- 14 Nisan 2011
- 3.136
- 9.406
Sadece bir oneri kesinlikle az bisry kilo verdi bi tarafi kalkti gbi algilanmasin bu yazdigim sey ben kendimi kilo vermis olarak gormuyorum bile vucut saha reforme olmadi sadece kendi yaptiklarimdan kendi vucuduma iyi geldi diye bu oneriyi sunacagim;
Kizlar diyet yemegi pek yenmiyo bizim grupta gordugum kadariyla genelde olan bi kepce bi kepce az diye yeniyo, inanin salliuorum makarna var evde az bisey yedihiniz az bisey et yemeginden aldini lz tartiya ciktiniz kilo verwmedim halbuki az yedim diyosunh ya, o makarna ya da pirinc pilavi isi bozuyo cunku makarna diyet yemegi degil. Sadece bir tavsiye benxe az bile olsa yemeyin, 1 kase corba 5-6 kofte ya da antrikot yanina salata bu kadar makarna/pilav/bulgur/patates/tursu/kizartmabin her turu kocaniza paslayin
Canim emzirenler olarak diyet yemegi yenmesi gerekmiyor zaten. Makarna pilav vs konusunda haklisin onlari min. seviyede tutmaliyiz. Diyetisyenimin dedigine gore su an benim (bizim) yaptigim asla diyet degil saglikli beslenme. Zaten bana gore de emzirmenin ilk 1 yili en azindan cok sert diyetler yapilmamali. Sen nasil yapabiliyorsun dayaniyorsun onu da bilmiyorum ya da sutun etkilenmedi mi bilemiyorum. Ama sen de etkilenmedi diye baskasinda etkilenmeyecek degil tabi. Yanlis anlama kilo vermen cok iyi ve supersin bunyesel olarak mi hizli kilo veren yapin var yoksa cok fazla yemekten kistigin icin mi bilmiyorum. Ama ben eminim sadece senin beslendigin gibi beslensem de kilo verme hizim senin gibi olmazdi yani biraz da bunyesel. Buraya diyetisyenimin bana son attigi programi atiyorum kisiye ozel tabi uygulamak size kalmis ben pek uygulamiyorum acikcasi sen de bu listeye bakarsan tam diyet listesi olmadigini gorebilirsin canim