Embriyo transferine göre mi Blastokist transferine göre mi gebelik hesaplaması

Ya pardon yanlış yazmışım ben 20 martta transfer oldum 5.gün embiryosu son adetim 7 martta olmuştu şimdi ben kaç haftalık oluyorum
Hee simdi oldu bende diyorum ben mi anlamadim😀😀sizinkide 5.haftada o zaman zaten bebek olmasa nisan 7 gibi adet gununuz ortalama bebekte suan 1 aylik sayiliyo 🤩🤩

Gecen sene bugun benimde transfer sonrasi 1.gundu bekliyodum tutarmi diye ayyy allahim ne zor sinavlar kimseye yasatmasin rabbim
Abla bir şey soracam belki bir bilgin vardır ben aşırı kabızım affedersin yapınca hem yanma hemde hafif makat bölgesinde kanama oluyor . Kayısı yedim olmadı komposto içtim olmadı. Doktorum Duphalac şurup yazdı içtim olmadı . Senin bildiğin gebelikte kabızlık için bildiğin birşey varmı yaaa 😔 çok kötüyüm anlatamam . Korkuyorum da

Abla bir şey soracam belki bir bilgin vardır ben aşırı kabızım affedersin yapınca hem yanma hemde hafif makat bölgesinde kanama oluyor . Kayısı yedim olmadı komposto içtim olmadı. Doktorum Duphalac şurup yazdı içtim olmadı . Senin bildiğin gebelikte kabızlık için bildiğin birşey varmı yaaa 😔 çok kötüyüm anlatamam . Korkuyorum da
Bol su ve yeşillik tuketmen gerekiyo lifli gidalar sebze tarzi seyler yersen daha iyi duphalac banada onerdi doktor ama gerek kalmadi benim icin. Bunun disinda doktoruna sormadan herhangi bisey sakin tuketme kuzum ve ikinma oyle cok

Bol su ve yeşillik tuketmen gerekiyo lifli gidalar sebze tarzi seyler yersen daha iyi duphalac banada onerdi doktor ama gerek kalmadi benim icin. Bunun disinda doktoruna sormadan herhangi bisey sakin tuketme kuzum ve ikinma oyle cok
Bana gün kayısınınye dediler zeytinyağı iç diyorlar . Duphalac bir işe yaramıyor sanki çok halsizim sanki abla sabah kahvaltısı şimdi yapıyorum kalkamıyorum kii ,salata Marul roka tüketiyorum lifli içeriği yüksek olanları tüketiyorum evet

Bana gün kayısınınye dediler zeytinyağı iç diyorlar . Duphalac bir işe yaramıyor sanki çok halsizim sanki abla sabah kahvaltısı şimdi yapıyorum kalkamıyorum kii ,salata Marul roka tüketiyorum lifli içeriği yüksek olanları tüketiyorum evet
Hurma ye bak faydali ceviz badem ye kefir tuket probiyotik bagirsak sistemine iyi gelir

Transfer edildgi gunun tarihi kuzum zaten transfer sonrasi 12.gun kanda cikinca 4haftalik sayılıyor zaten tranfersden sonra 12.gun onceki adetten 1 ay sonrasina denk geliyo 5.gun embriyosu icin ama bu
Selam bende mart20 transfer oldum nisan 1 de kantahlili yprdm pozitif doktrmda bir haftaya rendevü verdi ben de şuan kaç haftalığım bilmiyorum

Blastokist transfer tarihine göre mi Embiriyo transferi tarihine göre mi hesaplamalıyım kızlar

Başka yerde Blastokist transferine hesapladığımda 7 +0 haftalık olduğum gösteriyor

Embriyo transferine göre 5+5 haftalık gebeyim diyor

En doğrusu nedir lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim??

......,.....................................................

21 Şubat adet/ regl günümdü !!!

10 mart transferim oldu !!!!!!

5. Gün embriyosu transfer edildi.!!!!!!

..................................................................

NASIL hesaplamalıyım ????? Şuan gerçekten kaç HAFTALIĞIM BİLMİYORUM????
Tüp bebekte bende hep son adet tarihim soruldu ve ona gore hesaplandi. Kese bebek buyuyunce de keseye gore de hafta çikarildi. Yani bunlar pek fazla tarihi etkilemiyor. Sonuçta transfer de olsa normal yolla hamilelik de olsa adet doneminin neredeyse benzer tarihlerine denk geliyor tutunma. O yuzden son adet yeterli

X