Emeklerim çöp mü olacak

Bende oraya takıldım
Kız borç içinde yüzerken iki dakika önce ağlarken cevap olarak hani balayının parası der mi nişanlı
Durumunuz yoksa gitmezsiniz yada erkek olarak kendi öder
Ben çevremde de görmedim evlenen kadının balayı otel parasını ödediğini

Ben yarısına kadar okudum da, bıraktım.
Kız evi geçindiriyor helal olsun dedim cidden.

İşte en büyük yanlışı orada yapmışsınız
Ayrıca evi arabası yazlığı olan oğulları kaç senedir çalışan insanların tekrar oğullarına düğün yapabilmek için yurtdışına çalışmaya gitmeleri bana pek inandırıcı gelmedi
Ne düğünü ne nişanı yapıyorlar bu kadar
Çırağan sarayını mı tuttular düğün yeri olarak
Yalı mı düzüyorlar size
Çoğu şeyi siz yapıyorsunuz nişan organizasyonu kına organizasyonu damatlık ev eşyası şu bu geriye ne kaldı ki nişanlınız senin için neler yapıyoruz tribine girdi bu kadar
Bence göz boyamalara geliyorsunuz nişanlınız dürüst davranmıyor

Bir de el gibi demiş ya nasıl ödeyeceksin borçları diye?
Bu ne rahatlık ya?
Çok maddiyatçı yaklaşım bunlar..
Nişanlısını gözüm hiç tutmadı.
Şimdiden para muhabbeti başladıysa ilerisi kim bilir nasıl olur..

Sanki kız evine değil ana babasına eşya almış kendi o çaydanlıkları bulaşık makinalarını kullanmayacak gibi
Ben senin bekarlık borçlarını ödemek zorunda mıyım demiş birde

Hale bak konu sahibi aşık olduğu için neyin ne olduğunu göremiyor bence

+100000

Kesinlikle katılıyorum.
Bence bu kadar mesajdan sonra gördü..
Ama sorum şu; konu sahibi burada yazanlara rağmen nişanlısıyla devam edecek mi yoksa ilişkisini bitirip kendi yoluna mı gidecek??

Boyle bencil ve sorumsuz birisiyle evlenirse iz ömür boyu pişmanlık yaşarsınız. Devamında ya mutsuz bir hayat yaşarsınız yada bosanirsinuz. Ne size doğru düzgün bir eş , ne de evlatlariniza baba olabilir. Hayat toz pembe değil.iyi düşünün kendiniz için .

Kesinlikle katılıyorum.
Bence bu kadar mesajdan sonra gördü..
Ama sorum şu; konu sahibi burada yazanlara rağmen nişanlısıyla devam edecek mi yoksa ilişkisini bitirip kendi yoluna mı gidecek??
Evlenmelerini düşünmek bile istemiyorum
Kadının aldığı kahvaltılıklarda zıkkımlanırken evlenince bu kadar borcu üstüme yıktınız
Anan şöyle baban böyle şu kadar para verdin bu kadar vermedin
Annene gitmeyeceksin!
sinirlendim bu akşam arkadaşlarla bara gidiyoruz üzerime gelme
Konu sahibinin yaşadıkları daha fragman

Kendinizi niye bu kadar ağır bir borca soktunuz ? Bi kaç saatlik bi merasim için ki bunun için yaptığınız harcamalar yüzünden ayrılmışsınız. Allah aşkına o aileniz ne yapıyor ne demeye yardımcı olmuyorlar size?

Nişanlınızın derdi ne küçük paralardan bahsediyorsunuz kapanmayacak bi borç değil. Kumara harcamamışsınız ki ödemesin ? Bu hikayede en mağdur sizsiniz sizin dışında aklı başında insan yok. Borçları kapatmaya çalışın aldığınız eşyaları iade edin.

O hödükle de evlenmeyin . Arkanızda duracak, sıkıntınızı çözmeye çalışmayacak bir adamı hayatınız boyunca ite kaka evlilik mi yürüteceksiniz allasen. Asıl böyle bir adamı hizaya çekmek için harcayacağınız emeklere yazık.

Sıfırdan başlayın size verilmiş bi fırsat gibi değerlendirin, yepyeni bir hayat kurun bu noktadan o zaman görsün millet. Siz çok güçlüsün kimsenin yükünü çekmeyin ne gerek var.

Yorumları tk tek okudum ve ailenize çok şaşırdım.aileniz durumunuzu bildiği halde bohça ve kına yapılmasını istiyor.nişanlınızdan önce aileniz duyarsız geldi bana.niye her iki ailede bohça ister ki,hele sizin ailenizin yardım edecek durumu yokken ve siz işsiz ve borç altındayken?

Borca batmis birinin kına organizasyonu yapmak buna yer tutmak istemesi sacmalik evinde yak kınanı çal oyna cagir yakinlarini tamam ben oyle yaptim pisman degilim.
Iliskiden hayir yok birkac sene bile zor surecek bir evlilik ..simdi millet ayiplamasin demek ötelemek sadece..

adamın ailenizin harcamasının hesabını yapması ne iğrenç. Söyleyebileceği tek şey durumumuz o kadar iyi değil açılmayalım. Ailenizin ne harcayacağından ona ne.

Nisanlin seni sevse bu kadar sikinti cekmene gonlu razi gelmez, kiyamaz

Adamın neresi anlayışlı neresi sevecen
Bu uyumsuzluk hep sorun olacaktı şimdiden olmaya başlamış
Çok iyi derece eğitim aldığına emin olamadım ama aldı diyelim siz okulu terketmissiniz mesela bunu da başınıza kakar muhtemel.
Sonra Sizin işiniz gücünüz yok aile arkada değil bu şekilde zaten evlenmeyin
Adam da evlilik sorumluluğu alacak kapasitede değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…