- 26 Mayıs 2022
- 157
- 54
- 28
- 24
Hiç bir zama ümidini yetirme herşey ALLAH tandır beklediyorki güzelleştiriyor ben 2018 den beri Rabbimden istiyorum yeri geldi ağladım tabi insanız şükür ettim Rabbim salih kullarından banada nasip eyle benimde zürriyetimi çoğalt diye çok dua ettim ama hiç ümitsizliğe kapılmadım hep şunu dedim Rabbim geçiktiryorki en güzelini verecek diye seni çok iyi anlarım 3. Yılındasın sanırım öyle okudum gönlünü ferah kıl vesvese gelme Rabbimin yanında o kadar kolay ki ol desin şu an bile olur elinde yavrun belirir şükür tevekkül etmeliyiz ben 2022 den beri buraya kayıtlıyım hep böyle kızçelere bildiklerimi yaşadıklarımı anlattım ilham olmak için benim sorunlarımdan yaşayan insanlara ilham olmak istedim birbirimize yaşadıklarımızı anlattıkça sıkıntım hafifliyordu demem şu ki sabret Allah gecikşeştiritorsa güzelleştiriyor belki şimdiye dek verseydi ya engeli olup seni eve bağlasaysdu birde öyle düşünSizin beşinci gün olduğu halde silik çıktıysa o zaman benim hala şansım var demektirumarım güzel sonuçlar almak nasip olur dua eder dua beklerim
burada güzel sonuçlarımızı paylaşmak nasip olsun ben olumlu ya da olumsuz buraya yazacağım çünkü bu süreçte çok fazla araştırma yaptım o yüzden olumlu de olsa olumsuz da olsa yazacağım
![]()