Emeklerim çöp mü olacak

Sen bunlari yaparken anan baban birsey demedi mi?
Sen niye aliyorsun kizim?
Bizde de yok.bak sonra odeyemezsen nolcak? Demediler mi?

Yanlis anlamayin ama siz.biraz kompleks yapmissiniz
Nisanliniz egitimli parali diye ona layik olma adina borca girmissiniz.

Hani bak ..ben de senin gibi alabilirim herseyi
Ben de yapabilirim.gibisinden
Ama sizin ki.ayrani yok icmeye.hesabi
.kusurabakma

Organizasyonlu kinan da olmayiversin

Nisanlinla yarisicam derken batmissin sen

Sana ders olsun bu
Neysen osun
Neysek oyuz
Fazla yuksekten ucmamak lazim hayatta

Takdir ettim yasiniz küçük olmasına rağmen karışınıza alıp ben buyum işine gelirse demissiniz çok doğru buldum bu davranışınızı keşke bende yapsaydim sizin yaptığınızı belki herşey çok daha iyi olurdu

Bu arada tum arkadaslarin neden seni sildi hayatlarindan?

Anlamadim
Demissin ama biliyorsundur elbet.
Lise arkadaşlarımla sebebini bilmiyorum ama beni her yerden silmişler nişanına vs gelmediler. Eski iş yerimdeki sürekli gorustugum arkadaşlarımdan biri de bir misafirliğe gittiğimizde ben ona bunu yaptım söyle yardım ettim nişanında ona koşturdum buna koşturdum deyince rahatsız oldum ve tartıştık bundan mütevellit diğer arkadaşlarım da onun tarafından oldu. Ben daha sonra bu arkadaşa adım attım evime cagirdim bir gün kendisi geldi o akşam herşey düzeldi beni yakında evine davet edeceğini söyledi ama bir daha arayıp sormadı. Arkadaşlarımla aramin bozulmasinin sebepleri bunlar

Balık baştan kokar. Kaybedeceğim korkusuyla bu kadar ezilmek hoş değil. En azından yolun başındayken geleceği görmek daha iyi.

Nisan salonda olmadi nişanlımın ailesinin yazlığında oldu 60 kişilik nisandı. Piyanist vs de yoktu. Annem ve babam erkek kardesimin sünnet düğününde giydiklerini nisanimda giydiler. Kuaför aile dostumuz çok az bir miktar aldı bizden . Beni zora sokan nişan süslemeleri ve bohça idi bohçayi her iki tarafta istedi. Elbette nişan günü masraf oldu. Ailem elini sürmedi birseye damada takılacak saati ve küçük altını bile ben aldım. Kınayı da başta istemedim ama annem ikna etti şuan işsiz kaldığım için organizasyonu ve kınayı iptal edeceğim. Gelinlik için de gerçekten içinde bulunduğumuz ülkenin durumdan ötürü en düşük 3500 4000 liraya başlıyor ve daha ucuz olsun diye istanbula gidecektik zaten . Ama haklisiniz tüm harcamaları gözden geçirip en başından olamayacağım herşeyi dediklerinizi dikkate alacağım haklisiniz yorumunuz için teşekkürler

Annem babam hiç birşey demediler kirginim bu konuda ama napayım anam babam onlar benim . Evet biraz kompleks yaptım. Ama elimde patladı. Her yaptığımı gözden geçirip iptal edebilecegimi edeceğim

Ahh çok şanslısınız.

Gelinlik + bindallı 2400₺ ye kiraladım kuaförde içindeydi. Almayın boşa para. Arkadaşım benle aynı ay evlendi 4500₺ ye özel diktirdi . Vallahi benim giydiğim gelinlik daha güzeldi bütün çevremizde öyle söyledi hatta. Üstelik o da diktirdi evde yer bulamadı geri götürdü gelinlikciye bıraktı para bile almadan.

Adam çok sıkıntılı çok anlayışsız biri, onunla asla mutlu olamazsın maalesef eğlencen bile boşanırsın. Ailenin çok parası olsa da yapmasa anlarım ama insanların maddi gücü yoksa beklenti içine girmesi çok ayıp. Kendinden çok ödün vermişsin . Adama çok yüz vermişsin, artık benden ayrılamaz diye düşünüyor baştan ipleri tamamen eline almış. Evlendiğinde de seni ve aileni ezmeye devam edecek , kendine bi iyilik yap geleceğini yakma bu adamdan kurtul. Durumuna da çok üzüldüm , bende eşimden önceki ilişkimde düğünüme kısa süre kala ayrılmıştım , o zamn yıkılmıştım. Ama şu an düşünüyorum da iyi ki bitmiş diyorum. Sende ilerde öyle düşüneceksin merak etme kendini toplamaya çalış canım.

