Transfer sonrası 6. kaset test negatif

Kızlar günaydın, bugün transferimden sonra 4. Günüm ve dayanamayıp erken testlerden yapanım sizce var mı 🙏 bu 2. Denemem 5. Gün dondurulmuş tek embriyo transfer oldum.
Merhaba hayırlısı olsun beklemesi çok zor evet ama 4. Gün çok çok erken tutunma süreci dahi 6 ile 10 gün arasında değişiklik gösteriyor en erken 9. Günü bekleyin bence acele edip motivasyonunuzu düşürmeyin güzel düşünün güzel olsun Allah’ın izniyle 🤲🥹🧿❤️

Merhaba hayırlısı olsun beklemesi çok zor evet ama 4. Gün çok çok erken tutunma süreci dahi 6 ile 10 gün arasında değişiklik gösteriyor en erken 9. Günü bekleyin bence acele edip motivasyonunuzu düşürmeyin güzel düşünün güzel olsun Allah’ın izniyle 🤲🥹🧿❤️
Merhaba çok teşekkür ederim🥰 evet çok erken kan testinde bile 6.25 çıktı şimdi iki günde bir kan vermem zorunda kalıcam😂🙏 inşallah artar değerler dualarınızı bekliyorum

Merhaba çok teşekkür ederim🥰 evet çok erken kan testinde bile 6.25 çıktı şimdi iki günde bir kan vermem zorunda kalıcam😂🙏 inşallah artar değerler dualarınızı bekliyorum
Allahım güzel sonuçlar nasip etsin hepimize inşallah hiç birimizin kucağı boş kalmasın 🤲🧿❤️ben pozitif sonuç aldım kese için gün sayıyorum hcg telaşı bitince de kese gözükecek mi boş değildir inşallah düşüncesi daha da zormuş Hepimize sonu güzel olan heyecanlar yaşatsın allahım hep dua ediyorum 🤲

Slm kızlar bende 5.gun embriyosu transfer edildi bugun 7.gunum erken gebelik testi yaptım gölge gibi çıktı ikinci gününden beri kasık bel ağrısı çekiyorum bugün sivilce çıktı moralim bozuldu lütfen cvp verin

Eklentiler

• Screenshot_20250323-121018.webp
    Screenshot_20250323-121018.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 69
Slm kızlar bende 5.gun embriyosu transfer edildi ikinci günden beri kasık bel ağrım var ara ara bugün sivilce çıktı moralim bozuldu test yaptım gölge gibi silik çıktı bakabilirmisiniz

Eklentiler

• Screenshot_20250323-121018.webp
    Screenshot_20250323-121018.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20250323_115555_1.webp
    IMG_20250323_115555_1.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar transfer günü sayılıyor mu bilmiyorum 5 Mart Çarşamba günü transfer oldum sayarsak henüz 5 gün oldu saymazsak 6 gün oldu transfer olalı erken gebelik testi normal kaset test negatif 5. Gün embriyosu dondurulmuş böyle olup pozitif çıkan var mı morelim sıfır
Suanki durumunuz nedir

23 ünde sabah transfer oldum bıgün transfer günü hariç 5. Günüm kızlar. Yarım doz ovitrelle vuruldu 23 ünde transferde bana. Bugün testim bu şekilde. Sizce hala ovitrelle etkisimidir. Yok u benim gibi olan. Kafayı yemek üzereyim belirsizlikten. Sakince test gününü bekleyenlerden olamıyorum maalesef.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 51
23 ünde sabah transfer oldum bıgün transfer günü hariç 5. Günüm kızlar. Yarım doz ovitrelle vuruldu 23 ünde transferde bana. Bugün testim bu şekilde. Sizce hala ovitrelle etkisimidir. Yok u benim gibi olan. Kafayı yemek üzereyim belirsizlikten. Sakince test gününü bekleyenlerden olamıyorum maalesef.
Sevda ben de aynı durumdayım, pazartesi test günüm, senin sonucun belli oldu mu acaba?

Sevda ben de aynı durumdayım, pazartesi test günüm, senin sonucun belli oldu mu acaba?
Canım belli oldu şükür bugün 16. Günüm ve kese gördük umarım içide doludur. Sizin durum ne oldu çok merak ettim. İnşallah hayırlı sonuç alırsınız

Canım belli oldu şükür bugün 16. Günüm ve kese gördük umarım içide doludur. Sizin durum ne oldu çok merak ettim. İnşallah hayırlı sonuç alırsınız
Evet şimdi kese görünmesi, içi dolu mu o telaşlar sardı beni de.. allahım kolay güzel hamilelik nasip etsin hepimize 🙏🏻 isteyen herkese versin inşallah 🙏🏻🙏🏻😇

Evet şimdi kese görünmesi, içi dolu mu o telaşlar sardı beni de.. allahım kolay güzel hamilelik nasip etsin hepimize 🙏🏻 isteyen herkese versin inşallah 🙏🏻🙏🏻😇
Aminnn inşallah. Cuma günü gideceğim ben kese için. Aslında bugün gittim keseyi gördüm dedi ama içini göremeyiz daha dedi. İçim içimi yiyor.

Aminnn inşallah. Cuma günü gideceğim ben kese için. Aslında bugün gittim keseyi gördüm dedi ama içini göremeyiz daha dedi. İçim içimi yiyor.
Ben de yarın 2.beta için gideceğim.. ben de öyle, heyecandan endişeden uyuyamıyorum..
inşallah herşey yolunda gider, hepimiz sağlıkla kavuşalım huzurla büyütelim 🙏🏻🙏🏻

Ben de yarın 2.beta için gideceğim.. ben de öyle, heyecandan endişeden uyuyamıyorum..
inşallah herşey yolunda gider, hepimiz sağlıkla kavuşalım huzurla büyütelim 🙏🏻🙏🏻
Betanız kaçtı ve kaç olmuş merak ettimmmm. Umarım harika artmıştır. Benim beta
8. Gün 96
10. Gün 286
12. Gün 943
14. Gün 2431
16. Gün 4381 di. Kafayı yemiş gibi 2 günde bir verdim

8. Gün 96
10. Gün 286
12. Gün 943
14. Gün 2431
Merhaba, benim bugün 16.gün 554 çıktı
3.gün embiryosuydu, sizin kaçıncı gündü acaba?

8. Gün 96
10. Gün 286
12. Gün 943
14. Gün 2431
Merhaba, benim bugün 16.gün 554 çıktı
3.gün embiryosuydu, sizin kaçıncı gündü

Back
X