- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Kizlar inanin artik uykhsuzluktan regl sancisindan ve cocugun aglamasindan artik beynim patlicak bugun acayip depresifim yinw de kalktim 30 dakika spor yaptim koydum mama sandalyesine artik soyle diyoruk eger bu 30 dakikayi da kendime ayirmazsam kendim icin yaptigim hicbie sey kalmicak. Televizyon izleyemiyorum sesten uyaniyo ayakta sallandigi icin mutfaga gecip tek basima bi cay icemiyorum esimle.oturup konusacak bes dakikam yok hani gercekten depresyona dogru yol aliyorum bu karantina surecinden sonra her sey biraz daha normale donecek.. en azindan disari cikabilicez disarda duruyo cunku bizimki ve hava aldigim icin ben de kendime gelicem vitrin bakarken restaurantta otururken kahve icerken dagilip gidicem amaaaa karantinadan sonra yime ben dogru durust pantolonlarin ixine giremiceksem, yine giydigim adam gni yakismazsa bu sefer ben gercekten mutusz olurum yok yani... Bi kwre daha kaldiramam en azindan ordan yirtmam lazim ve İNSAN İCİNE BU KİLOYLA CİKMAMAM LAZİM... O yuzren verilecek bu kilollar bi arkadasimla oturdugumda yarin hafig yerim bugun onla tatli yiyebilirim diyebilmeliyim artik...