- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
Bi kac marka var kafana hangisi yatarsa onu al sen.Anladim canim yani blenderdan farkli bdnde cunku blender varda gereksiz masraf olmasin diye almim diycektim ama anladigim alakasiz makinalar.. ben aldimmi civki cikar evet
Valla ben ne taytlarin ne kurlerin ne korsenin hicbie faydasini gormedim suan karnim sifir ve sezaryanla dogum yaptim hic korse falan degil tamamen sporun ve sekersizligin etkisi. basenler erimedi tam bizin sulalecek yapimiz boyle ama baya zayifladi yinede bacaklarim mesela hatta inanilmaz zayifladiBi kac marka var kafana hangisi yatarsa onu al sen.
Bu arada ya bende su tayti alamadim alayim mi sence faydasi olur mu evde goysem basenleri eritir mi akıl ver.
Himm almayayim o zaman tesekkur ederim. Diyete devam. Eliptik de yapamiyorum bi kac gündür. 60 a düştüğümde baslayayim dedim ona da tekrar.Valla ben ne taytlarin ne kurlerin ne korsenin hicbie faydasini gormedim suan karnim sifir ve sezaryanla dogum yaptim hic korse falan degil tamamen sporun ve sekersizligin etkisi. basenler erimedi tam bizin sulalecek yapimiz boyle ama baya zayifladi yinede bacaklarim mesela hatta inanilmaz zayifladi
Sporsuz diyet yapinca kilo verme hizi dusuyo ve moral bozuyo insanin cidden o yizden sana verecegim nacizane tek tavsiye spor bir gun gap mesela bir gun yapma dinlenirsin evin isini gorursun vs... Tabata falan O yuzden yapiyorum her gun spor beni hem bayar hem cok yorar bide kacamak yapmayi planli yapmak cok ise yaradi ve bugun bi yazi okudum o yaptigim sey metabolizmayi aniden hizlandiriyomus bak dikkat et her hafta muhakkak kilo vermisim hic durma yok bide caninin istedigini yedihin icin tatmin duygusu yaratiyo yani diyeti surdurulebilie kiliyoHimm almayayim o zaman tesekkur ederim. Diyete devam. Eliptik de yapamiyorum bi kac gündür. 60 a düştüğümde baslayayim dedim ona da tekrar.
Her hafta kacamak degil de 63 e inince bi öğün kacamak yapicam valla bende. Sonra 60 a inince yapicam böyle plan yaptim. Spor cok zoruma gidiyor vi de dikislerime bi sey olur diye korkuyorum. Bazen böyle arada bi sizlama kasinma arasi bi sey oluyor sizlerde de oldu mu kizlar 10 fun sonra 4 aylik olucaz.Sporsuz diyet yapinca kilo verme hizi dusuyo ve moral bozuyo insanin cidden o yizden sana verecegim nacizane tek tavsiye spor bir gun gap mesela bir gun yapma dinlenirsin evin isini gorursun vs... Tabata falan O yuzden yapiyorum her gun spor beni hem bayar hem cok yorar bide kacamak yapmayi planli yapmak cok ise yaradi ve bugun bi yazi okudum o yaptigim sey metabolizmayi aniden hizlandiriyomus bak dikkat et her hafta muhakkak kilo vermisim hic durma yok bide caninin istedigini yedihin icin tatmin duygusu yaratiyo yani diyeti surdurulebilie kiliyo
Ben gene aksam yemegini de yedim ara öğünlerimi de yedim. Bugünlük gene yemek olayim kapandi.Ara ogun sekersiz dibek kahvesi 3 hurma birazdan da hiphop tabata yapacagim
Ben gene aksam yemegini de yedim ara öğünlerimi de yedim. Bugünlük gene yemek olayim kapandi.
Dün de böyle yapmıştım acıkmadım yemedim bi sey.
Canim cok fena latte ya cappuccino falan cekiyor ya. Evde de yok. Seytan diyor kapsül kahve makinasi falan al ama kilo aldirirsa yanarim
Kendime göre düzen yapiom niyeyse aslinda saati saatine yemem lazim. Böylede veriyorum ama kilo.Canim sen bir yerde hata yapiyorsun ama nerde
Kendime göre düzen yapiom niyeyse aslinda saati saatine yemem lazim. Böylede veriyorum ama kilo.
Evet ya öglen icime bi canavar kaciyor. Sonra uykuya geciyor o canavar sonrasinda hic bi sey yiyesim gelmiyor.Aslinda saatlere yaysan daha iyi mi olur bilemedimsanirim en dayanamadigin saatler ogle saatleri.
Yok yok 4 ayliksa yapma zaten sadece leslie yap bence daha minicikmis biz 9. Aya gircez ondan rahatim. Oluyo tabii contrabutex suruyo msn yaraya o da kasinti yaparHer hafta kacamak degil de 63 e inince bi öğün kacamak yapicam valla bende. Sonra 60 a inince yapicam böyle plan yaptim. Spor cok zoruma gidiyor vi de dikislerime bi sey olur diye korkuyorum. Bazen böyle arada bi sizlama kasinma arasi bi sey oluyor sizlerde de oldu mu kizlar 10 fun sonra 4 aylik olucaz.
Bu hafta iyi kilo verdim bende. Baya bi gaza geldim.
Ben gene aksam yemegini de yedim ara öğünlerimi de yedim. Bugünlük gene yemek olayim kapandi.
Dün de böyle yapmıştım acıkmadım yemedim bi sey.
Canim cok fena latte ya cappuccino falan cekiyor ya. Evde de yok. Seytan diyor kapsül kahve makinasi falan al ama kilo aldirirsa yanarim
Su içiyorum canim bol bol aralarda tutamam
Kiz Allah seni netmesin 24 saate bol ya da niyet et bari oruc tutuyosun sen suan farkinda degolsin
Yok canim bi de kabarik hala dikis yeri normal miYok yok 4 ayliksa yapma zaten sadece leslie yap bence daha minicikmis biz 9. Aya gircez ondan rahatim. Oluyo tabii contrabutex suruyo msn yaraya o da kasinti yapar
Haklisin benim de derdim asil su bide yogurt falan yemesem aralarda ceviz duser bayilirimSu içiyorum canim bol bol aralarda tutamam
Tabii tabii cok normal daha anca... Rahimin kendini toparlamasi bile 2 yil suruyomus bana hatta doktor dediki sakin 3-5 ay sonra ben hamileyim diye gelme dikislerin tam iyilesmesi bile 2 yil dedi aman diyxektim aklimimi bozdumYok canim bi de kabarik hala dikis yeri normal mi