- 14 Nisan 2011
- 3.136
- 9.406
Bıraktım ama 1 kilo versem ne kadar dua ederim ben. Allahım autumn incecik olsun diye
Bu 21 gunde kurallara uyalim 1 kilodan cok daha fazlasini vereceksin soz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bıraktım ama 1 kilo versem ne kadar dua ederim ben. Allahım autumn incecik olsun diye
Tamamdır burdayım ben. aslında şaka bir yana kafada bitirmek lazım. Ben takımdayken kilo vermeye çok odaklıydım. O yüzden kaç kez arkadaş buluşmalarında onca şeyi reddettim. Şu an kafamda halledemiyorum. Bi sıkıntım var ama ne? Onu bulmam lazımBu 21 gunde kurallara uyalim 1 kilodan cok daha fazlasini vereceksin soz
Kahvaktiya kadar senin iyi gidiyo sonea sanirim cocuklar yeyince canin istiyo benim gordugum bu ya da bi parca yiyim gecim gbi oluyoKizlar bugun ilk defa yediklerimi lokma lokma yazdim ve şok oldum. Ben bunlari ne ara yedim diyor insan. Mesela cocuklara ceviz kirarken agzima 6 ceviz atmisim
Sabah
1 yumurta
1kk tahin helvasi
1d.ekmek. ekmeklerim herzaman tambugday.
Ara 1incir 6ceviz
Ogle
6k.bulgur pilavi salata yogurt
Ara sekersiz kahve 1tatli k.kaymak bal 2 kare bitter
Aksam
3kasik sac kavurma
1kasik princ pilavi salata
Azicik pide
3lt.su icildi
Belki vucudundan memnunsundur canimTamamdır burdayım ben. aslında şaka bir yana kafada bitirmek lazım. Ben takımdayken kilo vermeye çok odaklıydım. O yüzden kaç kez arkadaş buluşmalarında onca şeyi reddettim. Şu an kafamda halledemiyorum. Bi sıkıntım var ama ne? Onu bulmam lazım
172 cm boya 81-82 lerdeyim. Seviyorum vücudumu ama incecik olmak istiyorum. Bide 3.5 senedir hamilelik emzirme hamilelik emzirme. Vücudum şaşmış halde. Kilo almaya çok müsaitim. O yüzden bu kadar takıyorum. Yoksa aslında iyi taraftan bakarsan 5 aydır korumadayım.Belki vucudundan memnunsundur canim
İmsallah istedigin kiloya kavusursun boyuna gore aman aman kilon yok ama iste insan ince olmak isiyo bebislerle kilo vermek zor tabii ama bakalim basarmaya calisicaz172 cm boya 81-82 lerdeyim. Seviyorum vücudumu ama incecik olmak istiyorum. Bide 3.5 senedir hamilelik emzirme hamilelik emzirme. Vücudum şaşmış halde. Kilo almaya çok müsaitim. O yüzden bu kadar takıyorum. Yoksa aslında iyi taraftan bakarsan 5 aydır korumadayım.
Başarıcaz başarıcaz merak etme. Şimdi eski fotolarımı gördüm ve feci gaza geldim hadi bakalımİmsallah istedigin kiloya kavusursun boyuna gore aman aman kilon yok ama iste insan ince olmak isiyo bebislerle kilo vermek zor tabii ama bakalim basarmaya calisicaz
İnan bayiomak uzereyim suan uykusuzluktan yok ya yemeyen cocuk mu uyuylmayan mi ben yemeyeni seciyorum uyku dunyanin en onemli seyi... Hayalet gbiyim...Günaydın gece hiç uyumayan bebekle 7:30 da yatıp 11:00 de kalktım.. öyle sersem haldeyim ki sormayın valla..
Kahvaltı
Maydanoz dereotu
Lor
3-4 parça sucuk
Baya ekmek 3 ya da 4 olabilir gözüm dönmüş
Kayisi ativer agzina kesiyoYa ben yapamıyorum, emzirdikten sonra canım tatli bişey istiyor
Ya ben yapamıyorum, emzirdikten sonra canım tatli bişey istiyor
Bu arada hala regl olmadım 8 aydır, bunun kiloya etkisi olur mu
Odem tam gitmedigi icin olur bi nebze ama 8 ay olmus bence diyet yapabilecek aylara gelmissin canim hani lohusa olsan ben de yiyodum tatki cikolata falan emziriyorum diye ama kilonu tabii bilmiyorum emzirme cok uzun bi surec en az 2 yil bu sefer zayiflama suren cok uzarBu arada hala regl olmadım 8 aydır, bunun kiloya etkisi olur mu