Bi dahakine senaryoyu daha iyi yaz bunun cazibesi yokVe yine fake damgası??
Yani başka birini sevip bosanmak istemek.peki hemen düzeltiyorum. Eşiniz midesiz
Sevgiliniz ve sizde ahlaksızsınız. Oldumu
Ne yapayım sevmediğim ve asla uyusmadigimiz bir adamla bir hayata mi hapsedeyim kendimi.Aylardir adamla bakisan 20 gun de dag bayirda fikifiki yapan sensin ama
eşin kızına tahammul edemıyor, bagırıp cagırıyorVe yine fake damgası??
Icerdeyken pek farkedilmiyor hayatım karşıdan bu kadar inanılmaz duruyor demek ki. Gerçi bunu tahmin edip başlıkta da belirmistimeşin sana ' Ne yapıyorsan yap kimle gorusursen görüş karışmıyorum kızımız için'' dedi ?
düştüğün notla eşinin sana söylediği o kadar celısmıs ki.. konu gerceklıgıni yitirmeden edemıyor gözümde.
hadi oradan...
Onerimi soruyosun o zaman grup diyorum ben. Kocan maasi eline veriyomus. Sevgilin de baska adamla yatma diyomus birinden para birinden sex ayni catida mis gibi yasa. Hem cocuk anasiz kalmazNe yapayım sevmediğim ve asla uyusmadigimiz bir adamla bir hayata mi hapsedeyim kendimi.
Insan gibi bosanmak istiyorum önüme engeller çıkıyor. Peki çözüm oneriniz nedir ?
Hanımefendi anlıyor musunuz? Bosanmamiyorum.Yav hee heee senaryo mu yazıyorsun anket mi yapıyorsun anlamadım. Gerçekte böyle birşey olsaydı Allah kızınızı kurtarsın sizin gibi ahlaksizlardan derdim
tamam orası da öyle olsun ama anlamadığım bu kişi siz evliyken bakıştıgınız bir insan ya da siz evliyken baskasını sevebildiniz değil mi nasıl bi yuva kurarsanız birbirinize güveneceksiniz nerden emin olcaksınız baska insanlar için de sizin yuvanız yıkılmayacak?Hayır ayrılmamami kabul etmiyor. Ayrilmami başka bir adamla evli olmama dayanamadigini söylüyor. Benimle herseye var olduğunu ama ilerde pişman olursan onu suclamamam için kendi kararimi kendim vermemi söylüyor
notu düşmeseydın fake demezdım.Icerdeyken pek farkedilmiyor hayatım karşıdan bu kadar inanılmaz duruyor demek ki. Gerçi bunu tahmin edip başlıkta da belirmistim
Birlikte geziyoruz hanımefendi. Dağda bayirda opusup koklasmiyoruz. Sohbet ediyoruzBen 20 yasimdayken okula gidiyordum bir de sevgilim vardi. Sen 20 yasindasin bir cocugun bir kocan ve bir de sevgilin var. Ne kadar hizli yasiyorsun. Sevgilinle ilgili yazdigin iyi seylerin hicbirini okumadim cunku onaylamiyorum bir kadina bir anneye yakismiyor boyle seyler! Bir seyi merak ettim cocugu kime birakiyorsunda sevgilinle fink atiyorsun daglarda bayirlarda! Ayip! Kendi zevkleri ve hayati ugruna kimseyi dusunmeyen anne (sozde)
Canım benim devam edilen evlilik aynı yatakta mutlu bir evlilik olmayacak tamamen kagit üzerinde kalacak.Onerimi soruyosun o zaman grup diyorum ben. Kocan maasi eline veriyomus. Sevgilin de baska adamla yatma diyomus birinden para birinden sex ayni catida mis gibi yasa. Hem cocuk anasiz kalmaz
Öyle miiiiii ayrı şeyler mi gerçekten. 3 yaşında bir oğlum var ve hamileyim annelik nedir coooookk iyi bilirim.olacakları söyleyim mi birkac sayfa sonra baktınız kimse yutmadı yönetici kim konumu kapatabilir mi lütfen diyeceksiniz.Hanımefendi anlıyor musunuz? Bosanmamiyorum.
Ve asla anneligime laf ettirmem zira annelik ve kadınlık çok çok ayridir