Emeklerim çöp mü olacak

Ailem bana yardım etmediği için onlara karşı sinir ve kin dolu

bir kavga etsek en az 2 hafta sürer, özür dilemek onun için tabu asla özür dileyemez, gönül almayı bilmeyen kalp kırmayı çok güzel biliyor)

geberene kadar içiyorlar ayakta duramayacak kadar.
Maşallah , evlenmek için can attığın adamın ne kadar harika bri karakteri var.
"Bazı insanlar boşanmak için evleniyor" sözünün canlı sahidisiniz. Hala daha ondan eş olmayacagini farkedip vakitlice ayrilmak yerine en son aşamaya gelip terkedilmeyi beklemissiniz.
Ne denir ki?
İnsanin kendine yaptığı kötülüğü kırk köy bir araya gelse yapamazmış. Siz barışır, evlenir,sonra bosanirsiniz da bu adamla

düğün de düğün diye bu kadar ölünür mü yahu borçtan önünü göremeyecek seviyedesin hala borç ödemek yerine daha şunu alcam bunu alcam diyosun. borçlardan haciz gelsin de alsınlar çeyizlerini ciddiyetini anlarsın o zaman. adamın ne sana ne ailene saygısı var bu 1, ve 2.si de asla tutumlu düzgün iş beceren biri değilsin. insan önce borçlarını kapatmaya çalışır tutturmuşsun daha onu alcam bunu alcam başka şehre gelinlik almaya gitmeler falan. kraliyet düğünü mü bu hayırdır ne bu kadar noksansız yapma derdi? hadi yaptın saygısız sevgisiz adamla mutlu mu olacaksın? neyse hak ettiğini görüyor her insan hayatta. demiyorum ondan başka bir şey

Beyaz eşyayı ve mutfak eşyasını siz yapmışsınız. Borçaları da ödeniyor bir şekilde. Ailenizden ne bekliyor ki şu anda?

Nişan atin diye ugrasmis ama bakmiski siz yapismissınız kendisi ayrilmiş. Borc varken issizlik maasi ile yine dugun malzemesi almak ceyiz almak neyin kafası onu da anlamadım. Siz kendinize saygi duyun biraz

Sen de mi brütüs niye hortlattın kız konuyu?

Ayrıldınız mı bilmiyorum ama ayrildiysanizda en doğru kararı vermişsiniz. Daha nişanliyken sizi bu kadar üzdüyse evlenince düşünemiyorum. Evlenseydiniz işte o zaman emekleriniz çöp olurdu. Kurtulmuşsunuz. Sizin gibi bi insani kaybettiği için o üzülsün. Umarım şimdi mutlusunuzdur. Allah sizi gerçekten kalpten seven sizi mutlu etmek için çabalayan bir insanla hayat kurmamızı nasıp etsin inşallah.

3 yıl geçmiş, inşallah evlenmemişsinizdir bu kıllı bıyıklı nazlı gelinle.

Siz evlenseniz de mutlu olamazsınız bu adamla, bu arada çok ayrıntı vermissiniz okuyana kadar yoruldum resmen

Nişanlınızdan bir cacık olmaz.Bazı insanlar bazı insanlara iyi gelmez.Hayatinıza girmesiyle hayatınız bozulmuş,iyi olan herşey bozulmuş ve şuan mutsuzsunuz..
Bak kardeşim benzer durumunu ben 2011 yılında yaşadım.Biriyle nişanlıyım.Muthis eğitimli sandığım insan sürekli ailemden benden birşeyler yapmamı bekledi.O zamanlar daha atanamamistim.Eve eşya bile almıştık.Digun tarihleri falan herşey belliyken ayrıldım..Çok şükür ailem arkamda durdu nişanı attım.1 yıl sonra eşimle evlendim.
Eşim ise yeni atanmıştı.Elinden gelen hiç birşeyi eksik etmedi.Asla birşeyin lafını etmedi.
Beraber yaptık ödedik.Birlikte zorlandık ettik.Benim.atanmamda çok büyük emeği oldu evlendikten sonra.
Balık baştan kokar derler çok inanırım.Bu adam daha şimdiden yok onu bunu yapmak zorunda mıyım diyor.cok ayıp yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…