Embriyo transfer sonrası negatif test.

Dila96

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2024
129
76
Merhabalar. Aranızda embriyo transfer sonrası erken gebelik testinde negatif olup kan testi gününde pozitif çıkan var mı? Gün hesaplarken transfer gününü de ekliyormusunuz? Benim bugün transfer günümle beraber 8 günüm, sabahki testim negatif. 3 gün embriyosu çift emb transfer oldum.

Artık belirti falan aramıyorum çünkü ilk günlerdeki gibi bi ağrım sızım yok göğüs ağrısından başka arada bir adet sancısı giriyor geçiyor.

merhaba ben de 5. Gün embriyosu transferi yapıldı ama bugün erken gebelik testi yaptım sonuç negatif şimdi yine de kan verdim bekliyorum sonucu bakalım nolacak ama hiç umudum yok yani

Merhabalar, aynı gün transfer olmuştuk ben de az önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı maalesef

Merhabalar, aynı gün transfer olmuştuk ben de az önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı maalesef
Canım erken olabilir ben bugün tekrar yaptım test dayanamadım çizgiyi görüyorum ama net değil pozitif sayılır mı bilemiyorum. Bel ağrım ve adet sancım arttı bugün.

Eklentiler

• IMG_9657.jpeg
    90,1 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_9656.jpeg
    61,4 KB · Görüntüleme: 86
Canım erken olabilir ben bugün tekrar yaptım test dayanamadım çizgiyi görüyorum ama net değil pozitif sayılır mı bilemiyorum. Bel ağrım ve adet sancım arttı bugün.
Gayet var ve 3.gün embriyosuna göre çok iyi ilk gün sayılmaz sizin şuan 7.gününüz

Bence de sizin çift çizgi gibi gözüküyor. Hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim çok net tek çizgiydi. Olsaydı silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum

Ben bu sabah (iki kere) ve aksam (bir kere) Artimed gebelik testi kullandim. ayni gün 3 kere arka arkaya. Üçünde‘de cift çizgi görebildim. Ama artimed ne kadar güvenilir bir marka ki? Ben yine sevinemiyorum. Bugün transferden sonra 7. gün. 5. gün taze embryo transfer edildi
Artimed markayla tecrübe olan varmi?

Bende onla yaptım doğru çıktı fakat şunu göz önünde bulundurun çatlatma iğnesi vurduysanız da çift çizgi çıkıyor kan testi en sağlamı

aradan 7 gün geçmesine rağmen catlama ignenin etkisi var mı hala?

Selam kızlar, benim de bugün 6.gunum.
Dun ve bugün test yaptim varla yok orasi cok zor gorulen bisi var gibi ama hiccc guvenim yok nedense teste, bi de ben gonapeptyl igne oluyorum her gun, catlatma ignesi o da sonucta, ondan mi oyle cikiyo inanin hic bilmiyorum artik aklimi oynatcam.
Resim1, dun sabahki 10 dk içinde
Resim2, dun sabahkinin aksam görüntüsü
Resim3, bu sabah 10dk icinde

Eklentiler

• 1000068104.jpg
    114,3 KB · Görüntüleme: 59
  • 1000068165.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 42
  • 1000068166.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 59
Tekrar yaptınız mı kızlar

Ben 5.6.ve 7.gunler yaptim evde, hepsinde silik cikti, 3.cusu biraz daha netlesmisti, ama ucu de duruyo atmadim suan baya cift cizgi hepsi sonradan koyulasti. Cok güvenim yok. Bugun kan verdim sonucunu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…