Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kizlar bugun dusundumde bi dert basima geldugi zamanlar 49 50 kilolara kadar dusmusum... Kendi kendime dedim kilo vermek icin ugrasiyosun demekki Allah sana bi dert vwrmemiski yemeden icmeden kesilmedin bunun icin de sukretmem lazim :KK200:

Kizlae bu yazilamlari uygulayin kacamak yapmadan ama, cidden kilo vermemek icin hicbi sebep kalmiyor... Bide bwn kendi adima konuaim cok cesit yedigim zaman karbonhidrat protein falan karistiginda da kilo verilmiyor... Menulweiniz zengin Allah bereket versin ama ben onlari esime hazirliyorum.. tabii herkesin vucudu farkli ama en azindan bende boyle calisuyo

Bu 21 gunde kurallara uyalim 1 kilodan cok daha fazlasini vereceksin soz 😍
Tamamdır burdayım ben. 😍 aslında şaka bir yana kafada bitirmek lazım. Ben takımdayken kilo vermeye çok odaklıydım. O yüzden kaç kez arkadaş buluşmalarında onca şeyi reddettim. Şu an kafamda halledemiyorum. Bi sıkıntım var ama ne? Onu bulmam lazım

Kizlar bugun ilk defa yediklerimi lokma lokma yazdim ve şok oldum. Ben bunlari ne ara yedim diyor insan. Mesela cocuklara ceviz kirarken agzima 6 ceviz atmisim😦
Sabah
1 yumurta
1kk tahin helvasi
1d.ekmek. ekmeklerim herzaman tambugday.

Ara 1incir 6ceviz

Ogle
6k.bulgur pilavi salata yogurt

Ara sekersiz kahve 1tatli k.kaymak bal 2 kare bitter

Aksam
3kasik sac kavurma
1kasik princ pilavi salata
Azicik pide

3lt.su icildi

Kizlar bugun ilk defa yediklerimi lokma lokma yazdim ve şok oldum. Ben bunlari ne ara yedim diyor insan. Mesela cocuklara ceviz kirarken agzima 6 ceviz atmisim😦
Sabah
1 yumurta
1kk tahin helvasi
1d.ekmek. ekmeklerim herzaman tambugday.

Ara 1incir 6ceviz

Ogle
6k.bulgur pilavi salata yogurt

Ara sekersiz kahve 1tatli k.kaymak bal 2 kare bitter

Aksam
3kasik sac kavurma
1kasik princ pilavi salata
Azicik pide

3lt.su icildi
Kahvaktiya kadar senin iyi gidiyo sonea sanirim cocuklar yeyince canin istiyo benim gordugum bu ya da bi parca yiyim gecim gbi oluyo

Tamamdır burdayım ben. 😍 aslında şaka bir yana kafada bitirmek lazım. Ben takımdayken kilo vermeye çok odaklıydım. O yüzden kaç kez arkadaş buluşmalarında onca şeyi reddettim. Şu an kafamda halledemiyorum. Bi sıkıntım var ama ne? Onu bulmam lazım
Belki vucudundan memnunsundur canim

Belki vucudundan memnunsundur canim
172 cm boya 81-82 lerdeyim. Seviyorum vücudumu ama incecik olmak istiyorum. Bide 3.5 senedir hamilelik emzirme hamilelik emzirme. Vücudum şaşmış halde. Kilo almaya çok müsaitim. O yüzden bu kadar takıyorum. Yoksa aslında iyi taraftan bakarsan 5 aydır korumadayım. 😍

172 cm boya 81-82 lerdeyim. Seviyorum vücudumu ama incecik olmak istiyorum. Bide 3.5 senedir hamilelik emzirme hamilelik emzirme. Vücudum şaşmış halde. Kilo almaya çok müsaitim. O yüzden bu kadar takıyorum. Yoksa aslında iyi taraftan bakarsan 5 aydır korumadayım. 😍
İmsallah istedigin kiloya kavusursun boyuna gore aman aman kilon yok ama iste insan ince olmak isiyo bebislerle kilo vermek zor tabii ama bakalim basarmaya calisicaz

İmsallah istedigin kiloya kavusursun boyuna gore aman aman kilon yok ama iste insan ince olmak isiyo bebislerle kilo vermek zor tabii ama bakalim basarmaya calisicaz
Başarıcaz başarıcaz merak etme. Şimdi eski fotolarımı gördüm ve feci gaza geldim hadi bakalım 😍

Günaydın gece hiç uyumayan bebekle 7:30 da yatıp 11:00 de kalktım.. öyle sersem haldeyim ki sormayın valla..
Kahvaltı
Maydanoz dereotu
Lor
3-4 parça sucuk
Baya ekmek 3 ya da 4 olabilir gözüm dönmüş 😅

Günaydın gece hiç uyumayan bebekle 7:30 da yatıp 11:00 de kalktım.. öyle sersem haldeyim ki sormayın valla..
Kahvaltı
Maydanoz dereotu
Lor
3-4 parça sucuk
Baya ekmek 3 ya da 4 olabilir gözüm dönmüş 😅
İnan bayiomak uzereyim suan uykusuzluktan yok ya yemeyen cocuk mu uyuylmayan mi ben yemeyeni seciyorum uyku dunyanin en onemli seyi... Hayalet gbiyim...

Bu arada hala regl olmadım 8 aydır, bunun kiloya etkisi olur mu

Benimki de 3 gun sonra 7 aylik oluyor regl olmadim ve bunun kiloyu etkisi cok. Diyetisyenim regl oldugunda en az 5 kilo gider dedi.

Bu arada tatli yeme. Ne sana ne bebegine hicbir sekilde faydasi yok. Yarin 21 gun sekersiz diyete basliyoruz grup olarak.

Bu arada hala regl olmadım 8 aydır, bunun kiloya etkisi olur mu
Odem tam gitmedigi icin olur bi nebze ama 8 ay olmus bence diyet yapabilecek aylara gelmissin canim hani lohusa olsan ben de yiyodum tatki cikolata falan emziriyorum diye ama kilonu tabii bilmiyorum emzirme cok uzun bi surec en az 2 yil bu sefer zayiflama suren cok uzar

X