Eşimi aldatmak kandırmak demektir. Kimseyi kandirdigim kimsenin arkasından is cevirdigim yok
Bak cnm sen giderken wsin dememismi ya baska biri var fln o zaman soylemedn is ceviriyor oluyprsun mantikenEsımın buna birsey dememesi kutsal Ruhundan değil de birbirimizin gözünde bitmiş olmamizdan. Rica ediyorum konuyu tam anlayın ve sonra yorum yapın
20 küsür sayfalik konu var burada. Esımın başka biriyle görüştüğümü bildiğini gözden kaçırmış olamazsiniz. Dedigim şey esımın arkasından is cevirmiyorumne demek yok Allah aşkına. boşanma olayına gelmeden aldatan siz degilmisiniz. Allah aşkına yapmayın ya.
20 küsür sayfalik konu var burada. Esımın başka biriyle görüştüğümü bildiğini gözden kaçırmış olamazsiniz. Dedigim şey esımın arkasından is cevirmiyorum
Sen söylememişsin eşin anlamış ya kandırmak olmuyor mu buEşimi aldatmak kandırmak demektir. Kimseyi kandirdigim kimsenin arkasından is cevirdigim yok
Ortalığı karıştırdımBenim için uyku vakti geldi. Konu Sahibi kaçtı demeyin musait bir zaman yorumlara cevap vermeye devam edecegim
namusuna varana kadar küfür edilmesi hoşunuza mı gidiyor konunun açılma sebebi nedir yahu ? bazı yorumlar sizin konunuz kadar iğrenç birde sakin sakin cevap veriyorsunuz bal gibi de fake konu , yeni sezon senaryo çalışmaları galiba
asıl amaç belli işte sıkıntıdan millet ne yapacağını şaşırdı şurada namusuma iki küfür edilsin de sıkıntım geçsin mi diyorlar ne diyorlar anlamadım nasıl bir kafa yaşıyorlar .sürmanşet gibi basmış birde başlığı.
''eşimden boşanmak istiyorum fakat kabul etmiyor , ne yapmam gerek ? ''dese incileri dökülebilirdi çünkü.
Aylardir adamla bakisan 20 gun de dag bayirda fikifiki yapan sensin ama