Cok guzek gidiyosun xanim helal olsun
Suan varya bilmemne takim diye gruplar gordum aman Allah im sanki zayiflamak ocin degilde askeriyeye komando yetistirmek icin baslik acmislar.... Bir kurallar bir kurallar menunu ust uste yazmadin kirmizi kart ark yoeum yapmadin cikartiliyosjn bilmemneinsan strestej zayiflayamaz zaten
Bilmem kacinci grup zayiflama emzikliler arkadasinanyorum yapmayan hucreye tikilacakHemen gruba yeni kurallar getiriyorum
Emzikli diyetle doğum kilolarını geri alabiliyor muyuzkızlar boşverin yiyin ya. Çocuğun peşinde koşarken öyle böyle kilo verirsiniz zaten. Doğumdan birkaç hafta sonra eski kiloma geri döndüm. Şu an hamile kaldığım andan daha zayıfım ve emzirdiğim için çok halsizim. Depolarım falan tamamen boşaldı herhalde, bir öğün atlasam yerlerde sürünüyorum. Bu dönemi çok daha sağlıklı, güçlü olarak geçirmek isterdim. O kiloların mutlaka hikmeti vardır. dediğim gibi bebekler ayaklanınca istemeseniz de verirsiniz zaten
Bu ikinci çocuğum ilkinde emekleme yürüme koşma zıplama evrelerinde kilo veremedimEmzikli diyetle doğum kilolarını geri alabiliyor muyuzkızlar boşverin yiyin ya. Çocuğun peşinde koşarken öyle böyle kilo verirsiniz zaten. Doğumdan birkaç hafta sonra eski kiloma geri döndüm. Şu an hamile kaldığım andan daha zayıfım ve emzirdiğim için çok halsizim. Depolarım falan tamamen boşaldı herhalde, bir öğün atlasam yerlerde sürünüyorum. Bu dönemi çok daha sağlıklı, güçlü olarak geçirmek isterdim. O kiloların mutlaka hikmeti vardır. dediğim gibi bebekler ayaklanınca istemeseniz de verirsiniz zaten
Kızlar diyetisyenin verdiği listeye tam uyamıyorum ben sadece kahvaltıya uyuyorum. Onun dışında mesela makarna pilav çorba yasak dedi ben az yiyip o öğünde ekmek yemiyorum canım istediyse, her öğünde yemekten önce salata ye dedi ben her yemekte salata yapmıyorum. Bunun gibi ama dikkat ediyorum az yiyorum. Size danışmak istedim yanlış mı yapıyorum.
Valla aylardır vericez diye uğraşıyoruz iyi kötü. boşverin demekle bizi motivemi ediyosun karamsarlığa mı düşürüyosun bilemedim canım. amacın almaksa kilo almak isteyen gruplarda var diyet bölümünde orda muhakkak işine yarıyacak bilgiler vardır senin içinBende ki sorun da kilo alamama işte. Seçme şansım olsaydı en azından şu dönemde güçlü kuvvetli, yedekte yağ deposu olan bir anne olmayı canı gönülden isterdim
Bende ki sorun da kilo alamama işte. Seçme şansım olsaydı en azından şu dönemde güçlü kuvvetli, yedekte yağ deposu olan bir anne olmayı canı gönülden isterdim
Afaroz edilmeye mi geldin canina mi susadin kardesBende ki sorun da kilo alamama işte. Seçme şansım olsaydı en azından şu dönemde güçlü kuvvetli, yedekte yağ deposu olan bir anne olmayı canı gönülden isterdim
Erolummm tabii ki de kötü niyetle ya da karamsarlığa düşürmek için yazmadım arkadaşlarım. Hepimiz taze anneyiz, niye öyle birşey yapayım? Ben de kendi özendiğim anne profilinden bahsettim işte
autumnn kilom 52 şu an. 55 ile hamile kalıp 66 ile doğuma girmiştim. 47 kilo olduğum zamanlarda bile çok daha güçlü hissediyordum. Ama dediğim gibi bir öğün atladığımda perişan olduğumdan kilo ile bağlantılı olduğunu düşünüyorum. Yani kilo=güç bağlantısı kurdum en azından şu dönem için
Amin canım Allah herkese gönlüne göre versin
Valla hem kendi derdimi yazayım dedim hem kimse en azından şu dönemde bunu dert etmesin "amaaan verilir bir şekilde bebişler için güçlü olalım tersi çok daha kötü" gibi birşeyler demeye çalıştım ama beklenmedik bir alınganlıkla karşılaştımAfaroz edilmeye mi geldin canina mi susadin kardesyok anam ben bogazimi tikamadikca kilo milo veremiyorum sen suan yanlis gruptasin bence
Valla hem kendi derdimi yazayım dedim hem kimse en azından şu dönemde bunu dert etmesin "amaaan verilir bir şekilde bebişler için güçlü olalım tersi çok daha kötü" gibi birşeyler demeye çalıştım ama beklenmedik bir alınganlıkla karşılaştımhayırlısı olsun ya
Ahaha isterim inan kiYok canim alinganlik degil. Sadece kilodan canimiz cok yandi :) herkes yasadigini biliyor tabi. Vermeye calismak kadar almaya calismak da zordur eminim. Aramizda toplasip 3 5 kilo verebilsek sana keske.
Burda herkes gunlerdir ac bacim bide kilo alamiyorum deyinxe ben artik kufur olarak algiliyorum bu cumleyi otomatik gelisiyoValla hem kendi derdimi yazayım dedim hem kimse en azından şu dönemde bunu dert etmesin "amaaan verilir bir şekilde bebişler için güçlü olalım tersi çok daha kötü" gibi birşeyler demeye çalıştım ama beklenmedik bir alınganlıkla karşılaştımhayırlısı olsun ya