Aleyküm selam foto atmamışsınız ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aleyküm selam foto atmamışsınız ama
Ya
Ya gerçekten mi 4 yıldır şu çizgiyi böyle görmenin hayalini yaşıyorum rabbim tüm isteyenlerin yardımcısı olsun herkez yaşasın bu duyguyu sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah çok mutlu oldum yaYaçok net görünüyor hayırlı olsun bebişiniz rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin o kadar mutlu oluyorum pozitif gördükçe
. Bizim dd yarın kese randevümüz var baba da dua eder misiniz
![]()
İnanamıyorum bn ya kan versem mi vermesem mi 22 sinde test günüm ama netleşmesini istiyorum biran önce deYaçok net görünüyor hayırlı olsun bebişiniz rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin o kadar mutlu oluyorum pozitif gördükçe
. Bizim dd yarın kese randevümüz var baba da dua eder misiniz
![]()
Verin çıkar hem kafanız rahatlar kaçıncı gün emriyosuyduİnanamıyorum bn ya kan versem mi vermesem mi 22 sinde test günüm ama netleşmesini istiyorum biran önce de
5 gün 2 eriyor iyi kalite demişti doktorVerin çıkar hem kafanız rahatlar kaçıncı gün emriyosuydu
Bugün kan ver kafan tam rahatlasın sevincini yaşa banada haber ver5 gün 2 eriyor iyi kalite demişti doktor
Akşam acilen veririm belki hayırlısı bklmBugün kan ver kafan tam rahatlasın sevincini yaşa banada haber ver![]()
Hayırlı akşamlar 140.6 çıktı çok şaşkınım çıkması gereken sayı ne bilmiyorum nasıl sizceVerin çıkar hem kafanız rahatlar kaçıncı gün emriyosuydu
Hayırlı akşamlar harika çıkmışHayırlı akşamlar 140.6 çıktı çok şaşkınım çıkması gereken sayı ne bilmiyorum nasıl sizce
Kaç çıkması gerektiğini bilmeyince çok mutlu oldum mesajınızaHayırlı akşamlar harika çıkmışhayırlı olsun
Allah tamamına erdirsin
Merhabalar hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinHayırlı akşamlar 140.6 çıktı çok şaşkınım çıkması gereken sayı ne bilmiyorum nasıl sizce
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin. Ben de heyecandan ölecem yarın kese kontrolüm varKaç çıkması gerektiğini bilmeyince çok mutlu oldum mesajınıza
Hadi hayırlı sonuçlar alman damla inşallahRabbim mutluluğunuzu daim etsin. Ben de heyecandan ölecem yarın kese kontrolüm var![]()
5 gün iki ebriyoMerhabalar hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinkacıncı gün embriyosuydu acaba?
Asla pozitif çıkmasını bekleme çok erken yapmışsın :) Azıcık sabret kan testi yaptır. Moralini bozma boşuna. İdrar en geç çıkartan şey sonucu.
Belli olmaz cnm yinede .Eki Görüntüle 3563618
9 gün gece 2 de yaptım sanırım negatif oldu 2 denemem 2 embriyo konuşmuştu sabah kan testi vericem pozitif çıkma ihtimali nedir sizce bence 0 gbi
Kan testi verdin mi ?Eki Görüntüle 3563618
9 gün gece 2 de yaptım sanırım negatif oldu 2 denemem 2 embriyo konuşmuştu sabah kan testi vericem pozitif çıkma ihtimali nedir sizce bence 0 gbi