Modeline değil ucuzuna bakıyorum gerçekten ama ülkenin halini görüyorsunuz en ucuzu 3500 den başlıyor zaten içime çok pahalı olduğu için sinmedi ve daha ucuzunu bulurum diye istanbula gitmek istedim

Aslında söyledikten sonra çok pişman oluyor çok özürler diliyor böyle düşünmemeliyim diyor ama ben bir kere üzülüyorum kiriliyorum gözyaşı döküyorum. Haklisiniz ama adam olmayacak bu sonumuz ayrılık

Modeline değil ucuzuna bakıyorum gerçekten ama ülkenin halini görüyorsunuz en ucuzu 3500 den başlıyor zaten içime çok pahalı olduğu için sinmedi ve daha ucuzunu bulurum diye istanbula gitmek istedim

Şu gelinliği kiralayın allah aşkına. Saklayınca birşey olmuyor. Evlendikten 2 yıl sonra çöpe attım heryere simleri dökülüyor.o eskidenmiş. gelinlikçiler aldıkları pranın hakkını verip sağlam yapıyorlarmış. Bunlar 2. Yılda kendi kendine yıpranıyor.

Artık gelinlikçiler kiralık model yapmıyorlar pek kiralık olsa da en fazla 500 lira farkı oluyor onlarda peşin alıp uğraşmamak için hep satılık model üretiyorlar olsa kiralık da olur ben illa satılık olsun demem

Canım senin nişanında biraz hainlik hissettim ben, çok çekersin bu adamdan. Evlenince sürekli anan baban bişey yapmadı diye de başına kakar. İşe girersin işini beğenmez, ailene gitmek istersin aileni beğenmez. Çünkü adamın tarzı ortada. Sen şimdi sevgini aşkını kenara bırak ve dolardan bakan yabancı biri gibi bu ilişkiyi yorumla, kendi gerçeğini kendin göreceksin zaten.

Uzatmak istemedim çünkü bir kavga etsek en az 2 hafta sürer, özür dilemek onun için tabu asla özür dileyemez, gönül almayı bilmeyen kalp kırmayı çok güzel biliyor

Tanışmada sözde nişan da hepsinde böyle göztaşı döktüm. Düğünüme çok var ama şimdiden başladım ağlamaya üzülmeye

Bir daha barismayin geleceginiz gecmisizinden cok daha onemli

Ben bu durumu bilmiyordum. Uzun zaman geçti aradan çünkü. Pfff çok zor ya gerçekten.sen yarın al bu nişanlını otur güzel güzel anlat derdini. Durum böyle böyle diye. Vallahi canına yazık ya daha evlenmeden birsürü dert problem. Seni kabul eden böyle etsin. Dünyadaki son erkek mi bu ?

aslında o kadar cesur değil anama babama birşey diyemez hep bana yapıyor. Hep benim canımı yiyor. Karşıdan bakınca tam ayrılmalık bir durum ama olay icraata gelince çok zor

Aynen öyle çok haklısınız alıp karşıma beni böyle kabul et dicem elimden bu geliyor. Olmazsa kendi kaybeder çok fedakarlık yaptım onun için

aslında o kadar cesur değil anama babama birşey diyemez hep bana yapıyor. Hep benim canımı yiyor. Karşıdan bakınca tam ayrılmalık bir durum ama olay icraata gelince çok zor
Maddi anlamda seni tüketmiş bu adam , tuketmeye de devam eder. Normalde demesi lazım kı madem evine kağıt geliyor , ben öderim borcunu sonuçta herseyi ikiniz için almışsın.

Maddi anlamda seni tüketmiş bu adam , tuketmeye de devam eder. Normalde demesi lazım kı madem evine kağıt geliyor , ben öderim borcunu sonuçta herseyi ikiniz için almışsın.
Aslında herkes öyle söylüyor madem kocan olmak istiyor sen bu kadar zor durumdayken sana elinden geldiğince yardım etsin işte. Ama ben asla böyle birşeyi dile getiremem kendisi de istesem de yapmaz zaten o yüzden korkuyorum ileride de senin paran benim param olur diye bana para konusunda baskı kurar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…