- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
Kiz ben tek düşünüyorum hic de fikrimi degistiremem. Yas olmus 33 bundan sonra bana bi evlat yeter. Bunu bi hayirlisi ile buyuteyimTabii tabii cok normal daha anca... Rahimin kendini toparlamasi bile 2 yil suruyomus bana hatta doktor dediki sakin 3-5 ay sonra ben hamileyim diye gelme dikislerin tam iyilesmesi bile 2 yil dedi aman diyxektim aklimimi bozdum
Ayyy sorma 3 ay 12 gun kolik cektikten sonra ben de dusuncedeyim bide ben lohusa depresyonuna fena girdim bu kolik yuzunden surekli agliyodum. İste kardessiz kalmasin diye istiyorum birazda ama kesinlikle yakin zamanda degilKiz ben tek düşünüyorum hic de fikrimi degistiremem. Yas olmus 33 bundan sonra bana bi evlat yeter. Bunu bi hayirlisi ile buyuteyim
Valla 1 dilim yedim masumumO baklavayi naapcan peki
BEnim kız da kolikti çok ağladı 3-4 ay akşamları hep kucaktaydı artık pert oluyordum. Nir de işe gidiyordum 3 saatlik uykuylaAyyy sorma 3 ay 12 gun kolik cektikten sonra ben de dusuncedeyim bide ben lohusa depresyonuna fena girdim bu kolik yuzunden surekli agliyodum. İste kardessiz kalmasin diye istiyorum birazda ama kesinlikle yakin zamanda degil
Karşı komşun doğum yaptı geçen hafta Allahım kızı bi tatlı böyle için eridi maşallah canım öyle bi ikinciyi istedi ki anlatamam olsa diye ciddi ciddi düşündümAyyy sorma 3 ay 12 gun kolik cektikten sonra ben de dusuncedeyim bide ben lohusa depresyonuna fena girdim bu kolik yuzunden surekli agliyodum. İste kardessiz kalmasin diye istiyorum birazda ama kesinlikle yakin zamanda degil
Organik bez dedigin markasi ne canim.Kizlar ben en cok h&m, zara, carter's, trendyol ve hepsi buradadan alisveris yapiyorum tavsiye ederim. Kiyafet oyuncak bez her sey var. Organik bez kullandigimiz icin her seferinde baya bir depoluyorum marketlerde yok cunkuyasaklarda bol bol olsun.
Organik bez dedigin markasi ne canim.
Normal bezlere gore fiyati nasil canim neden bunu kullaniyorsunBambo nature canim
Normal bezlere gore fiyati nasil canim neden bunu kullaniyorsun
Alah hayirlu omur versn canimBEnim kız da kolikti çok ağladı 3-4 ay akşamları hep kucaktaydı artık pert oluyordum. Nir de işe gidiyordum 3 saatlik uykuylasonra büyüdükçe düzeldi. 4 yaşına girdiğinde ikinci çocuğu istemeye başladığımı farkettim. Dedim ne çabuk unutmuşum o uykusuz geceleri. Ama geçip gidiyor zman . Kardeşi olsun bir kere daha anneliği tadayım çok istedim şükür Allah yine nasip etti . Aralarında 5.5 yaş fark var. Kız büyük olunca rahatım. Arada fark olmalı bence de en az 4 yaş .
Ben de 3 yas diye dusundum amw ayni cins oluo destek olsunlar digw erkek isterim sanirim Allah hayirlisinu versinKarşı komşun doğum yaptı geçen hafta Allahım kızı bi tatlı böyle için eridi maşallah canım öyle bi ikinciyi istedi ki anlatamam olsa diye ciddi ciddi düşündümDüşüncemden bi 5 dk sonra oğlum davulcudan korktu iki saat çığlık çığlığa ağladı sen belanı arıyorum erolum dedim kendime istiyorum ama seneye mayıs da tedaviye başlayalım dedim InşAllah olupta doğasıya 3 yasında olur oğlum daha iyi olur InşAllah benim için
Kızlar çok sıkı diyet yapmadım ama tatlıyı azalttım bu hafta spor da yapamadım sadece bir gün yarım yamalak yaptım bir kilo vermişimYarın sabah asıl tartı sonucu söyliycez ama bu sabah 66 gördüm çok mutlu oldum!
bugün bebeğim çok huysuz, tam 6 aylığız biz. Neredeyse hiç uyumadı, Arada uykusunda içleniyor. Hep yağımda mızıldayınca tekrar sallıyorum. Nesi var hiç anlamadım ya
Dis geliyodur canjm muhtemelnKızlar çok sıkı diyet yapmadım ama tatlıyı azalttım bu hafta spor da yapamadım sadece bir gün yarım yamalak yaptım bir kilo vermişimYarın sabah asıl tartı sonucu söyliycez ama bu sabah 66 gördüm çok mutlu oldum!
bugün bebeğim çok huysuz, tam 6 aylığız biz. Neredeyse hiç uyumadı, Arada uykusunda içleniyor. Hep yağımda mızıldayınca tekrar sallıyorum. Nesi var hiç anlamadım ya
Hayatimda ilk defa duydum inanir misin ve baktim fiyati fenaymis cidden yahu ilk defa bu kadar pahali bez gordum biz prima premium kullaniyoruz o bana hatta pahali geliyo esim israr ediyo pisiili misik olmuyodur hic mubtemelenIcerigi temiz oldugu icin gonul rahatligiyla dogdugundan beri hep bunu kullandik 6.5 ayligiz. Fiyati diger bezlere gore biraz pahali ama icim rahat.