Embriyo transferine göre mi Blastokist transferine göre mi gebelik hesaplaması

Merveecn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
1.069
545
Blastokist transfer tarihine göre mi Embiriyo transferi tarihine göre mi hesaplamalıyım kızlar

Başka yerde Blastokist transferine hesapladığımda 7 +0 haftalık olduğum gösteriyor

Embriyo transferine göre 5+5 haftalık gebeyim diyor

En doğrusu nedir lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim??

......,.....................................................

21 Şubat adet/ regl günümdü !!!

10 mart transferim oldu !!!!!!

5. Gün embriyosu transfer edildi.!!!!!!

..................................................................

NASIL hesaplamalıyım ????? Şuan gerçekten kaç HAFTALIĞIM BİLMİYORUM????

Ben de aynı şekilde bilmiyorum. Blastokist farklı son adet tarihine göre farklı çıkıyor. Kadın doğum doktorum son adet tarihine göre bakacaz dedi

Ben de aynı durumdayım 17 Mart blastokist transferi oldum neye göre hesaplama yapacağımı bilmiyorum haftaya doktora gideceğim ona soracağım artık

Ben de çok merak ediyorum hesaplama sitelerinde de farklı farklı çıkıyor

Transfer edildgi gunun tarihi kuzum zaten transfer sonrasi 12.gun kanda cikinca 4haftalik sayılıyor zaten tranfersden sonra 12.gun onceki adetten 1 ay sonrasina denk geliyo 5.gun embriyosu icin ama bu

Transfer edildgi gunun tarihi kuzum zaten transfer sonrasi 12.gun kanda cikinca 4haftalik sayılıyor zaten tranfersden sonra 12.gun onceki adetten 1 ay sonrasina denk geliyo 5.gun embriyosu icin ama bu
Gerçekten miii önemli olan transfer tarihi mi ozaman hesaplayabilirsiniz 10 mart transferim oldu şuan kaç haftalığımm ???

7 haftalik suan ortalama.kasim sonu gibi dogum tarihibenim oglum da tup bebek artik bu isin kurdu oldum nerdeyse
Gerçekten mi 7 haftalık mııı, cuma günü allah nasip ederse ilk kalp atışını göreceğz , abla sen nerde yaptın tedavini hö miden bulandı mı şuan hiç midem bulanmıyor sadece bel ve adet sancısı gibi sancılar oluyor

Bahcecide tedavi gördüm kuzum ben. Oglum dogdu suan 4 aylik oldu bile. Hic belirti yoktu kalp atisina kadar nasil hamileyim ben ya felan diyordum hafif adet olcakmisim gibi bi sanci girip gidiyodu kalp atisi sonrasi bulantı herseyden igrenme tiksinme koku hassasiyeti bir basladi tam basladi merak etme baslayinca da adami darmaduman ediyo

Ayyy desene aynı şeyleri yaşamışız benimde şuan hiç bir şey yok abla, aynen bi sancı giriyor kesiliyor . Orayı bizde düşündük çok pahalıydı gücümüz yetmedi yinede çok şükür rabbim nasip etti . Peki abla böyle olunca erkek mi oluyo

Maşallah, rabbim sana bağışlasın

Kizz yok oyle belirtiye gore cinsiyet hic belli olmaz ben ki yesil elma ve eksi yesil erik yedim hep kiz dediler tam tersi oldu mesela.saglikla allah kucagina aldirsindabahceci evet biraz pahali benim bide 2.denemede tuttu. Ekonomik yönden azıcık sarsiyo insani

Aminnnn aminnn bende şuan tuzlu yeşil erik istiyor acaba ben mi istiyorum yoksa aşeriyormuyum bende anlamıyorum ay bi bakıyorsun benimde erkek oluyor tabi hangisi olursa olsun sağlıklı olsunda yinede bin Şükür abla ne azıcık baya belki benimde zamanımda uygundu yinede şuan baya pahalı birde doktorun Cem hocamıydı Muhammet hocamıydı . Birde doğumunu orda mı yaptın abla . Şuan erken mi bilmiyorum bende doğum paketi olan özel sağlık sigortası yapmak istiyorum da yalnış mı düşünüyorum abla bizimde ilk olunca biraz kıymetli oluyor evet buda benim 2. Denemem birtanesi biyokimyasal gebelik oldu . İkinci denememde tuttu elhamdülillah

Bana da doktorum son adet tarhinden hesaplayabilirsin dedi ancak kalp atisi zamani anlicam sanirim tam kac haftalik oldugunu

Ben dogumu baska yerde yaptim bahceci sadece tup bebek kliniği orda dogum yada baska islem yok kuzum.sigortalar da dogumu pek karsilamiyo genelde bi ara baktiydim snra bahceciye ne paralar odedin dogumuda ode dedim kendimedur baklm kalp atisini duy ikili test detayli.hepsi sirayla tadini cikartmaya calis dogum sonrasi geceler gunduzler yalan oluyo tecrübeye sabit bir anne olarak söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…