- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
-
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
ben endometriosiz hastasiyim cnm yani cikolata kistlerim var. ben çok doktor gezdimHepsi aynı merkezde mi oldu peki başka bir doktora görünün gözden kaçan bir şey vardır belkiShinSeGi
Anladım canım Allah yardımcın olsun ama karamsar olma çikolata kisti olan ve hamile kalan tabiki var Allah inşallah size de tez zamanda nasip etsinben endometriosiz hastasiyim cnm yani cikolata kistlerim var. ben çok doktor gezdim
sağol cnm benim insallah. Rabbim sana da. yavrunu sağlıkla kucağına almayi nasip etsinAnladım canım Allah yardımcın olsun ama karamsar olma çikolata kisti olan ve hamile kalan tabiki var Allah inşallah size de tez zamanda nasip etsin
benim 5 gün 1 tane cnm devlette oldum ben ilk denemem test günümü bekliyorumİnşaaaaallaahKaç tane embriyo transferi oldu canım
Canım rabbimin izniyle okur inşBenim 3 denemeden 2si 5aa ile oldu pozitifti ama sonuc kimyasal gebelik. son deneme 3. gün embriyosu ile oldu sonuç negatif
evet cnm bende cikolata kistleri varCanım rabbimin izniyle okur inşbi sorun buldular mı peki sizde
Canım o kadar çok ki çikolata kistiyle hamile klan inş sıradaki sen olursun :)evet cnm bende cikolata kistleri var
insallah cnm... benim kistler küçük ama cok inatçı çıktı 4 senedir hic sağlıklı gebelik elde edemedikCanım o kadar çok ki çikolata kistiyle hamile klan inş sıradaki sen olursun :)
yok canım 5.gün+5aa+5ab 21 3.gün+3aa 13 tane var sizin kaç tane transfer olmuştu bide kalitelerini hatırlıyo musunuz sağlıkla dünyaya getirin inş :)Son ankete göre 3. gün embriyosu ön plana çıkmış durumda
benimde 3. gün olmuştu
ikisinde de kaç tane embriyo transferiniz olmuştu acaba sağlıkla dünyaya getirin inş darısı bizlere :)Benim ilk transferimde embriyo 5AA idi sonuç negatif. İkinci transferimde de 5aa idi bu sefer sonuç pozitif
doğru söylüyosun canım da hep bi merak işte bizimkide :) sende diğer seçeneğini işaretle istersen :)Benim beşinci gün embriyosu 4bb ve 4bc iki transfer oldu yani çokta mükemmel değil bir tane minnoşum benimle :) ilk transferim 5ab idi negatif sonuçlandı nasip kısmet bu işler kaliteli veya değil zamanı gelince oluyor
yok canım 5.gün+5aa+5ab 21 3.gün+3aa 13 tane var sizin kaç tane transfer olmuştu bide kalitelerini hatırlıyo musunuz sağlıkla dünyaya getirin inş :)
1 tane cnm . Şişli memorialde 2 embriyo transferi çok zor :))ikisinde de kaç tane embriyo transferiniz olmuştu acaba sağlıkla dünyaya getirin inş darısı bizlere :)
baya erken canım leke mi geldi nerden anladın regl olacağınıKızlar merhaba benim bu ay transfer için adet olmam gerekiyordu. Ama ayın 18 de galiba ben bugünden adet olcam inşallah erken demez doktorum. ;(
Bende olmam gerekenden 1 hafta önce adet olmuştum..merak etme doktor için adet olman önemli günü mühim değilKızlar merhaba benim bu ay transfer için adet olmam gerekiyordu. Ama ayın 18 de galiba ben bugünden adet olcam inşallah erken demez doktorum. ;(