- 17 Haziran 2021
- 88
- 51
Aynn öyle bnde acaba düzenli artacakmi diye düşünmeye başladım doğuma kadar böyle heralde hep kaygıBen keseyi gördüm hâlâ inanamıyorum tüp bebek annelerinin kaygıları korkuları hiç bitmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynn öyle bnde acaba düzenli artacakmi diye düşünmeye başladım doğuma kadar böyle heralde hep kaygıBen keseyi gördüm hâlâ inanamıyorum tüp bebek annelerinin kaygıları korkuları hiç bitmez
Benim gecen seneydi kuzum tuttuda cok sukur aralik ayinda doğum yaptimAnladim , ben de ondan korktum ama cok sukur buyudu . Sizin transfer bu ay mi yoksa onceki olandan mi bahsettiniz okudum yazilarinizi ama karistirdim
20 martta adet olup nasil transfer oldu anlayamadm benBenim de 31 marta son adetim oldum ve 20 Mart da da 5.gün embiryosu 12 . Günde pozitif şuan kaç haftalık oldum bilemiyorum tam olarak sizce ???
Benim boyleken 413 cikmistiHanımlar 27 Mart'ta transfer oldum üst teki 8. Gün alttaki 9. Gün yaptım sizce varmı yarın test gunum beta kaç çıkması gerekEki Görüntüle 3228661
Masallah darisi basimiza insallah canim saglikla buyutBenim gecen seneydi kuzum tuttuda cok sukur aralik ayinda doğum yaptim
20 martta adet olup nasil transfer oldu anlayamadm b
20 martta adet olup nasil transfer oldu anlayamadm ben
Ya pardon yanlış yazmışım ben 20 martta transfer oldum 5.gün embiryosu son adetim 7 martta olmuştu şimdi ben kaç haftalık oluyorum20 martta adet olup nasil transfer oldu anlayamadm ben
Hee simdi oldu bende diyorum ben mi anlamadimsizinkide 5.haftada o zaman zaten bebek olmasa nisan 7 gibi adet gununuz ortalama bebekte suan 1 aylik sayiliyoYa pardon yanlış yazmışım ben 20 martta transfer oldum 5.gün embiryosu son adetim 7 martta olmuştu şimdi ben kaç haftalık oluyorum
İnşallah bnmkinde yüksek çıkarBenim boyleken 413 cikmisti
Evet kusura bakmayın yanlışlıkla yazdım işte cuma günü kese görmeye gideceğim hayırlısı artıkHee simdi oldu bende diyorum ben mi anlamadimsizinkide 5.haftada o zaman zaten bebek olmasa nisan 7 gibi adet gununuz ortalama bebekte suan 1 aylik sayiliyo
Hadi inşallah guzel haberler ileEvet kusura bakmayın yanlışlıkla yazdım işte cuma günü kese görmeye gideceğim hayırlısı artık
Abla bir şey soracam belki bir bilgin vardır ben aşırı kabızım affedersin yapınca hem yanma hemde hafif makat bölgesinde kanama oluyor . Kayısı yedim olmadı komposto içtim olmadı. Doktorum Duphalac şurup yazdı içtim olmadı . Senin bildiğin gebelikte kabızlık için bildiğin birşey varmı yaaa çok kötüyüm anlatamam . Korkuyorum daGecen sene bugun benimde transfer sonrasi 1.gundu bekliyodum tutarmi diye ayyy allahim ne zor sinavlar kimseye yasatmasin rabbim
Bol su ve yeşillik tuketmen gerekiyo lifli gidalar sebze tarzi seyler yersen daha iyi duphalac banada onerdi doktor ama gerek kalmadi benim icin. Bunun disinda doktoruna sormadan herhangi bisey sakin tuketme kuzum ve ikinma oyle cokAbla bir şey soracam belki bir bilgin vardır ben aşırı kabızım affedersin yapınca hem yanma hemde hafif makat bölgesinde kanama oluyor . Kayısı yedim olmadı komposto içtim olmadı. Doktorum Duphalac şurup yazdı içtim olmadı . Senin bildiğin gebelikte kabızlık için bildiğin birşey varmı yaaa çok kötüyüm anlatamam . Korkuyorum da
Bana gün kayısınınye dediler zeytinyağı iç diyorlar . Duphalac bir işe yaramıyor sanki çok halsizim sanki abla sabah kahvaltısı şimdi yapıyorum kalkamıyorum kii ,salata Marul roka tüketiyorum lifli içeriği yüksek olanları tüketiyorum evetBol su ve yeşillik tuketmen gerekiyo lifli gidalar sebze tarzi seyler yersen daha iyi duphalac banada onerdi doktor ama gerek kalmadi benim icin. Bunun disinda doktoruna sormadan herhangi bisey sakin tuketme kuzum ve ikinma oyle cok
Hurma ye bak faydali ceviz badem ye kefir tuket probiyotik bagirsak sistemine iyi gelirBana gün kayısınınye dediler zeytinyağı iç diyorlar . Duphalac bir işe yaramıyor sanki çok halsizim sanki abla sabah kahvaltısı şimdi yapıyorum kalkamıyorum kii ,salata Marul roka tüketiyorum lifli içeriği yüksek olanları tüketiyorum evet
Selam bende mart20 transfer oldum nisan 1 de kantahlili yprdm pozitif doktrmda bir haftaya rendevü verdi ben de şuan kaç haftalığım bilmiyorumTransfer edildgi gunun tarihi kuzum zaten transfer sonrasi 12.gun kanda cikinca 4haftalik sayılıyor zaten tranfersden sonra 12.gun onceki adetten 1 ay sonrasina denk geliyo 5.gun embriyosu icin ama bu
Tüp bebekte bende hep son adet tarihim soruldu ve ona gore hesaplandi. Kese bebek buyuyunce de keseye gore de hafta çikarildi. Yani bunlar pek fazla tarihi etkilemiyor. Sonuçta transfer de olsa normal yolla hamilelik de olsa adet doneminin neredeyse benzer tarihlerine denk geliyor tutunma. O yuzden son adet yeterliBlastokist transfer tarihine göre mi Embiriyo transferi tarihine göre mi hesaplamalıyım kızlar
Başka yerde Blastokist transferine hesapladığımda 7 +0 haftalık olduğum gösteriyor
Embriyo transferine göre 5+5 haftalık gebeyim diyor
En doğrusu nedir lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim??
......,.....................................................
21 Şubat adet/ regl günümdü !!!
10 mart transferim oldu !!!!!!
5. Gün embriyosu transfer edildi.!!!!!!
..................................................................
NASIL hesaplamalıyım ????? Şuan gerçekten kaç HAFTALIĞIM BİLMİYORUM????
5haftalik kuzumSelam bende mart20 transfer oldum nisan 1 de kantahlili yprdm pozitif doktrmda bir haftaya rendevü verdi ben de şuan kaç haftalığım bilmiyorum
A gerçektenmi 4sanıyordum bn5haftalik kuzum
A gerçektenmi 4sanıyordum b
A gerçektenmi 4sanıyordum bnBenimde embro 5 günlüktü ama 321 martta kantahlılınde 3 hafta yaznca bile ben şaırdm aslnda inşallh senin dediğin gibidirA gerçektenmi 4sanıyordum bn