Boşanma konusunda bilgim az maalesef. Şunu bilmek istiyorum. Evlerde biri itiraz etse en fazla bosanma davası kaç yıl sürer? Biri ne olursa olsun 3 yılda bosanirsin dedi fakat emin değilim
illakı bosanmak ıstıyorsan esın ıstedıgı kadar yok desın herturlu bosanırsın bu bahane degıl
sen evlıyken senle gorusen ınsan senle evlendıgındede baskasıyla konusur sende bunu kabul edeceksın
keske hata yapmasaydınız uzucu
bence hatanıza devam etmeyın evet esınızle ayrılın bu bosamak lafını ben bu forumda 2.kez kullandım hıc kulanmam
ve o sevgılınızlede ayrılın
ıkısıylede olmaz
sizlede olmaz
bu kadar kişi buraya toplanmısken sorayım; mıdem bulanıyor önerısı olan?
ciddi anlamda bulantı bu
kraker dısında. birebir tavsıyesı olan
Bir de bunları kızımın babasına anlatabilsem...İyide sonsuza kadar böyle mi kalacak? O birlikte olduğun çocuk gün gelecek evlenmek isteyecek o zaman ne yapacaksın?
benımkı hormonlardan amavalla bu konunun yarattığı mide bulantısı kusmadan rahatlanılacak gibi değil.. belki o bile fayda etmez
Bence kus surrender en garanti yolbu kadar kişi buraya toplanmısken sorayım; mıdem bulanıyor önerısı olan?
ciddi anlamda bulantı bu
E bi deneyinvalla bu konunun yarattığı mide bulantısı kusmadan rahatlanılacak gibi değil.. belki o bile fayda etmez
bu kadar kişi buraya toplanmısken sorayım; mıdem bulanıyor önerısı olan?
ciddi anlamda bulantı bu
Kiziniza uzuldum. Diyecek bir sey bulamiyorum. Olan cocuklara oluyor. Siz ister bosanin ister bosanmayin, bunun kararini verecek sizsiniz, bir sekilde hayatiniza devam edeceksiniz. Ya kiziniz? Omur boyu bunun acisini icinde tasiyacak.
Sadece sunu biliyorum simdi o kisiyle cok mutlusunuz ama ilerde coook pisman olacaksiniz. Pisman olmayani hic gormedim. Karar sizin.
Not: Yazdiklarinizi bir daha okudum da soyle olursa kizim ne olur, boyle olursa kizim ne olur hic dememissiniz. Kiziniz umurunuzda degil. Sadece o kisiyle beraber oluyum da ....bosanarak mi bosanmadan mi diye soruyorsunuz.
Ben sorunuza cevap vermek istemiyorum.
Kimi sevecegimize karar veremiyoruz ne yazık ki. Ayrıca dediginiz şey evet ola ili hiçbir şeyin garantisi yok biliyorum. Fakat bunu tam tersi de olabilir bilemeyiz
benımkı hormonlardan ama
Elti de olabilir durum karışıkSevgilin kocanın kumasımı oluyor şimdi?
Yani başka birini sevip bosanmak istemek.
Fakat es ne olursa olsun bosanmam deyince duraklamak düşünmek... cümlenin sonunu getirmeye gerek duymuyorum
Hanımefendi anlıyor musunuz? Bosanmamiyorum.
Ve asla anneligime laf ettirmem zira annelik ve kadınlık çok çok ayridir
bosanma sebebıne gore degısırBoşanma konusunda bilgim az maalesef. Şunu bilmek istiyorum. Evlerde biri itiraz etse en fazla bosanma davası kaç yıl sürer? Biri ne olursa olsun 3 yılda bosanirsin dedi fakat emin değilim
Tuz yalayinbu kadar kişi buraya toplanmısken sorayım; mıdem bulanıyor önerısı olan?
ciddi anlamda bulantı bu
Siz konunun fake olduğuna inanmaktadır israrciysaniz ben konunun fake olmadığıni ispata çalışmaya calismayacagim.Kız sen kocandan utanmamış insansın yeni üyelik niye aldın ki ahahah eski üyeliğinle yazsaydin tabi o da varsa :) nasıl olsa gayet cesaret sahibisin eşinden utanip korkmayan insan kk dan mi korkar be kimi kekliyorsun sen annem ?
Eşim bosanmak istemediğini mahkeme de söylese bile dava kısa sürer mi gerçekten ?bosanma sebebıne gore degısır
kadın bosanmak ıstedıgınde hakımler uzun tutmuyor
ama esınız benı aldatıyor deyıp tazmınat davası acsa kı ıspatlayabılır bıldıgıne gore
kazanır bunuda bılın
hakıme bu yazdıklarınızı soylesenız hemen bosar sızı zaten