Tamam abla inşallah sabırla hayırla saflıkla gelsin inşallahBen dogumu baska yerde yaptim bahceci sadece tup bebek kliniği orda dogum yada baska islem yok kuzum.sigortalar da dogumu pek karsilamiyo genelde bi ara baktiydim snra bahceciye ne paralar odedin dogumuda ode dedim kendimedur baklm kalp atisini duy ikili test detayli.hepsi sirayla tadini cikartmaya calis dogum sonrasi geceler gunduzler yalan oluyo tecrübeye sabit bir anne olarak söylüyorum
Gecen sene bugun benimde transfer sonrasi 1.gundu bekliyodum tutarmi diye ayyy allahim ne zor sinavlar kimseye yasatmasin rabbimTamam abla inşallah sabırla hayırla saflıkla gelsin inşallah
12 subat son adet tarihim 6 mart transferim ama benim gec transfer oldu adetimin 23. Gunu falandi. Son adet tarihimle transfer tarihi hesabi arasinda 3 gun oynuyo uygulamalara gore . 5. Gun embr.Transfer ne zaman yapildi
7.hafta icinde sizinkide 5.gun embriyosu transferine göre ama neden gec transfer oldu o ayri bi durummu ona dair bsy diyemiyorum suan12 subat son adet tarihim 6 mart transferim ama benim gec transfer oldu adetimin 23. Gunu falandi. Son adet tarihimle transfer tarihi hesabi arasinda 3 gun oynuyo uygulamalara gore . 5. Gun embr.
O zaman benim de kaç haftalık olduğumu hesaplar mısınız7 haftalik suan ortalama.kasim sonu gibi dogum tarihibenim oglum da tup bebek artik bu isin kurdu oldum nerdeyse
Kendimi fahri tup bebek doktoru hissettim kizzz suan ayy ben belki yanlis hesap ediyorumdur en dogrusunu doktorunz bilir tabikiO zaman benim de kaç haftalık olduğumu hesaplar mısınız15 Mart'ta 5. Gün blastokist transferi yapıldı. Doktorum son adet tarihine göre hesaplıyor
Nedense doktordan çok sana guvenesim geldiKendimi fahri tup bebek doktoru hissettim kizzz suan ayy ben belki yanlis hesap ediyorumdur en dogrusunu doktorunz bilir tabikisoyle bisy var mesela ben 16 martta son adet oldum 5.gun embriyosu transfer edildi 16 nisanda kanda cikti ve direk 4.haftalik sayildi yani son adetten de saysan yone 4.haftalik oluyo bu hesaba gore sizinkide 6haftalik olmus oluyo
Benim dondurulmus oldu , yumurtalarim gec buyuyunce mecbur 23. Gune kadar bekledik. Dogal siklustu hic ilac kullanmadim transfere kadar ve sonrasinda.7.hafta icinde sizinkide 5.gun embriyosu transferine göre ama neden gec transfer oldu o ayri bi durummu ona dair bsy diyemiyorum suan
Rica ederim ayy merak etmeyin 2 hafta once yada sonra saglikli dogsunlarda suan.o tatli heycanlaro yasamak uykusuz gecelerdn daha hoşNedense doktordan çok sana guvenesim gelditeşekkür ederim
Benimde dondurulmus embriyo transferi subatta donduruldu nisanda transfer.oldu dogal siklus.olcakti ama olmadi.benimBenim dondurulmus oldu , yumurtalarim gec buyuyunce mecbur 23. Gune kadar bekledik. Dogal siklustu hic ilac kullanmadim transfere kadar ve sonrasinda.
Aa neden olmadi ozel degilse?Benimde dondurulmus embriyo transferi subatta donduruldu nisanda transfer.oldu dogal siklus.olcakti ama olmadi.benim
Yumurta kendi normal dongusunde gelismedigi icin maalesefAa neden olmadi ozel degilse?
Anladim , ben de ondan korktum ama cok sukur buyudu . Sizin transfer bu ay mi yoksa onceki olandan mi bahsettiniz okudum yazilarinizi ama karistirdimYumurta kendi normal dongusunde gelismedigi icin maalesef
Benim de 31 marta son adetim oldum ve 20 Mart da da 5.gün embiryosu 12 . Günde pozitif şuan kaç haftalık oldum bilemiyorum tam olarak sizce ???7 haftalik suan ortalama.kasim sonu gibi dogum tarihibenim oglum da tup bebek artik bu isin kurdu oldum nerdeyse
Hayırlı olsun canım çok net görünüyor. Benim bu netlikteyken 130 çıkmıştıHanımlar 27 Mart'ta transfer oldum üst teki 8. Gün alttaki 9. Gün yaptım sizce varmı yarın test gunum beta kaç çıkması gerekEki Görüntüle 3228661
Çok teşekkür ederim inşallah bnmde yüksek çıkarHayırlı olsun canım çok net görünüyor. Benim bu netlikteyken 130 çıkmıştı
Ben keseyi gördüm hâlâ inanamıyorumÇok teşekkür ederim inşallah bnmde yüksek çıkarinanamıyorum hala