• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası 6. kaset test negatif

Aleyküm selam foto atmamışsınız ama
1000138245.webp

Ya😍 çok net görünüyor hayırlı olsun bebişiniz rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin o kadar mutlu oluyorum pozitif gördükçe💕. Bizim dd yarın kese randevümüz var baba da dua eder misiniz🤲🏻
Ya gerçekten mi 4 yıldır şu çizgiyi böyle görmenin hayalini yaşıyorum rabbim tüm isteyenlerin yardımcısı olsun herkez yaşasın bu duyguyu sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah çok mutlu oldum ya

Ya😍 çok net görünüyor hayırlı olsun bebişiniz rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin o kadar mutlu oluyorum pozitif gördükçe💕. Bizim dd yarın kese randevümüz var baba da dua eder misiniz🤲🏻
İnanamıyorum bn ya kan versem mi vermesem mi 22 sinde test günüm ama netleşmesini istiyorum biran önce de

Asla pozitif çıkmasını bekleme çok erken yapmışsın :) Azıcık sabret kan testi yaptır. Moralini bozma boşuna. İdrar en geç çıkartan şey sonucu.
image.webp

9 gün gece 2 de yaptım sanırım negatif oldu 2 denemem 2 embriyo konuşmuştu sabah kan testi vericem pozitif çıkma ihtimali nedir sizce bence 0 gbi

Kızlar günaydın, bugün transferimden sonra 4. Günüm ve dayanamayıp erken testlerden yapanım sizce var mı 🙏 bu 2. Denemem 5. Gün dondurulmuş tek embriyo transfer oldum.

buraya ekliyorum

Eklentiler

• IMG_9971.webp
    IMG_9971.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_9971.webp
    IMG_9971.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 11
Back
X