- 6 Mart 2025
- 128
- 38
- 13
- 29
Amin inşallah canım benimAminnnn rabbim inşallah nasip etsin canım benimmm çok zor çokkk allahım yardım etsin rabbim bize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canım benimAminnnn rabbim inşallah nasip etsin canım benimmm çok zor çokkk allahım yardım etsin rabbim bize
Ben de 5. Günü iyi kalite 2mbriyo transfer oldum bugun 5. Gün test yaptım negatifKızlar transfer günü sayılıyor mu bilmiyorum 5 Mart Çarşamba günü transfer oldum sayarsak henüz 5 gün oldu saymazsak 6 gün oldu transfer olalı erken gebelik testi normal kaset test negatif 5. Gün embriyosu dondurulmuş böyle olup pozitif çıkan var mı morelim sıfır
Çok erken yapmışsınız ama ya bend e 6. Gün yaptım negatif çıktı suan hamileyim perşembe kese için gideceğim Allahın izniyle. Hala daha 6. Gün test yaptığımdan aileme bahsedemedim zira büyük cehaletti. Sizde ilaçlarınızı kullanmaya devam edin dua edin inşallah hayırlısıyla test gününüzde hayırlı haberi alırsınızBen de 5. Günü iyi kalite 2mbriyo transfer oldum bugun 5. Gün test yaptım negatif![]()
İnşallah öyle olur eşim çok istedi yapmamı o nedenle yapmıştımÇok erken yapmışsınız ama ya bend e 6. Gün yaptım negatif çıktı suan hamileyim perşembe kese için gideceğim Allahın izniyle. Hala daha 6. Gün test yaptığımdan aileme bahsedemedim zira büyük cehaletti. Sizde ilaçlarınızı kullanmaya devam edin dua edin inşallah hayırlısıyla test gününüzde hayırlı haberi alırsınız![]()
5. Gün dayanamdım kan ile öğrendim. 11. Güne kadar da idrar testlerinin hepsi negatifti. Siz bir daha kan verdiniz miKızlar transfer günü sayılıyor mu bilmiyorum 5 Mart Çarşamba günü transfer oldum sayarsak henüz 5 gün oldu saymazsak 6 gün oldu transfer olalı erken gebelik testi normal kaset test negatif 5. Gün embriyosu dondurulmuş böyle olup pozitif çıkan var mı morelim sıfır
Çok erken yapmışsınız ama ya bend e 6. Gün yaptım negatif çıktı suan hamileyim perşembe kese için gideceğim Allahın izniyle. Hala daha 6. Gün test yaptığımdan aileme bahsedemedim zira büyük cehaletti. Sizde ilaçlarınızı kullanmaya devam edin dua edin inşallah hayırlısıyla test gününüzde hayırlı haberi alırsınız![]()
Sonradan hayalet çizgi gibi çıktı ama inşallah olur
Canım fotodan bile belli ikinci çizgi 5. Güne göre çok iyi bile çıkmışSonradan hayalet çizgi gibi çıktı ama inşallah olur
Ay inşallah abla 1 saat sonra çıktı ama o çizgi dokt aradık daha çok erken hormon salgılanan yeni başlıca dediCanım fotodan bile belli ikinci çizgi 5. Güne göre çok iyi bile çıkmışhayırlı olsun
10 günde geçer etki cnm gebelik gözüküyor hayırlı olsunSelamlar 3 martta 2 tane 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum transferden sonraki 4. Gün ovitrelle çatlatma iğnesi oldum yarın test günüm ama bu akşam artık dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım çift çizgi ancak ovitrelle 10 ile 14 gün arasında yalancı pozitiflik verebiliyormuş deniliyor bunu yaşayan var mı acaba
umarım öyledir kesin sonuç için kan verdim Hayırlısı olsun inşallah çok teşekkür ederim10 günde geçer etki cnm gebelik gözüküyor hayırlı olsun![]()
Pozitif sonucu yazın mutlakaumarım öyledir kesin sonuç için kan verdim Hayırlısı olsun inşallah çok teşekkür ederim![]()
642 çıktı Allahım sağlıkla devam ettirsin inşallahPozitif sonucu yazın mutlaka![]()
Yaaa maşallah cok güzel değer hayırlı olsun cnm642 çıktı Allahım sağlıkla devam ettirsin inşallah![]()
Amin inşallah hala şoktayım sağlıkla ilerlesin korku doluyum ya birşey olursa iyi mi herşey kaygısı sardı içimiYaaa maşallah cok güzel değer hayırlı olsun cnm![]()
Selamın aleyküm cnm bugün 8 gün transfer günü hariç 10 dk oldu test yapalı bakarmısınCanım fotodan bile belli ikinci çizgi 5. Güne göre çok iyi bile çıkmışhayırlı olsun
Aleyküm selam foto atmamışsınız amaSelamın aleyküm cnm bugün 8 gün transfer günü hariç 10 dk oldu test yapalı bakarmısın
Selamın aleyküm cnm bugün 8 gün transfer günü hariç 10 dk oldu test yapalı bakarmısın
Aleyküm selam foto atmamışsınız ama
Aleyküm selam foto atmamışsınız ama