasigi sekersiz yerfistigi ezmesi
Sutlu cay (sutlu dedigime bakmayin 5 6 kasik sut falan koyuyorum😅)

Ogle;

2 kepce sulu kofte
6 7 kasik turlu yemegi

Ara;

4 hurma

Aksam;

1 kepce sulu kofte
Yarim muz (yine bebeden kalma 😅 annelerin cocuklarindan arta kalanlari yemesini yasiyorum resmen😂)

Ac hissederek uyuyorum. Bu mideyi iyice kucultmem lazim.

Menum
Filtre kahve
Sucuklu yumurta 2 yumurtayla
1 salatalık
1 domates
Çeyrek portakal
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 bardak süt

Ara
Sütlü kahve
1 incir 1 hurma 1 günkurusu
2 ceviz

Akşam
1 kepçe ezogelin unsuz
4 yk kıymalı bulgurlu kabak yemeği
1 kase cacık
Salata

Su 3 litre
Spor
30 dk eliptik
Birde mekik çekicem
Menün çok güzel. Gayet iyi gidiyorsun canım maşallah.
Bugünkü menüm
Sabah
2 tane haşlanmış yumurta
Domates salatalık
5 tane zeytin
Bir çatal tahin helvası

Ara 3 ceviz

Öğle
Yemek yemedim
3 tane hurma
1 şeftali

Akşam
Taze fasulye
Salata

Benim 4 yıl önce gittiğim diyetisyenim yemekte pilav makarna varsa ekmek hakkını yemeyip uygun porsiyonda yiyebilirsin demişti kızlar. 5 kilo fazlam vardı 2 ayda gitti o şekilde de vermiştim. Ekmek yerine 3 yk bulgur pilavı yada ara da 1 porsiyon meyve yerine 2,3 hurma yemek, kibrit kutusu kadar tahin helvası yemek sütü de arttırıyor.
Güzel menü. Evet canım öyle dönüşümler var. Ama pek tercih etmezseniz acayip hızlı gidiyor kilolar
Ben unutmusum menuyu yazmayi yazayim. Sabah;

1 dilim peynir
2 dilim ekmek buyuklugunde anne pidesi
1 domates
2 cay kasigi bal
1 cay kasigi sekersiz yerfistigi ezmesi
Sutlu cay (sutlu dedigime bakmayin 5 6 kasik sut falan koyuyorum😅)

Ogle;

2 kepce sulu kofte
6 7 kasik turlu yemegi

Ara;

4 hurma

Aksam;

1 kepce sulu kofte
Yarim muz (yine bebeden kalma 😅 annelerin cocuklarindan arta kalanlari yemesini yasiyorum resmen😂)

Ac hissederek uyuyorum. Bu mideyi iyice kucultmem lazim.
Aaa Aşk olsun menünü unutsaydın hatırlatırdım ben 😁😁
Bende hep oğlanların arkasını topluyorum.o yüzden artık porsiyonlarımı ona göre az tutuyorum 🤣🤣

X