merhaba ben de 5. Gün embriyosu transferi yapıldı ama bugün erken gebelik testi yaptım sonuç negatif şimdi yine de kan verdim bekliyorum sonucu bakalım nolacak ama hiç umudum yok yani
Merhabalar, aynı gün transfer olmuştuk ben de az önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı maalesefMerhabalar. Aranızda embriyo transfer sonrası erken gebelik testinde negatif olup kan testi gününde pozitif çıkan var mı? Gün hesaplarken transfer gününü de ekliyormusunuz? Benim bugün transfer günümle beraber 8 günüm, sabahki testim negatif. 3 gün embriyosu çift emb transfer oldum.
Artık belirti falan aramıyorum çünkü ilk günlerdeki gibi bi ağrım sızım yok göğüs ağrısından başkaarada bir adet sancısı giriyor geçiyor.
Canım erken olabilir ben bugün tekrar yaptım test dayanamadım çizgiyi görüyorum ama net değil pozitif sayılır mı bilemiyorum. Bel ağrım ve adet sancım arttı bugün.Merhabalar, aynı gün transfer olmuştuk ben de az önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı maalesef
Gayet var ve 3.gün embriyosuna göre çok iyiCanım erken olabilir ben bugün tekrar yaptım test dayanamadım çizgiyi görüyorum ama net değil pozitif sayılır mı bilemiyorum. Bel ağrım ve adet sancım arttı bugün.
Bence de sizin çift çizgi gibi gözüküyor. Hayırlı olsunCanım erken olabilir ben bugün tekrar yaptım test dayanamadım çizgiyi görüyorum ama net değil pozitif sayılır mı bilemiyorum. Bel ağrım ve adet sancım arttı bugün.
İnşallah ya umarım düşmezGayet var ve 3.gün embriyosuna göre çok iyiilk gün sayılmaz sizin şuan 7.gününüz
Ben 30 ekimde oldum bugün 8. günüm olması gerekiyor transfer gününü saymazsamİnşallah ya umarım düşmez
Silik de olsa çift çizgi görünüyor hayırlı olsunBen 30 ekimde oldum bugün 8. günüm olması gerekiyor transfer gününü saymazsam
Teşekkür ederim inşallah düşmezSilik de olsa çift çizgi görünüyor hayırlı olsun
hangi marka bu?Canım erken olabilir ben bugün tekrar yaptım test dayanamadım çizgiyi görüyorum ama net değil pozitif sayılır mı bilemiyorum. Bel ağrım ve adet sancım arttı bugün.
Bende onla yaptım doğru çıktı fakat şunu göz önünde bulundurun çatlatma iğnesi vurduysanız da çift çizgi çıkıyor kan testi en sağlamıBen bu sabah (iki kere) ve aksam (bir kere) Artimed gebelik testi kullandim. ayni gün 3 kere arka arkaya. Üçünde‘de cift çizgi görebildim. Ama artimed ne kadar güvenilir bir marka ki? Ben yine sevinemiyorum. Bugün transferden sonra 7. gün. 5. gün taze embryo transfer edildi
Artimed markayla tecrübe olan varmi?
Canım erken olabilir ben bugün tekrar yaptım test dayanamadım çizgiyi görüyorum ama net değil pozitif sayılır mı bilemiyorum. Bel ağrım ve adet sancım arttı bugün.
Tekrar yaptınız mı kızlarSelam kızlar, benim de bugün 6.gunum.
Dun ve bugün test yaptim varla yok orasi cok zor gorulen bisi var gibi ama hiccc guvenim yok nedense teste, bi de ben gonapeptyl igne oluyorum her gun, catlatma ignesi o da sonucta, ondan mi oyle cikiyo inanin hic bilmiyorum artik aklimi oynatcam.
Resim1, dun sabahki 10 dk içinde
Resim2, dun sabahkinin aksam görüntüsü
Resim3, bu sabah 10dk icinde
Sonucunuz çıktı mı acaba umarım pozitiftiraradan 7 gün geçmesine rağmen catlama ignenin etkisi var mı hala?