- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 39
A istemedim hatta tebrk ettiOlur değerin düşük degilki senin öyle olsaydı ikince kez kan isterdi doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A istemedim hatta tebrk ettiOlur değerin düşük degilki senin öyle olsaydı ikince kez kan isterdi doktor
İnşallah cnmCanım
Canım merhaba ben bugun duydum çok şükür inşaAllah sende duyarsın n
5578 çıktı bugun tekrar kan verdım merktan çok sevındm 8 günde yükselmişOlur değerin düşük degilki senin öyle olsaydı ikince kez kan isterdi doktor
Acaba 5haftalıkta kalpde duyulurmuMerhaba hanımlar kan testim şükür pozitif çıktı haftaya cuma kese kontrolü var kalp atışında duyulurmu acaba
6. Haftada net duyulur inşallah Rabbim duymayı nasip eylesin sizedeAcaba 5haftalıkta kalpde duyulurmu
İnşallh Allh rağzıolsun6. Haftada net duyulur inşallah Rabbim duymayı nasip eylesin sizede
Yaa konu açılalı olmuş biraz ama ben de bunu çok merak ediyorum henüz kese görmedim kaç haftalığım acabaa 28 mayıs son adetimin ilk günü, 5.gün embriyosu transfer edildi, 14 haziran öğleden önce transfer tarihim acaba kaç haftalığım nasıl hesaplanıyoo7 haftalik suan ortalama.kasim sonu gibi dogum tarihibenim oglum da tup bebek artik bu isin kurdu oldum nerdeyse
6 haftalık bebisYaa konu açılalı olmuş biraz ama ben de bunu çok merak ediyorum henüz kese görmedim kaç haftalığım acabaa 28 mayıs son adetimin ilk günü, 5.gün embriyosu transfer edildi, 14 haziran öğleden önce transfer tarihim acaba kaç haftalığım nasıl hesaplanıyoo
Yaaa eveeett benimdee 28 mayıs son adetimin ilk günü ama ben 17 haziran 11.30da transfer oldumm 10 temmuzda kese için gideceğim ama şimdiii kaç haftalık merak ediyorum bir türlü hesaplayamıyorumYaa konu açılalı olmuş biraz ama ben de bunu çok merak ediyorum henüz kese görmedim kaç haftalığım acabaa 28 mayıs son adetimin ilk günü, 5.gün embriyosu transfer edildi, 14 haziran öğleden önce transfer tarihim acaba kaç haftalığım nasıl hesaplanıyoo
Kese için gittiiğinde doktor haftana ne diyecek bakalım bizle de paylaşırsın olur muuu hemen hemen aynıymışızz seninle çünküYaa konu açılalı olmuş biraz ama ben de bunu çok merak ediyorum henüz kese görmedim kaç haftalığım acabaa 28 mayıs son adetimin ilk günü, 5.gün embriyosu transfer edildi, 14 haziran öğleden önce transfer tarihim acaba kaç haftalığım nasıl hesaplanıyoo
Ayy teşekkür ederimm internette 5 haftalık çıkıyo 23 haziranda kan vermiştim 2 haftalık falan demişlerdi iyice kafam karışmıştı ama kese görünce net bişey söyler herhalde doktorum6 haftalık bebis
Yaaa eveeett benimdee 28 mayıs son adetimin ilk günü ama ben 17 haziran 11.30da transfer oldumm 10 temmuzda kese için gideceğim ama şimdiii kaç haftalık merak ediyorum bir türlü hesaplayamıyorum
Ben de 6 temmuzda gitcem kese için nasıl hesaplanıyo asla anlayamadım öğrenicem inşallahKese için gittiiğinde doktor haftana ne diyecek bakalım bizle de paylaşırsın olur muuu hemen hemen aynıymışızz seninle çünkü
Yaa hadi azz kalmış güzelll kese haberlerini bekliyorum Öğrenince benimkini de bir hesaplayalıııımBen de 6 temmuzda gitcem kese için nasıl hesaplanıyo asla anlayamadım öğrenicem inşallah
Transfer edildikten sonra 12.gunde kanda cikiyo ki bu genelde son adetten 1 ay sonrasine geliyo o zamanda 4 haftalik gebelik olarak hesaplanıyor biraz degisijhayirlisi olsun saglikla sihhate dogsun butun minik bebisler.valla en guzel anlar tadini cikartin dogunca ortalik karisiyo uykusuzluk yorgunluk vs vsAyy teşekkür ederimm internette 5 haftalık çıkıyo 23 haziranda kan vermiştim 2 haftalık falan demişlerdi iyice kafam karışmıştı ama kese görünce net bişey söyler herhalde doktorum
Olsun olsun ben o yorgunluğa razıyım çok teşekkür ederimm tatlı bebeğinizle güzel mutlu uzuun bir hayat diliyorum sizeTransfer edildikten sonra 12.gunde kanda cikiyo ki bu genelde son adetten 1 ay sonrasine geliyo o zamanda 4 haftalik gebelik olarak hesaplanıyor biraz degisijhayirlisi olsun saglikla sihhate dogsun butun minik bebisler.valla en guzel anlar tadini cikartin dogunca ortalik karisiyo uykusuzluk yorgunluk vs vs
Teşekkür ederim sizlerde saglicakla kucağınıza alırsıniz insallahOlsun olsun ben o yorgunluğa razıyım çok teşekkür ederimm tatlı bebeğinizle güzel mutlu uzuun bir hayat diliyorum size
Bende dün transfer oldum yani 8 Ekim. 19 Eylül son adet tarihimdi nette blastokist gebelik hesaplama ve embriyo gebelik hesaplama farklı çıkıyor. Blastokist ve Embriyo hesaplama arasında ki fark nedir? 5. embriyosu dondurulmuş oldum.Ya pardon yanlış yazmışım ben 20 martta transfer oldum 5.gün embiryosu son adetim 7 martta olmuştu şimdi ben kaç haftalık oluyorum
Merhaba. Tüp bebek hesaplamada da normal gebelikteki gibi son adet tarihi baz alınıyor.Bende dün transfer oldum yani 8 Ekim. 19 Eylül son adet tarihimdi nette blastokist gebelik hesaplama ve embriyo gebelik hesaplama farklı çıkıyor. Blastokist ve Embriyo hesaplama arasında ki fark nedir? 5. embriyosu dondurulmuş oldum.