Embriyo transferine göre mi Blastokist transferine göre mi gebelik hesaplaması

Ben dogumu baska yerde yaptim bahceci sadece tup bebek kliniği orda dogum yada baska islem yok kuzum.sigortalar da dogumu pek karsilamiyo genelde bi ara baktiydim snra bahceciye ne paralar odedin dogumuda ode dedim kendime😀😀😅dur baklm kalp atisini duy ikili test detayli.hepsi sirayla tadini cikartmaya calis dogum sonrasi geceler gunduzler yalan oluyo tecrübeye sabit bir anne olarak söylüyorum 😀😀😅😅
Tamam abla inşallah sabırla hayırla saflıkla gelsin inşallah

12 subat son adet tarihim 6 mart transferim ama benim gec transfer oldu adetimin 23. Gunu falandi. Son adet tarihimle transfer tarihi hesabi arasinda 3 gun oynuyo uygulamalara gore . 5. Gun embr.
7.hafta icinde sizinkide 5.gun embriyosu transferine göre ama neden gec transfer oldu o ayri bi durummu ona dair bsy diyemiyorum suan

O zaman benim de kaç haftalık olduğumu hesaplar mısınız 😂 15 Mart'ta 5. Gün blastokist transferi yapıldı. Doktorum son adet tarihine göre hesaplıyor
Kendimi fahri tup bebek doktoru hissettim kizzz suan ayy ben belki yanlis hesap ediyorumdur en dogrusunu doktorunz bilir tabiki😘 soyle bisy var mesela ben 16 martta son adet oldum 5.gun embriyosu transfer edildi 16 nisanda kanda cikti ve direk 4.haftalik sayildi yani son adetten de saysan yone 4.haftalik oluyo bu hesaba gore sizinkide 6haftalik olmus oluyo

Kendimi fahri tup bebek doktoru hissettim kizzz suan ayy ben belki yanlis hesap ediyorumdur en dogrusunu doktorunz bilir tabiki😘 soyle bisy var mesela ben 16 martta son adet oldum 5.gun embriyosu transfer edildi 16 nisanda kanda cikti ve direk 4.haftalik sayildi yani son adetten de saysan yone 4.haftalik oluyo bu hesaba gore sizinkide 6haftalik olmus oluyo
Nedense doktordan çok sana guvenesim geldi 😀 teşekkür ederim

7.hafta icinde sizinkide 5.gun embriyosu transferine göre ama neden gec transfer oldu o ayri bi durummu ona dair bsy diyemiyorum suan
Benim dondurulmus oldu , yumurtalarim gec buyuyunce mecbur 23. Gune kadar bekledik. Dogal siklustu hic ilac kullanmadim transfere kadar ve sonrasinda.

Benim dondurulmus oldu , yumurtalarim gec buyuyunce mecbur 23. Gune kadar bekledik. Dogal siklustu hic ilac kullanmadim transfere kadar ve sonrasinda.
Benimde dondurulmus embriyo transferi subatta donduruldu nisanda transfer.oldu dogal siklus.olcakti ama olmadi.benim

Ben dondurulmuş transfer olmuştum, doktorum adetimin başlangıç tarihini baz alıyordu

Merhaba Kızlar lütfen bi bana da yardım edin benimde 31 marta adetimin son günü 20 martta da transfer edildi 5.gün embiryosu sizce kaç haftalık oluyor

Hanımlar 27 Mart'ta transfer oldum üst teki 8. Gün alttaki 9. Gün yaptım sizce varmı yarın test gunum beta kaç çıkması gerek
IMG_20230405_115227.jpg

X