Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Diyete basadim. Yani yarın başlayacagim. 65 ile doğum yaptım ki zaten ve gebelikte pek kilo almam, şimdi 76 oldim.emzirirken daha rahat kilo veriiyor değil mi kızlar,sütün tadı değişir mi

Diyete basadim. Yani yarın başlayacagim. 65 ile doğum yaptım ki zaten ve gebelikte pek kilo almam, şimdi 76 oldim.emzirirken daha rahat kilo veriiyor değil mi kızlar,sütün tadı değişir mi

Hosgeldin. Ne kadarlik bebegin? Sen dogumdan sonra kilo almissin. Dur demezsen devami gelirdi iyi ettin baslamakla 😊

Selam kızlar
Sabah 3 dilim tost makinesinde kızarmış kepekli ekmek
Peynir zeytin acuka ananas
Sonra Türk kahvesi
Nohut ısladım ama öğlene hazır olmaz akşama ancak olur. Yine yulaf ya da salata ile öğün yaparım

Kahvaltı 2 dilim tam bugdayla peynir domates salatalik sandviç
Öğlen yemeği yoğurt çilek muz kayısı eşliğinde
Küçük dilim ıspanaklı börek
Coştum bugün işyerinde olunca yemekhaneyede inmiyorum koronadan ne yiyeceğimi şaşırıyorum
İclalcim nerhaba sen 3 cocukla bide calisiyo musun helal olsun vallagi ben seni calismiyo olarak biliyodum kenrine cok dikkat et oralarda Allah yardimcin olsun kolayliklar versin

Selam kızlar
Sabah 3 dilim tost makinesinde kızarmış kepekli ekmek
Peynir zeytin acuka ananas
Sonra Türk kahvesi
Nohut ısladım ama öğlene hazır olmaz akşama ancak olur. Yine yulaf ya da salata ile öğün yaparım
Ben de nohut yapiyodum aksama pilav tarhana corbasi pilavi yemicem ama

Firinda kiymali karnabahar yapiyorum 👍 ogle daha yemedim yarim saate hazir olur onu yiyecegim. Aksama da gecen gunden guvecte kuru fasulyem var hala. Ya yine karnabahardan ya da kuru fasulyeden az bir sey yerim yaninda yogurt ya da salatayla.

Firinda kiymali karnabahar yapiyorum 👍 ogle daha yemedim yarim saate hazir olur onu yiyecegim. Aksama da gecen gunden guvecte kuru fasulyem var hala. Ya yine karnabahardan ya da kuru fasulyeden az bir sey yerim yaninda yogurt ya da salatayla.
İjisini yesem gazmana donusurum ben gece valla uzaydan bakarsiniz bna :KK70:

Öğle yemeği
3 kaşık yulaf ezmesi 3 kaşık yoğurt 1 kivi badem 3 kayısı tarçın

Eklentiler

• B000611E-0986-4048-9649-44A90E600FD2.jpeg
    B000611E-0986-4048-9649-44A90E600FD2.jpeg
    135,6 KB · Görüntüleme: 22
İclalcim nerhaba sen 3 cocukla bide calisiyo musun helal olsun vallagi ben seni calismiyo olarak biliyodum kenrine cok dikkat et oralarda Allah yardimcin olsun kolayliklar versin
Amin canım Allah razı olsun. En küçük 3.5 aylıkken döndüm işe.gercekten yesem kilo aliyorum yemesem kosturmacadan baygın düşüyorum resmen ALLAH yardımcımız olsun.

Günaydınnn
Yeni hafta yeni umutlar 🙏
Kahvalti yapıldı
2 yumurta
10 zeytin 3 dilim peynir 2dilim tam buğday ekmeği 10 badem
Sürekli yeme isteğiyle dolu bir hafta sonu geçirdim ufak tefek kaçamaklar olsada kazanan benim💪
Bol eksili bir hafta diliyorum güzel anneler🙏
Ben de haftasonu eşimin sayesinde poğaca börek yaptım ve ne yazıkki yedim 🙈🙈🙈 bugün şükür kendime geldim

X