Embriyo kalitesi ve günü ????

Pozitif sonucu hangi şekilde aldınız ? ☺️

• Ankete Katılan
    112
4. Gün embriyo transferi oylamada yok o transfer ile hamile olanlarda var konsa iyi olmaz mı
Benim sanırım 4. Gün embriyosu olarak transfer olacak
Sonucu görmek için oy kullandım 5. Gün embriyosu önde gidiyor

Nasipte ne varsa onu göreceğiz

4. Gün embriyo transferi oylamada yok o transfer ile hamile olanlarda var konsa iyi olmaz mı

Nasipte varsa hepsi boş canım. Tabiki bilime göre 5. Gün daha iyi diyolar ama tutmadı tutmuyor. Benimki 5. Gün AA kalite bakalım ne olacak bugün başlıyorum rahim için hapa

Canım hiç aklıma gelmemiş sonradan nasıl şık eklenir biliyorsanız ekleyim hemen ☺️

Merhaba canım benim ilk denemem pgtli embriyo 6AA kalitede .. kalitenin çok önemli olduğunu düşünmüyorum pgt de iyi kalitede olan 2 embriyom da kromozom bozukluğu çıktı .. Allah herkese nasip etsin inşallah ..
Benim pgt için gün sayan embriyolarım bugün 2. Günde durumları hiç iç açıcı değil dedi embriyolog salıya kadar bidaha bakmayacakmış zarar verir diye. Acaba kalitesi düzelir mi ya da 5. Güne gelirler mi kafam allak bullak oldu daha önce 5 kez hamile kaldım düşük yaptım istediğim ay hamile kalirim yumurtalarımın kalitesiz olacağı hiç aklıma gelmezdi

Benim pgt için gün sayan embriyolarım bugün 2. Günde durumları hiç iç açıcı değil dedi embriyolog salıya kadar bidaha bakmayacakmış zarar verir diye. Acaba kalitesi düzelir mi ya da 5. Güne gelirler mi kafam allak bullak oldu daha önce 5 kez hamile kaldım düşük yaptım istediğim ay hamile kalirim yumurtalarımın kalitesiz olacağı hiç aklıma gelmezdi
İyi olan kötü kötü olan iyi olabiliyor .. benim bir tane embriyom sonradan gelişip pgt ye gitti o yüzden herşey olabilir diyorum stresli bir süreç ama ümitsizlik etmeyin .. inşallah 5.güne sağlıkla çıkarlar ..

X